Najjaci tracker na svetu! Ni rusko zakonodavstvo mu ne moze nista ali zamunda je zamunda, mnogo se lakse pretrazuje. Greota da se ne spomene i RARBG.
:: Taj je najbolji ruski tracker, imam ga odavno i sve nabavljam tu, a ovde na e-rock imas bukvalno ceo ex-yu, narodnjake sa ploca ripovane na FLAC, ali bukvalno sve, npr. svi albumi od Silvane, Tozovca, bilo sta, u FLAC-u :: :: :: :: Nisam ni cuo za njega, a kamoli da imam pozivnicu : :: :: :: :: A valja li ti ovaj :: :: http://www.rutracker.org :: :: Ja od tebe cuo za njega i dobar je, svasta se nadje :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
нажалост не могу да ти помогнем за то, али питао сам на другом форуму за позивницу, па да видимо да ли неко има. Али, ја сам ту налазио нешто од народњака у флеку, међутим има тога и на овом сајту који видим да сам хвалио давно, а и данас га користим - rutracker.org, имаш тамо и Драгану Мирковић и Рокере с Мораву и остале наше у флеку :) за тај сајт не треба позивница и фура пуном брзином, има сидера скоро увек.
А IPT неколико пута сам покушавао да се борим с њима, али немилосрдни су, много су ригорозни, нисам успео да одржим налог и онда сам одустао, не треба ми.. Aли ако ти баш треба, питај тамо на форуму, неко ће сигурно да ти пошаље. Мислим требало би, да имаш у виду да тај који ти пошаље гарантује за тебе, ако зезнеш, онда си и њега зезнуо за поене. Неко време сам био на yuwabits, не знам да ли то постоји још увек, мислим да није интересантно више као пре.. Све сам налазио по осталим трекерима, balkandownload, нису они светиња где има нешто да нема другде.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Narode ima li neko pozivnicu za IPT :: :: Unapred zafaljujem :: :: ognjenim3@gmail.co :: :: @imarkovic nadje li brate pozivnicu za taj e-rock.ru ? Trebala bi mi sveza doza FLAC materijala :D :: :: ::
@imarkovic Hvala brate, dobio sam pozivnicu odmah i znam kako funkcionisu. Imao sam IPT nalog 15 godina, nisam nikad problema imao. Jesu rigorozni ali nije tesko odrzavati ratio jer imas freeleach torente koji ti ne povecavaju download ratio tako da nije tesko odrzavati ratio...jos je to bilo tada sa 10 x sporijim netom. Danas je to najmanji problem.
Stim sto sam jedan period od 2-3 godine potpuno batalio sve jer sam imao Netflix, Disney, Prime, sve zive servise sam uzeo ali se to ne isplati jer su ogranicili deljenje naloga. Em uzmes preko VPN em podelis i svi ti nalozi izadju nesto smesno. Tako da su me banovali usled neaktivnosti, jednostavno zaboravio da postoji IPT XD
Sad je stremio mama za sve ali mi treba IPT jer mi je uvek bio najbolji za vecinu stvari sto trazim. na IPT sam poskidao sad skoro sav FLAC strane muzike sto mi trebao ali tamo nema domace nista pa ako nadjes za taj ruski sta, javi XD
Vidim da tamo pominju neki FileList... nisam nikad cuo za njega.
Ryzen 5700x | NZXT Kraken x62 | Asrock Taichi x470 | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Power color 6650 XT | AOC CU34G2XP | Creative Blaster ZxR | Samsung M.2 970 evo PLUS 500gb | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w...
FileList је румунски трекер и добар је, имам га годинама, преживео је поред Partis-a и осталих. Ради ми и са паузама од 2г., исто као замунда. Али, све мање ми треба. Све налазим већ код пирата који је неуништив, и иде по доброј брзини, rutracker има све флекове. Занима ме за шта ти треба IPT? Ја никад нисам тамо нашао нешто специфично, сем тога да иде у фул брзини, али не скидам нешто пуно од 50-100г., па да не чекам..
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: @imarkovic Hvala brate, dobio sam pozivnicu odmah i znam kako funkcionisu. Imao sam IPT nalog 15 godina, nisam nikad problema imao. Jesu rigorozni ali nije tesko odrzavati ratio jer imas freeleach torente koji ti ne povecavaju download ratio tako da nije tesko odrzavati ratio...jos je to bilo tada sa 10 x sporijim netom. Danas je to najmanji problem :: :: Stim sto sam jedan period od 2-3 godine potpuno batalio sve jer sam imao Netflix, Disney, Prime, sve zive servise sam uzeo ali se to ne isplati jer su ogranicili deljenje naloga. Em uzmes preko VPN em podelis i svi ti nalozi izadju nesto smesno. Tako da su me banovali usled neaktivnosti, jednostavno zaboravio da postoji IPT X :: :: Sad je stremio mama za sve ali mi treba IPT jer mi je uvek bio najbolji za vecinu stvari sto trazim. na IPT sam poskidao sad skoro sav FLAC strane muzike sto mi trebao ali tamo nema domace nista pa ako nadjes za taj ruski sta, javi X :: :: :: Vidim da tamo pominju neki FileList... nisam nikad cuo za njega. :: :: :: :: Ryzen 5700x | NZXT Kraken x62 | Asrock Taichi x470 | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Power color 6650 XT | AOC CU34G2XP | Creative Blaster ZxR | Samsung M.2 970 evo PLUS 500gb | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | Evga SuperNOVA 850w.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60500. Broj poslatih odgovora: 648589. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.