Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Peranović je humanista za ovog majmuna...
STRANA 1 OD 2  
drum Peranović je humanista za ovog majmuna... 21.08.2012. 21:43 T47215

status: user
broj poruka: 1301

http://goo.gl/xBZXx

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acosuper gledao sam to 21.08.2012. 21:49 #437007

broj poruka: 1207
kakav indijanac a i ovi kurcevi su gori sto prolaze pored i ne preuzimaju nista..da sam ja bio vidio bi on svog boga ..

CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: nema
MBO: nema
PSU: CM GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID0
CPU COOLER: CM V8
HP CASE

gilopile ... 21.08.2012. 21:55 #437009

broj poruka: 9459
Uzas jedan. Prvo mi je palo na pamet da mu je mozda iskocio iz prikolice, ali vidim da nije vezan u prikolici, gde se obicno i vezu takve zivotinjke, vec na vucnoj kuki. Nadam se da je neko zaustavio i namlatio ovog majmuna!

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

DmasteRNo1 Veoma prosto 21.08.2012. 22:37 #437016

broj poruka: 6106
Naći dotičnog idiota i vezati ga za isti kamion, opaliti 60 na sat pa bi onda video kako je bilo magarcu. Trčao bi taj brže od Mo Faraha na 5 i 10 km.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

Daum ... 21.08.2012. 23:58 #437030

broj poruka: 12805
Veći idioti su ove pizde koje su snimale i nisu stale da mu jebu nanu naninu...

vuk125 Re: Peranović je humanista za ovog majmuna... 22.08.2012. 00:26 #437035

broj poruka: 2929
Kako nisu ovi sto su snimali reagovali?
Ne mogu da verujem??????!!!!!!!

::
:: http://goo.gl/xBZX
gliga79 Peranović je humanista za ovog majmuna... 22.08.2012. 02:03 #437045

broj poruka: 4641
Nadam se samo da ce ovo `govedo` nagaziti neka od organizacije za zastitu zivotinja tipa `Orka` i sl., i izvuci maksimalnu kaznu, kakvu i zasluzuje.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

dule2303 re 22.08.2012. 02:36 #437049

broj poruka: 84

nisu samo oni prosli pored njega nego ko zna koliko vozila je proslo pored a vi sto se ovde q..cite video bih da li biste vi stali ili prosli isto kao i ovi sto su snimali,to sto ste jaki na recima ovde ne verujem da ste bas jaki i na delu ,da smo svi takvi kakvi smo u prici ne bi bilo ovoliko zla u ovoj zemlji,inace za svaku osudu je ovakav postupak i nadam se da ce mu neko vratiti bar istom merom
ilicstefan Bez uvrede ljudi 22.08.2012. 02:50 #437050

broj poruka: 1577
Ali pomalo ličite na političare, svi oštro osuđujete a niko ništa ne preduzima. Svi nešto osuđuju a već sutra će da zaborave na ovo sve.

Što je još tužnije je to da magarac i dalje tvrdoglavo pokušava da ostane u mestu i opire se tvrdoglavo kamionu.

Vlasnik se verovatno iznervirao što magarac neće da ide pa je hteo da ga `prevaspita`. Samo konj ništa neće postići, postići će to da ga magarac ritne jednom prilikom i da mu vrati ovo zlodelo.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

MaliAbner Re: Bez uvrede ljudi 22.08.2012. 04:35 #437053

broj poruka: 7779
Ti debelo ides u stranu da postnes `PLUVAC PO SRBIMA`...

Jedino sto se niko od komentatora nije pomislio da je mozda neko privezao magarca coveku za branik legendarnog TAM-ica a Jare ga nije video i posle se jos pita sto TAM-ic slabo vuce...

Inace uvek sam se pitao ko placa te palamandere iz ORKE...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ali pomalo ličite na političare, svi oštro osuđujete a niko ništa ne preduzima. Svi nešto osuđuju a već sutra će da zaborave na ovo sve
:: Što je još tužnije je to da magarac i dalje tvrdoglavo pokušava da ostane u mestu i opire se tvrdoglavo kamionu
:: Vlasnik se verovatno iznervirao što magarac neće da ide pa je hteo da ga `prevaspita`. Samo konj ništa neće postići, postići će to da ga magarac ritne jednom prilikom i da mu vrati ovo zlodelo
:: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`
:: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#
f0rever sadada 22.08.2012. 07:24 #437061

broj poruka: 3821
Uzas. :S

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

ivanstojko Re: Bez uvrede ljudi 22.08.2012. 07:38 #437062

broj poruka: 400
Kazes sinu da ide da ti kupi pivo i on te odjebe, kazes mu ponovo a on ti kaze da ima obaveze. Uzmes lepo, vezes ga za auto i pravac u market po pivo. `Prevaspitas ga sva vremena (jer je tvrdogav) i dokazes ko je gazda u kuci

