Главно је Вин7, али нисам поносан на десктоп, па је глупо да постављам. Aли ово је слика из омиљеног цртаћа која ми стоји као позадина: https://i.postimg.cc/38BhbSXt/911478.jpg
Не знам зашто се ви осећате тако маторо, претпостављам да лепша половина не подмлађује довољно
Иначе, тај тотал командер је мени бр.1 програм за виндозу, за линукс постоји нешто слично, али није то то. Аимп ми се никад није допао, не може да замени стари винамп, али пошто је и винамп застарео, фубар није лош. Дефраг увек има смисла када имаш хард диск, али не да се користи као џанкији нон-стоп, већ после неког дужег временског периода ако је било пуно брисања/уписа на диск. Користио сам дефраглер. Уместо ВЛЦ-а МПЦ и све ок :).
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Нема поенте из мог искуства. Ја користим Касперски јер немам дифендер на 7-ици. Барем није користан, али на 10/11 је унапређен и довољан.
:: compy ovaj prvi je animljiv skroz, sve sto me potseca na win11 i srecne ljude moram da sklonim dalje od sebe : :: :: zanima me da li ima poente uopste imati anti virus pored windowsovog defendera ili ne.. :: :: Nema normalnih, samo nepregledanih :: :: :: ::
28-godisnjom milionerkom, u budget-friendly sea resort? Ako te kojim slucajem bude mrzelo da se vucaras po kojekakvim jahtama, dzambo dzetovima i Tenerifima, ici cu ja umesto tebe...
Moj desktop = nista narocito. Od igara - stare, dobre pucacine: COD4, MW2, prvi Crysis, prvi FarCry i WarThunder (made by Gayz from Jin)...
Re: Igore, spremas li se na odmor zajedno sa nekom...
22.10.2025. 17:38
status: user broj poruka: 19169
Хвала ти ко брату, ево уступам теби пошто ме подсећаш на оног masterRoshi учитеља из Змајеве кугле (обавезно гледај ако ниси).. Нисам авантуристички тип, радије остајем на плажи у хладу са леденим пивцем и наочарима кроз које гледам на једно око и кулирам
:: 28-godisnjom milionerkom, u budget-friendly sea resort? Ako te kojim slucajem bude mrzelo da se vucaras po kojekakvim jahtama, dzambo dzetovima i Tenerifima, ici cu ja umesto tebe.. :: :: :: Moj desktop = nista narocito. Od igara - stare, dobre pucacine: COD4, MW2, prvi Crysis, prvi FarCry i WarThunder (made by Gayz from Jin)...
Zeznuh se letos, otidjoh u Grcku sa jednom siromasnom mladjahnom plavojkom, te potrosismo nesto mojih miliona... Nisam znao za ovu iz Novog Sada. A ``Roshi`` moze da podseca na mene ako je i on potvrda uverenja da ``bez starca nema udarca``...
:: Zeznuh se letos, otidjoh u Grcku sa jednom siromasnom mladjahnom plavojkom, te potrosismo nesto mojih miliona... Nisam znao za ovu iz Novog Sada. A ``Roshi`` moze da podseca na mene ako je i on potvrda uverenja da ``bez starca nema udarca``.. :: :: ::
konacno potpuna integracija mobilnog i Win 11 sem deljenja fajlova u oba smera ,cak govori kad ti kabl za punjenje mobilnog nije dobar ili sporo puni eksterni punjac.Ostalo ono browseri i multimedia.Mora i na mobilnom da se stavi `link to Windows ` od Ms-a .
Broj postavljenih tema: 60486. Broj poslatih odgovora: 648353. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.