Naime Smallville prati ranu mladosti Kal-El-a iliti supermena i njegovo formiranje kao super heroja. Oliver Queen ili Green Arrow je još jedan DC superheroj koji će dobiti ovakvu seriju.
Možda će u budućnosti još neki heroj dobiti svoju seriju, možda Green Lantern ili Flash.
Flash se pojavljivao u Smallville-u, tako da je vrlo verovatno da će on sledeći imati svoju zasebnu seriju.
Stariji horori su ekstra. Sa nestrpljenjem ocekujem Jeepers Creepers 3
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Serijal se nastavlja...., cekamo Hills have eyes 3 :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Ova tema je info o novim filmovima. Ukusi su razliciti,niko nikog ne tera da gleda nesto sto ne voli. Cisto da se zna sta je izaslo a posle ce kolege da izaberu film koji vole.
@gilopile Film je napravljen po knjizi koja mozda i nije toliko losa a jedini razlog da se napravi film po njoj je naslov koji uz dobre efekte garantuje veliku zaradu (po imdb-u 6,619,139).
@peki22 Bolje sacekaj jos mesec dana da se pojavi blu-ray pa uzivaj u filmu.
Pa sve `normalne`, ovo sto se sada snima je, blago receno, katastrofa. Jbg, danas svako moze kupiti par kamera, reflektora, dual core racunar gde ce to `izmontirati`, pozvati par drugara da `glume`i eto film. O scenariju i samim idejama da ne pricam...
Evo par koji su meni sada pali na um...
The Good, the Bad and the Ugly (1966 .) (buraz mi ga bas sinoc spomenuo, pa se setih njega) Robert de Niro -vecina sto je snimio Angel Heart (1987) Barfly (1987)....I milion drugih, poznatih i manje poznatih. Gomila dobrih drama, da ne nabrajam sada... U poslednjih 10-ak godina, mozda par filmova vredi. Ima ih, ali na svaki 100-ti isprdak, jedan vredi pogledati.
Izvinjavam se za off, tema stvarno nije o tome ko sta gleda...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kad se prica o nekom filmo govorimo o raznim aspektima tog ostvarenja. Prodikcija scenario tehnicka obrada produkcija kasting.... Abraham Lincoln Vampire Hunter je u svim tim segmentima više nego dobar film. Moja ppreporuka za ovaj film. Ocena jaka osmica.
Gledao sam Lincoln-a, i uopste mi se ne dopada prica.
Kao ljubitelj vampirskih filmova i serija, ono je jedva 4/10, i to jako mrsavo.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Kad se prica o nekom filmo govorimo o raznim aspektima tog ostvarenja. Prodikcija scenario tehnicka obrada produkcija kasting... :: Abraham Lincoln Vampire Hunter je u svim tim segmentima više nego dobar film. Moja ppreporuka za ovaj film. Ocena jaka osmica :: :: ::
:: Evo jednog fenomenalnog filma za tebe ako nisi gledao :: Norveska produkcija i visoka Imdb ocena 7.5 [ Preporuka od mene :: :: :: > http://www.imdb.com/title/tt1614989 :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.