:: Ali pomalo ličite na političare, svi oštro osuđujete a niko ništa ne preduzima. Svi nešto osuđuju a već sutra će da zaborave na ovo sve
:: Što je još tužnije je to da magarac i dalje tvrdoglavo pokušava da ostane u mestu i opire se tvrdoglavo kamionu
:: Vlasnik se verovatno iznervirao što magarac neće da ide pa je hteo da ga `prevaspita`. Samo konj ništa neće postići, postići će to da ga magarac ritne jednom prilikom i da mu vrati ovo zlodelo
:: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`
:: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#
vuk125 Re: re 22.08.2012. 07:57 #437064

Kome ti da prijavis ovo mozes samo da izdjes iz kola i olomis bitangu to je sve sto mozes da uradis. To da li se neko kurci ili ne nije poenta... MI smo seljacka i nepismena zemlja kao CG oni pogotovu
da li od ovih ocekivati nesto.
Samo neopismenjaci i seljacine, a i nasi su isti.
seljacine u kravatama, evo samo da se cudis koji su to likovi:

http://www.youtube.com/watch?v=Vb-Hu_8YM7Q

A i nasi su ovakvi nista manje od ovoga
jednom reciju IZGUBLJEN SLUCAJ.
evo i nase `elite`

http://www.youtube.com/watch?v=kcnqMQp43lY

Ovde treba vojni udar, i da se pohapsi sve ovo kako u Srbiji tako i u CG.
Vojska treba da pobije pola ovog sljama a pola da poztavara. Ovo je doslo do kraja nema kud. GAMAD i BANDITI. BAGRA
Nema ovde zla nego ovo sve oterati da tuca kamen
Boze me sacuvaj...
:: nisu samo oni prosli pored njega nego ko zna koliko vozila je proslo pored a vi sto se ovde q..cite video bih da li biste vi stali ili prosli isto kao i ovi sto su snimali,to sto ste jaki na recima ovde ne verujem da ste bas jaki i na delu ,da smo svi takvi kakvi smo u prici ne bi bilo ovoliko zla u ovoj zemlji,inace za svaku osudu je ovakav postupak i nadam se da ce mu neko vratiti bar istom mero
acosuper evo malo novije vijesti 22.08.2012. 08:16 #437067

broj poruka: 1207
http://www.banjalukalive.com/globus/uhapsen-mucitelj-sa-mareze.html

na zalost koliko sam procitao magarac nije prezivio

CPU: AMD Athlon II 445
GPU: Gigabyte 5870 SOC
RAM: nema
MBO: nema
PSU: CM GX-550W
HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID0
CPU COOLER: CM V8
HP CASE

vuk125 Re: evo malo novije vijesti 22.08.2012. 08:22 #437069

Daj Boze....

:: http://www.banjalukalive.com/globus/uhapsen-mucitelj-sa-mareze.htm
:: na zalost koliko sam procitao magarac nije prezivi
:: CPU: AMD Athlon II 44
:: GPU: Gigabyte 5870 SO
:: RAM: nem
:: MBO: nem
:: PSU: CM GX-550
:: HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID
:: CPU COOLER: CM V
:: HP CAS
drum Re: evo malo novije vijesti 22.08.2012. 09:08 #437073

broj poruka: 1301

Hvala za ovo...ulepšao si mi dan.

Mada,kazna od 11000 eura(ne verujem ni da će dobiti toliko) je po meni premala za takv
o divljaštvo.U Danskoj ili Norveškoj je lik silovao komšijine krmače.Tamo je kazna za mučenje zivotinja do 99 godina...Ja bih sad tog matorg dripca isto tako zavezao za kamion i strugao ga da ni prašina ne ostane od njega.

