The Weight of Chains is a Canadian documentary film that takes a critical look at the role that the US, NATO and the EU played in the tragic breakup of a once peaceful and prosperous European state - Yugoslavia. The film, bursting with rare stock footage never before seen by Western audiences, is a creative first-hand look at why the West intervened in the Yugoslav conflict, with an impressive roster of interviews with academics, diplomats, media personalities and ordinary citizens of the former Yugoslav republics. This film also presents positive stories from the Yugoslav wars - people helping each other regardless of their ethnic background, stories of bravery and self-sacrifice.
Fast Five? Vredi svakako odgledati film u full HD... A nema jos ni neki rip... Ako izadje, SLOBODNO stavite `vamo!!!! xD AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Fast Five? Vredi svakako odgledati film u full HD... A nema jos ni neki rip... Ako izadje, SLOBODNO stavite `vamo!!!! x :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Hvala za link. A gledao sam na pirate malopre ili nisam video ili nije bilo, zato sam pitao coveka da mi pusti link. Pa sta drugo moze da predstavlja nego frekfenciju?
Pa neznam kako ti sharing site-ovi rade ali kome Rapid radi normalno nema teorije da ce sada koristiti ista drugo, 10s cekanje/ full speed/ i nema vremenskog ogranicenja izmedju download-a.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ne trosim ja te `fiileservere` par godina.. :: :: Na pocetku bese rec a onda Bog je dao torrent sirotinji da moze da gleda dobre filmove i igra dobre igre dz
imas na najpoznatijem public trackeru nekoliko R5 verzija ovog filma, nije ni bitno...
A za cpu validator, nisam mislio na frekvenciju nego na to da to nema veze sa zivotom, sta ce ti to u potpisu, pa mozes u biosu taj Phenom da namaknes na 4.5GHz udjes u win upalis validator i to je to, a to sto nema veze sa stabilnoscu nikom nista...to sam mislio
@ishemrish, kod torrenta nemas cekanja nikakvog, a kako mi radi rapid i odtalo iz branse poima nemam, torrent mi toliko pakleno radi da ga necu menjati dok ga ne ukinu...imam nekoliko private trackera i opskrbljen sam i vise ngo dovoljno.
Ja mislim da ovaj moz moze i na 4,6 al da slikam na brzinu. Ali kao da je to bitno. Znam na sta si konkretno mislio, zato sam i rekao da sam video od drugih da nabiju frek samo slikaju i posle se hvale. Pa rekoh sam sebi daj i ja to da uradim, sam se nisam hvalio po forumu. A realno za stabilnos me boli briga, procesor mi vecinom raci na 800mhz C&Q jer ovih meseci samo radim samo racunar koristim samo za programiranje.
Aj da ne idemo u off vise al, koja je poenta da takvog potpisa Athlon II X2 3.5Ghz na 1.57V? izgorece to, a ako kazes da si stavio samo za slikanje koja je onda poenta potpisa? a taj Phenom na toj ploci( koju sam inace imao) nece proci ni 1 krug linX(sa svom memorijom i x64 verzija) na tom naponu...
Pogledaj The Lincoln Lawyer, dobar film...
frekfencija
:: Ja mislim da ovaj moz moze i na 4,6 al da slikam na brzinu. Ali kao da je to bitno. Znam na sta si konkretno mislio, zato sam i rekao da sam video od drugih da nabiju frek samo slikaju i posle se hvale. Pa rekoh sam sebi daj i ja to da uradim, sam se nisam hvalio po forumu. A realno za stabilnos me boli briga, procesor mi vecinom raci na 800mhz C&Q jer ovih meseci samo radim samo racunar koristim samo za programiranje :: :: :: Izvinite za off tem :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: Nvidia GTX 460 768MB :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: ::
Sto se tice athlona one je radio na 1.4v ali imao sam plocu ECS NFORCE9 i cpu-z je pogresno citao napon. U nekoj temi sam i pokazio sliku iz biosa. A zasto bi potpis imao poentu? Pa ja nisam ni tvrdio da je stabilan Phenom. Jednostavno hocu da imam to u potpisu, a zasto ne znam ni ja, ali to nije ni vazno. Vazno da mi AMD Phenom II 955 odradjuje posao `za sve pare`.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647761. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.