Ala brzo tipkam, skoro kao u trecerazrednim akcijama kada glavni junak provaljuje neke sifre za ulazak u napustenu fabriku u kojoj treba da se desi finalni obracun sa negativcem, kako bi pokusao da spase svet od psihopate koji ima u posedu nuklearne bojeve glave koje mu je tata poklonio ukravsi ih sa potopljene ruske podmornice.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
A sto je najgluplje u filmovima jos ide i neka animacija kao neki hodnici od recimo zgrade pa se rotira pa prolazi kroz neki tunel, maltene ide neki skrin sejver, nigde slova ili text boxa, ali on kuca kuca kuca kuca nesto bez pauze, cak ni enter ne udara, gde on kuca slova i text na toj animaciji nikad mi nije bilo jasno...
Da je ovako u filmovima bilo bi jos super i realno :)
Da, to za sifre je najbolje. Kao ajde provali shifru za logovanje kao admin u pentagonu ili NASI.
Ta sifra stvarno ima tipa 20 karaktera trecina slova trecina brojevi i trecina su znakovi interpunkcije, i generise se nova random preko tokena na svakih tipa 15 minuta.
Ali haker sedne i ukuca ime sina od admina , nije, datum svadbe nije, ime kuceta BINGO! Usli smo u pentagon ili nasu...
Zasu...Ali tempirane bombe...pa kao, misli se da li da precvika crvenu ili plavu zicu, a onaj sa druge strane veze mu sugerise na crvenu. Mislim, sve po PS-u. Pitam se, a sta ako je konstruktoru bombe zafalilo crvene zice i umesto nje stavio neku zelenu? Ili nije pravio bombu iz magazina SAM svoj majstor?
BOOOOM! :)
Boja zice oznacava da je unutra nesto drugacije od neke druge boje :) Sta ako bombas stavi sve crvene zice, dakle onaj ko demontira bombu on realno nikad ne gleda koja zica ili kabal gde vodi i sta radi, on samo gleda boje :)
Ipak mislim da stavljaju crvenu zicu za deaktivaciju zbog sigurnosti samih glumaca i statista koji se nalaze u neposrednoj blizini. mada, oni poznatiji imaju svog dublera pa on gine umesto njih ako su pirotehnicari greskom postavili plavu umesto crvene i snimanje se nastavlja bez ikakvih problema. U protivnom, te scene se snimaju na samom pocetku, pa ako neki anonimus pogine, otvara se nova audicija, izaberu drugog glumca i kreni Jovo na novo....Obicno iz treceg - cetvrtog pokusaja se snimanje zavrsi i film izadje u bioskope.
LM, te animacije pri hakovanju su način da se zanimljivije prikaže hakovanje. Jel vam lepše da igrate tekstualne avanture u konzoli ili u 2/3D? Ako hoćete realnost, čitajte knjige :)
Momak, nismo mi od juce, svesni smo da je to bling bling WAUUUU efekat za filmove,i glupavu filmsku publiku, ali su ti reziseri su jako glupavi i preteruju do besvesti...
Ako pauziras i polako listas, svacega se tu mozes nagledati. Jednom prilikom sam video nekakvu semu nekog prastarog TV-a. Ne secam se filma, valjda onaj dizaster movie kada su isli u samo srediste zemlje da pokrenu magnetno polje ili tako nesto...kakav krs od filma. :)
A tek one scene gde sa nekim laptop kompjuterom hakuju u sisteme super kompjutera bez ikakve fizičke ili bežične konekcije sa istim.
Ili od pre neki dan neka Turska serija koju prati moja mama, scena gde neki lik kuka kako su mu neki fajlovi izbrisani i sad je nadrljao, dolazi neka plavuša i u dva klika vraća fajlove.
E jadno ti hackovanje u filmovima, kad ni jedan komp nema ni windows ili neki uobicajeni software, sve neke holografske animacije i sl, kad stigne mail najvece pismo se pojavi preko celog ekrana xDD
:: A sto je najgluplje u filmovima jos ide i neka animacija :: kao neki hodnici od recimo zgrade pa se rotira pa prolazi kroz neki tunel, :: maltene ide neki skrin sejver, nigde slova ili text boxa :: ali on kuca kuca kuca kuca nesto bez pauze, :: cak ni enter ne udara, gde on kuca slova i text na toj animaciji :: nikad mi nije bilo jasno.. :: :: Da je ovako u filmovima bilo bi jos super i realno : :: :: Evo nesto na temu: http://goo.gl/iEqQC :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
U Matrixu u sceni kada Triniti hakuje elektricnu centralu je koriscen pravi program za hakovanje udaljenih servera. Zove se ` nmap` Naravno Triniti je samo kuckala,ali je ostao presedan u svetu filma.
:: U Matrixu u sceni kada Triniti hakuje elektricnu centralu je koriscen pravi program za hakovanje udaljenih servera :: Zove se ` nmap :: Naravno Triniti je samo kuckala,ali je ostao presedan u svetu filma :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.