Da li neko zna adresu nekog domaceg sajta specijalizovanog za STARE I NOVE DOMACE NARODNE PESME? Pokusavam da nadjem jednu pesmu od gorepomenutog izvodjaca,ali mi nikako ne uspeva. Pa cak ni GOOGLE ne zna gde da skinem njegove pesme! Inace Stevo je najsmesniji vokal koji sam ikada cuo.Zvuci skoro kao konj kad njisti. Inace imam citavu kolekciju takvih `bisera` poput Lasera Topalovica Brke,Zlatka Gvozdica,Ljubljancanke... pa bi mi Stevo bas upotpunio kolekciju... Please help!
Otišao sam na domađi hub gusari ukucao i ovo je otprilike ono što ima. E sad na taj hub mogu samo sbb-ovci. Ako nemaš odakle da skineš javi baciću ti na mail pesmu ili dve.
Stevo Damljanovic - Peske Idem Iz Grada.mp3 Stevo Damljanovic - Ruza.mp3
nisam SBB-ovac. Treba mi pesma ZA NJU KOJA NIJE TU! Ako je ima,baci mi na mail please. Uostalom ako skines jos neku ``dobru`` i to slobodno baci na mail docanar@yahoo.com
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.