:: http://www.banjalukalive.com/globus/uhapsen-mucitelj-sa-mareze.htm
:: na zalost koliko sam procitao magarac nije prezivi
:: CPU: AMD Athlon II 44
:: GPU: Gigabyte 5870 SO
:: RAM: nem
:: MBO: nem
:: PSU: CM GX-550
:: HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint 500GB RAID
:: CPU COOLER: CM V
:: HP CAS
Daum Re: re 22.08.2012. 09:38 #437078

broj poruka: 12805
Svako priča za sebe, pa tako se i ti proseravaš. Nemoj da dolaziš do zaključaka da me poznaješ, a drugo ovo se desilo u Crnoj Gori a ne Srbiji, pa osudjuj njih a ne Srbe.

:: nisu samo oni prosli pored njega nego ko zna koliko vozila je proslo pored a vi sto se ovde q..cite video bih da li biste vi stali ili prosli isto kao i ovi sto su snimali,to sto ste jaki na recima ovde ne verujem da ste bas jaki i na delu ,da smo svi takvi kakvi smo u prici ne bi bilo ovoliko zla u ovoj zemlji,inace za svaku osudu je ovakav postupak i nadam se da ce mu neko vratiti bar istom mero
groftrade Monte Negro .. zove mene .. monte negro zove tebeeee ... 22.08.2012. 09:58 #437082

broj poruka: 73
ekoloska drzava crna gora .. nema sta .. djubre po plazama .. govna po vodi .. govna po ulicama ..
http://www.youtube.com/watch?v=-PoApCHvtcg&feature=related

Nekad su bili drzava, sad su najobicniji juznoamericki kartel ..

philaemos ... 22.08.2012. 12:10 #437107

broj poruka: 2743
Koliko li tek ima stvari koje niko ne snimi i za koje se ne zna.
Kao u Bg-u kada je neko onom jadnom psu odeskao sve cetiri sape.

Ishmerish Ja ne znam jesam ja proklet,ureknut ili nesto gore 22.08.2012. 14:18 #437141

broj poruka: 7285
ja nikada ne mogu da naletim na ovakve slucajeve!!!

A da li bih i sta bih mu ja uradio mislim da bi bilo i u stranim medijima, pa sad ako neko hoce da ovo prokomentarise kao kurcenje neka bude, ali dace bog i meni da naletim na ovako nesto, sto inace celog zivota prizeljkujem.

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

cokla sjajno, sjajno! 22.08.2012. 16:44 #437155

broj poruka: 760
koliko ljudi ima koji bi usli u vrzino kolo nasilja...
a zamislite sta ce biti sa porodicom tog debila koji je mucio zivotinju. oni (pored toga sto su osudjeni da zive sa tim ludakom, koji nije nista bolji ni prema njima), morace zajedno sa njim da izdvajaju novac za kaznu.
nije lako smisliti pravu kaznu.
mada i ja osecam da bih voleo da ga vidim izubijanog i krvavog. da pati.
gad bez mozga.
ne-covek i ne-zivotinja!

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W

Lug keruša Mila, 22.08.2012. 17:04 #437157

broj poruka: 995
njoj su uradili `operaciju`, i to je uradio neko kome je to posao. hirurški precizno i pod anestezijom. beše to velika kampanja, lečenje u inostranstvu, nabavka preskupih ortopedskih pomagala..specijalno napravljenih., pronalaženje hraniteljske porodice..jedno vreme je i ex predsednik bio u opticaju..oću da kažem da je sa kerušom Milom, bio u pitanju dobro smišljen scenario, za okupiranje pažnje javnosti a neki su i dobro zaradili. i teško je, skoro neuporedivo sa brutalnim scenom mučenja ovog magareta. na žalost nema prave kazne za počinitelja. on računa, životinja je njegova i na milost i nemilost.

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7

gile23 ... 22.08.2012. 17:39 #437165

broj poruka: 9121
Najveci problem je sto se zivotinja vise stiti nego covek, ovaj sto je ovo uradio jeste budala i treba ga odrapiti, ali ne sigurno kaznom od 11 000 evra, jer zivotinja sluzi coveku i nikako se ne moze uporediti sa covekom.

Primer su kucici, grad pun kerova ima ih barem 50, svi lepo vakcinisani protiv besnila, pa pusteni na ulicu, ali opet kada pored tebe prodje kuce koje je visoko cirka pola metra do metar i koje bi te pocepalo kada bi te napalo nikako ti ne bude svejedno, ti njega da lupis ne smes jer ce onda lepo da se pojavi 450 drustava za zastitu zivotinja koje ce da ti kazu da si previse nasilno postupio. Pustio bih ja na njih istog tog kera pa da vidim sta ce oni da urade da puste da te kuce pocepa ili da se ti nekako svim silama odbranis. Ali to je sve prouzrokovao narod, kupi kuce dok je malo lepo, posle kada odraste i postane veliko, po fazonu sta da radim sa njim i pusti ga na ulicu.

