Znam da nije forum za ovo ali bolje da pitam mozda mi neko odgovori na mejl ili mozda ovde.
Naime sestric mi je trazio da mu skinem Minecraft film da gleda pa sad za svoje potrebe koristim dobar stari YTS ali za sinhronizovane filmove neznam gde bi mogao da trazim pa ako imate neku preporuku za `prodavnicu` posaljite ovde ili na mail acca.
Unapred HVALA
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
најбољи наш сајт је balkandownload.net поред њега црна берза и мегаСрбија, ту сам скидао синхронизовано све од Змајеве кугле. Али мораш да се региструјеш, сналазиш, нема тога на торентима. Не знам да ли још увек ради yuwabits
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Znam da nije forum za ovo ali bolje da pitam mozda mi neko odgovori na mejl ili mozda ovde :: :: Naime sestric mi je trazio da mu skinem Minecraft film da gleda pa sad za svoje potrebe koristim dobar stari YTS ali za sinhronizovane filmove neznam gde bi mogao da trazim pa ako imate neku preporuku za `prodavnicu` posaljite ovde ili na mail acca :: :: Unapred HVAL :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your computer
Hvala i za link i za sajt koji sam dodao u bookmark nisam dosad trazio sinhronizovane filmove a video sam u pretragama balkandownload al nisam znao koliko je poverljiv jer videh da svi salju preko mege i pixel drain gde mogu da zapakuju svasta pa reko bolje da pitam ovde mozda ga neko preporuci.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Мега не постоји више, ако мислиш на `Megaupload`. Или мислиш на мегасрбија?
Ако пакет има шифру, а шифре нема нигде, онда је сумњиво. Али видиш шта је када отвориш архиву, не може ништа да се деси док не отпакујеш. Свакако треба бити пажљив и увек анти-вирус.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Hvala na brzim odgovorima :: :: Hvala i za link i za sajt koji sam dodao u bookmark nisam dosad trazio sinhronizovane filmove a video sam u pretragama balkandownload al nisam znao koliko je poverljiv jer videh da svi salju preko mege i pixel drain gde mogu da zapakuju svasta pa reko bolje da pitam ovde mozda ga neko preporuci :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your compute :: ::
Broj postavljenih tema: 60464. Broj poslatih odgovora: 648057. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.