Vec znam za sve poznatije sajtove za prevode, a i za dosta manje poznatih. Naravno, probao sam i preko BS.Player-a da skinem... nigde nista nema... Veoma cudno posto se film pojavio pre nekoliko meseci (sad vidim da sam ga ja kupio jos 16.06.2013 :/).
Nista, ostavio sam poruku ovde: http://goo.gl/Bu7QXX pa se nadam da cu u neko dogledno vreme dobiti prevod.
Prevod obicno zavisi od verzije filma, kad kupujes film sacekaj par dana pre kupovine da izadju sve verzije onda kupi onu koju su najvise kupili ljudi, tu ti je najveca sansa da ima prevod za tu verziju.Meni se par puta desilo da sam skidao pogresne verzije pa nisam nasao prevod za njih vec za druge verzije pa mi je ostalo ili da skidam drugu verziju ili da peradjujem prevod i radim resinhronizaciju.
Probaj sa drugacijom verzijom filma ( dvdrip, h240, xvid itd..)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647751. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.