Da ne pominjem price gde su tipa vukovi zasticeni pa kolju narodu ovce, da ubije ovaj ne sme, ali zato on sto ti jede ono od cega ti hranis porodicu nista.

Kerusa Mila cisto zajebavanje javnosti, dok pojedine porodice crkavaju od gladi ti sredjujes kuce sa mnogo soma evra, ja sam za to da se pomogne kucetu, ali ako su tako dobrocudni neka se lepo sva ta drustva za zastitu zivotinja lepo organizuju pa neka iskesiraju n evra.

Covek napisa, kazna za silovanje praseta 99 godina, ali niko ne pominje da je za silovanje devojke max maxa 30 godina, koga bre ovi zajebavaju?

Ne pricam ja ovde da mrzim zivotinje, stavise ja ih volim, ali drzava i pojedine organizacije idu do te krajnosti da je danas zivotinja zasticenija od coveka, sto je tuzno.

Crna gora ce uskoro biti privatan posed, oni losije zive sada nego kada su bili uz Srbiju, ali eto imaju dole Porto Montenegro, cveta im jahting prostitucija, neka rade sta oce.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: ... 22.08.2012. 18:06 #437175

broj poruka: 4641
@gile
Ta tvoja filozofija ne pije vodu.
Svako ko iz cista mira maltretira zivotinje mora da odgovara i da plati kaznu. Da li je ona 11000eu., manje ili vise nije vazno, mora da plati i platice.
To sto je nepismen pa se nadao da ce proci nekaznjeno je samo njegov problem.
I to nikakve veze nema sa ljudima koji nemaju za hleb. Sadizam je bolest i tu se stavlja tacka.
Izgleda da tebi nije jasno da je lik sadista?
Kucici po ulicama su sasvim druga prica.
Zivotinje po zakonu moraju biti zasticene koliko toliko, jer su i oni ziva bica i imaju pravo na slobodu i zivot.
Licno cu se uvek potruditi da sprecim ovakav tip ponasanja i da lice bude kaznjeno.
To je ljudska i moralna obaveza. Znam ja da je sistem vrednosti ovde na najnizim granama, ali postoje jos uvek noormalni ljudi koji ovo razumeju.
Ta poredjenja o silovanju i sl., su totalna glupost.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Najveci problem je sto se zivotinja vise stiti nego covek, ovaj sto je ovo uradio jeste budala i treba ga odrapiti, ali ne sigurno kaznom od 11 000 evra, jer zivotinja sluzi coveku i nikako se ne moze uporediti sa covekom
:: Primer su kucici, grad pun kerova ima ih barem 50, svi lepo vakcinisani protiv besnila, pa pusteni na ulicu, ali opet kada pored tebe prodje kuce koje je visoko cirka pola metra do metar i koje bi te pocepalo kada bi te napalo nikako ti ne bude svejedno, ti njega da lupis ne smes jer ce onda lepo da se pojavi 450 drustava za zastitu zivotinja koje ce da ti kazu da si previse nasilno postupio. Pustio bih ja na njih istog tog kera pa da vidim sta ce oni da urade da puste da te kuce pocepa ili da se ti nekako svim silama odbranis. Ali to je sve prouzrokovao narod, kupi kuce dok je malo lepo, posle kada odraste i postane veliko, po fazonu sta da radim sa njim i pusti ga na ulicu
:: Da ne pominjem price gde su tipa vukovi zasticeni pa kolju narodu ovce, da ubije ovaj ne sme, ali zato on sto ti jede ono od cega ti hranis porodicu nista
:: Kerusa Mila cisto zajebavanje javnosti, dok pojedine porodice crkavaju od gladi ti sredjujes kuce sa mnogo soma evra, ja sam za to da se pomogne kucetu, ali ako su tako dobrocudni neka se lepo sva ta drustva za zastitu zivotinja lepo organizuju pa neka iskesiraju n evra
:: Covek napisa, kazna za silovanje praseta 99 godina, ali niko ne pominje da je za silovanje devojke max maxa 30 godina, koga bre ovi zajebavaju
:: Ne pricam ja ovde da mrzim zivotinje, stavise ja ih volim, ali drzava i pojedine organizacije idu do te krajnosti da je danas zivotinja zasticenija od coveka, sto je tuzno
:: Crna gora ce uskoro biti privatan posed, oni losije zive sada nego kada su bili uz Srbiju, ali eto imaju dole Porto Montenegro, cveta im jahting prostitucija, neka rade sta oce
:: Pozdrav!
vuk125 Re: Ja ne znam jesam ja proklet,ureknut ili nesto gore 22.08.2012. 19:08 #437185

+1
Slazem se druze samo batina ovo resava, bijes dok se ne usere u gace....
Bagra i gamad ne zna ni za sta drugo sem za batinanje.

