Jel gledao neko? Nisam gledao onaj stari film, ali ovaj... Sta reci! Remek delo... Volim dobre price, i ovo je definitivno jedan od najnaj filmova ikad.
Kad postavljaju za jednu graficku xxx tema, zasto ne bi postavili jednu zasebnu temu za ovaj film... Koliko ja znam, nisi dobio ulogu admina, tako da... A ovde je sve dozvoljeno, to da ne zaboravimo.
Evo dame i gospodo, nismo ni trazili predstavu, a dobili smo je... Besplatan ulaz! Makni se sa teme trolu...
:: Pa onda treba mi da se potrudimo oko uredjenja foruma :: Ili svako da kaki po njemu kako stigne :: Ustvari kad tvoj sef moze sto ne mogu vojnici :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Nije lose, ali, ipak bi trebalo pogledati izdanje iz 1974. koje medju
05.09.2013. 00:30
status: user broj poruka: 11012
filmofilima vazi za najbolje (uloge: Robert Redford, Mia Farrow, Bruce Dern). Redford je malo ubedljiviji u naslovnoj roli, a Brus Dern je jednostavno, glumac nad glumcima (lud k`o struja)... Kod De Kaprija me nervira sto previse toga unosi iz jednog lika u drugi - treba mu podosta vremena da se ``oslobodi`` lika koji je tumacio u nekom od prethodnih filmova (poslednju njegovu jaku ulogu, koliko mi se cini, video sam u filmu ``Bande Njujorka``, ali i tu je bio u senci D. D. Luisa)... Solidan je bio i u Aviation (Haurd Hjuz), ali ovde mi nekako nije ubedljiv, nije pokazao rafinman koji krasi Redforda a koji je bitan za tumacenje Mr. Getsbija...
Jest` vala, a skeptik rekao: film je knjizevnost za nepismene.
05.09.2013. 12:03
status: user broj poruka: 11012
Ali, ko ce da procita kompletnog Ficdzeralada, O Nila, Milera jednog i drugog, kada je sve to lepo nabaceno na platno, malo u crno-belom, malo u coloru...
A pomenuh samo najfilmovanije DRAMSKE amerikanose...
osim vizuelno, daleko je to od remek-dela. Uradjen je po standardima A produkcije i to je to.I ja preferiram onaj stari kao i fotografiju u njemu, mada se ni Mia Farou tamo nije bas pokazala (inace nikada bas u potpunosti nisam raumeo taj njen glumacki stil `kao da je pala s Marsa i slucajno zalutala u film`.
Previse si strog izgleda... Prica je jedno, realizacija je sasvim drugo. A po meni, i jedna i druga stvar su 10/10. Off, uvece se spremam za Riddick. Valjda moze da se ocekuje nesto pozitivno...
:: :: osim vizuelno, daleko je to od remek-dela. Uradjen je po standardima A produkcije i to je to.I ja preferiram onaj stari kao i fotografiju u njemu, mada se ni Mia Farou tamo nije bas pokazala (inace nikada bas u potpunosti nisam raumeo taj njen glumacki stil `kao da je pala s Marsa i slucajno zalutala u film` :: :: ::
DiCaprio ima sasvim fine filmove. Ne zanima me njegova gluma nego radnja filma origianlnost itd... Glumac moze da zablista u dobrom filmu, u osrednjem i njegova gluma ce delovati osrednje. Cak mi je davno u pocetku isao na zivce, nekako feminiziran lik, ali posle filmova Catch me if you can, Aviator, Inception, da ne nabrajam dalje..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.