Hvala puno za ovo :) There`s nothing like 80`s music :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Takodje.Ja bih recimo voleo da sam u tom vremenu ziveo a i malo ranijem samo zbog koncerata.Pre par dana sam nabavio led zeppelin live in knebworth.nisam odgledao jos,cekam da budem home alone pa da odvrnem ton na sto vecu skalu.Ali ono je ludnica.Dovoljno je samo da se vidi sta Jimmy Page radi sa gitarom :) http://tinyurl.com/nv3m6no
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Pa kakve veze ima sto je muzika iz `80-ih ili 50ih? Stvar je vrlo jasna, nekad su ljudi svirali na istrumentima. Ko moze zameniti Chris Rea, Eric Clapton, Pink Floyd, Allman Brothers band, Steve Winwood, Jethro Tull, Billy Cobham, Dire Straits, Mike Oldfield i jos mnooogo drugih sjajnih bendova i umetnika....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Muzika je bila bolja ranije i to podosta,a sad skoro svako moze da peva, ka npr ovaj: http://tinyurl.com/on5qn3s
Deep Purple, Led Zeppelin i Pink Floyd je muzika koju niko neće nadmašiti ikad, jednog dana ćeš to da skapiraš... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Ne mogu da verujem da u 2013. jos slusate Deep Purple i Led Zeppelin :) Pa zar se nista vredno paznje nije desilo u medjuvremenu :: :: @Milunk :: :: :: ::
I danas ljudi sviraju na instrumentima, samo morate malo da potrazite okolo jer su se izgubili u ovoj poplavi koju sipa MTV. Slazem se ja potpuno, i ja volim prave instrumente, ali nije tacno da danas niko ne svira. Mada i nije toliko bitno na cemu se svira koliko je bitno KAKO. Kod nekoga sintisajzer zvuci ljudskije nego kod nekog gitara. Hek, kod nekog i panj zvuci bolje nego kod nekog violina. Muzika je u glavi.
@Daum Floyd nisam pominjao, jesam li? Za mene postoji velika razlika izmedju njih i ovih ostalih. Ali svejedno, ne mogu da slusam ni samo njih. Sve albume znam maltene napamet. Jednostavno mora da se radi i nesto novo.
Hvala za odlicnu stanicu! Odlicna muzika-svaka cast, taman da ova Xonar STX dodje do izrazaja. Me&my skvo cemo da uzivamo posto slusamo iskljucivo `80 (a i ta smo generacija). Retko koja stanica pusta muziku iz `80 (kod nas moze da se cuje na Radio Anteni ali bude i novih stvari, pa...mada ona je i OK pored ostalih stanica), ostalo sve komercijala, da ne pricam o nasim turbo-cheap-xxx sta li su vec, uzas. Sad jos samo da dodju JBL zvucnici i usi da uzivaju
CM HAF 932 AMD FX 8320@4GHz+Xigmatek Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix LED Seagate 1TB + Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 ASUS Xonar STX+Genius SW 120W Dell U2412M Seasonic SS-750 W G105+MX518
skineš ovaj iz domaće radinosti `NRadioBox` http://goo.gl/vDPSi pa u padajućem meniju `Genre` izabereš žanr,pa dalje po ukusu ... sky.fm smooth jazz (za normalan kancelarijski rad )
Ma,ako me pratis,znas kolko sam ogorcen zbog svega od ranije,moji dolaze iz slavonije,tamo su nas najvise klali hrvati. Ovde sto imam predaka,klasicno jebavanje od nemaca naravno...
Poenta mog spominjanja hitlera,ustvari sam sugerisao na rat,nakon rata,kad pogledas ljude na sta su licili,ono muskarci prosek 50 kila,zene prosek 30 kila. Ali su cenili zivot,vise nego iko...Samo su zeleli da zive normalno,da imaju sta da jedu,piju i obuku,da imaju svoju porodicu.
Medjutim sve moralne vrednosti danas,sve sto se toliko gradilo,za sta su se nase babe i dede trudile nestalo je... Danas zivimo u jednom sveopstem haosu,koji nekome godi,iz kog nema izlaza,i u koji ce se ocigledno tonuti sve dublje....
Nekad je Elvis bio idol,nije se znalo za golotinju,i stvari koje su proizvedene rade i funkcionisu i dan danas. A danas,je to ona Miley C,kako se vec preziva nebitno,zenska verzija Justin BIebera,sto lize macolu,non stop je gola,eventualno u gacama,svaka stvar ima tacno ogranicen rok trajanja,a do tog isteka roka ce se ukvariti 100 puta...
Ceo svet nam se vrti oko fudbala,oko prava pedera,i na to koja javna licnost je kad prdnula, na koji cosak pljunula,i zbog koga drnda djanu....Facebook je smisao zivota,ako nemas face,ti ne postojis. Svi sve imaju,a ne ceni se nista.A poenta zivota je samo pare pare i pare,i imas sve u zivotu...Svi smo uglavnom debeli - gojazni,doduse daleko smo jos od zapada...
Nekad se zvalo za neke svalerisanja u braku, danas se brak osporava vise nego ista,a porodica je na samom dnu. KUl i IN je biti solo,ako si musko da imas svako vece drugu ckapi, ako si zensko,da te odvali 5 crncuga. Ako se ko pak odluci za brak, stisne dupe pa napravi u 45.toj 1 dete....
Samo da se izlazi,da se luduje,da se napija,da se ne radi nista....
Drugare mi ranije,pre 2 godine,na zurci,izgaze Alkatrazovci,odvale ih, od silnih skakanja i gnjecenja glave,promenili su im licne opise,jednom bio i izliv krvi na mozak. I kao takvima u miliciji im kazu,pa i nisu vas mnogo tukli.Naravno nikom nista,policija je pretrpana bitnijim stvarima. A nedugo posle toga,nekom ciganinu je neko lupio samar,i odma je isao Djilas da mu se izvini,zaboga,lupio mu neko samar,kako sme.... Eto,prava svih su iznad nas,bitno je samo da nisi Srbin. E tako je u Evropskim zemljama,tako je i u Americi,svi koji nisu iz tvoje zemlje,daleko se vise cene od onoga ko je tu od vajkada...
Ma mogo bi ovako do sutra :D Tako da svakako,mislim da ce ovo sve imati neki svoj vrhunac do nekog novog rata, jer je covecanstvo takvo .
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Sve je OK i vecinom si u pravu ali jedno ne razumem. Sta ti imas protiv golotinje, a derane? Nego da citiram: `Sve ja razumem,i da piju,i da pusu i da se drogiraju,al` da sede na `ladnom betonu,to ja ne mogu da razumem` Pozdrav
CM HAF 932 AMD FX 8320@4GHz+Xigmatek Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600MHz Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 ASUS Xonar STX+Genius SW 120W Dell U2412M Seasonic SS-750 W G105+MX518
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.