:: ja nikada ne mogu da naletim na ovakve slucajeve!!
:: A da li bih i sta bih mu ja uradio mislim da bi bilo i u stranim medijima, pa sad ako neko hoce da ovo prokomentarise kao kurcenje neka bude, ali dace bog i meni da naletim na ovako nesto, sto inace celog zivota prizeljkujem
:: Lala 4ever!
:: http://youtu.be/6sTfzzdemj
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
PhatPhuck Re: keruša Mila, 22.08.2012. 22:36 #437216

broj poruka: 1886
`oću da kažem da je sa kerušom Milom, bio u pitanju dobro smišljen scenario, za okupiranje pažnje javnosti a neki su i dobro zaradili`

Ovo je ZAŠTO su Srbi SVINJE, zašto će OSTATI svinje, zašto će od svih biti TRETIRANI kao svinje, i zašto će ZAVRŠITI kao svinje: ukupno do 5 Srba ispod jedne kruške za par vekova.

Uspeo je on, ljubi ga majka, da u odsecanju šapa jadnoj keruši `usnimi` zaveru zaštitnika životinja - koja je išla toliko daleko da su `unajmili profi hirurga da joj odseče šape`???

*** BOŽE DRAGI. ***

A jel` znaš, PAJSERU, da je neko NAKON nalaženja hraniteljske porodice u Jajincima - NEKO OPET POKUŠAO DA UBIJE TU KERUŠU - BACANJEM OTROVA U DVORIŠTE porodici koja ju je usvojila?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=06&dd=22&nav_category=16&nav_id=520651

`...prah se rasuo, a zbog njegovog jakog dejstva koje traje i do šest nedelja, meštani Jajinaca strahuju za svoju decu.`

Jel` znaš, PAJSERU, da su na Miljakovcu do sada više puta bacali OPASAN KONTAKTNI OTROV, Kreozan, u PARK - gde mile i igraju se MALA DECA - da bi skotovi potrovali i pobili pse - a mogli su i decu da otruju?
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:319543-Trujuci-pse-prete-i-deci

Ovo gore, što sam citirao, vam je svima odgovor ZAŠTO u ovoj zemlji i dalje muče i ubijaju životinje na najsvirepije načine, i zašto će se to nastaviti: SRBI SU SVINJETINE, bezdušne, sebične i maloumne, koji ILI ISMEJAVAJU, ILI OSUĐUJU, ILI OPSTRUIRAJU LJUDE KOJI BI DA ZAŠTITE ŽIVOTINJE, i čak i u prostim, dobrim delima vide nekakvu `teoriju zavere` - i to se NEĆE promeniti u neko kraće vreme, jer naš civilizacijski nivo je tako nizak.

BLAGO NAMA dok među nama postoje MALOUMNICI koji misle da Društva za zaštitu životinja imaju neku `tajnu agendu Novog Svetskog Poretka`, i da je `njima cilj da pobiju Srbe, a da sačuvaju pse i mačke.`

Ponoviću: Ako ste se pitali `gde je tu pravda`, `gde je tu Bog`, `zašto decenijama živimo kao narod ovako bedno i ugroženo kako živimo` - POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE OKO SEBE KAKO LJUDI RAZMIŠLJAJU, kakvo je stanje uma i duše vaših komšija i drugova, i shvatićete: BALKANSKE SVINJE (Srbi - u koje spadam) NE ZASLUŽUJU da žive bolje nego što žive.

I još ću reći ovo: trovanje životinja bacanjem otrova NAJČEŠĆE rade SELJAČINE kojih se Beograd napunio u zadnjih 20 godina - ILI to rade neke lude babetine i dede koji su poludeli i skrenuli umom u svojih 70 i više godina - pa se takvim antisocijalnim ponašanjem na neki način `svete` mlađima oko sebe, ILI to rade neke klimakterične ili nedoj*bane domaćice, koje na taj način leče svoje frustracije...
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs