:: Imas na Zamunda.ne :: HdDvD x264 dvd rip,prevod ima na titlovi.co :: Torent ide u fullu :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Bluray mi je siguriva, ovo neko indijancenje izbegava, ali ako kazes da je dobro, ajd` da probam... Jao, jos i NFL treba da gledam kako cu da postignem vezu nemam...
Sinoc su igrali Baltimor vs Denver, kazu jedan od najboljih meceva u istoriji NFL-a (nisam gledao, facepalm) a posle Green Bay vs San Francisko, ist mnogo dobra, odgledao prvo poluvreme devojka krenula da smara, jbg...Bolje sto nisam gledao, Green Bay je prso...
:: Totalno sam zaboravio na NFL ove godine :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Odlicna utakmica mening se malo spetljao ali baltimor imao ekstra odbranu utakmica pocela u pola 11 a zavrsila se valjda oko 3 ujutru bas je bilo neizvesno :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Znam i ova sa GB je kasnila zbog te, da sam znao da Ravensi igraju prvi gledao bih i njih, ali i Bf3 mora da se ispostuje jbg...
:: Odlicna utakmica mening se malo spetljao ali baltimor imao ekstra odbranu utakmica pocela u pola 11 a zavrsila se valjda oko 3 ujutru bas je bilo neizvesno : :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: ::
Izlazi u februaru na SyFy, koliko sam skapirao kao film. Ima na netu da se odgleda mini serijal od 10 epizoda koje traju po desetak minuta. Ja ih odgledao sinoc sve. Zanimljivo... Prate Williama Adamu u mladjim danima.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.