Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Top Gear S13E01 ready for download
STRANA 2 OD 5  
zandarm ... 29.06.2009. 14:01 #124763

status: user
broj poruka: 1454
Top Gear je zakon, najbolja emisija o automobilima koju sam ja gledao...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj Konkurencija 29.06.2009. 14:02 #124764

broj poruka: 2236
Možda nekome bude interesantno da prelista, a možda čak i prepozna nekoliko modela:

http://www.autowp.ru/twins/chevrolet

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 29.06.2009. 14:08 #124765

broj poruka: 12057

Jao nemoj molim te takve izjave, pokopaće te odmah kao što su temu, koja više sa početkom veze nema. Ko hoće da gleda, neka gleda, ko neće, ne mora. Nepotrebna prepirka o ukusima po ko zna koji put.

@Slavuj
Znam ga odavno, inače sjajan auto wallpaper sajt.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Top Gear je zakon, najbolja emisija o automobilima koju sam ja gledao..
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: I Don`t Know What That Means
Daum Re: ... 29.06.2009. 14:41 #124769

broj poruka: 12805
Nije 3.1 jer bi to bilo i preko Murcielaga, vec je oko 3.8... Svaki dan mu smanjujes za 0.1 sekundi

:: @Dau
:: Pogledaj ko sad jede na stazi sve te tvoje miljenike..Jel smem da kazem ko je na prvom mestu
:: Hehehehehehehe...3.2 s do 100 Kmh,max brzina 330 Kmh itd..
:: Za ove amere si upravu,stvarno se moram sloziti.Lepo si sve naveo kako jeste mada ova ZR1 corveta se pokazala dobro na Nurburgring valjda zbog silnih ks-a pa su i uspeli da naprave neko vreme
:: update
:: Prerada 9ff za Porsche GTurbo samo 950 KS i 910nm..Mislim sta reci.
:: http://www.9ff.com
:: I Want to believe - The truth is out there
GAMER4LIFE Misli da si upravu 29.06.2009. 15:07 #124777

broj poruka: 839

Nemam komentara na tvoj post, samo ti tako razimsljaj i zelim ti puno srece u tome!
GAMER4LIFE USA 29.06.2009. 15:23 #124780

Razlika izmedju dva automobila

1. 2500ccm3 i 300hp

2. 4000ccm3 i 250hp

Je u tome sto ce ovaj 2. da predje veci broj kilometara automatski manji broj obrtaja manje se habaju delovi, Ti si klasican zagrizen Srbin sa tupim razmisljanjem, cim mi ti spominjes Golfa-Fiata , to su automobili? BMW i AUDI , Mercedes vozio sam sva ta kola i vozio sam se u poslednjim modelima. `A ti ne moras da mi verujes boli me briga` Srbija zakon! Pametni srbi znaju sta su kola, Amerikanci su glupi lete u svemir i ne znaju da naprave auto iz kog ce da izvuku dosta konjskih snaga!

I necu uopste da se raspravljam ti misils jedno a drugo i to je to! ti mislis da si upravu a nisi! Ti si mnogo gledao filmove pedesetih kad su se mnogo ljuljali automobili samo nesto `ti nikada nece moci da se prevrne na krov` a i USA kad su se vozili automobili ovde su jahali magarce i konje!
SkyFire Re: Re: ... 29.06.2009. 15:37 #124784

broj poruka: 18472
Nisi obavesten.Nissan Skyline GTR R35 model 2010 sa launch control sistemom ide do 100 KM/h za 3.2 s!Bez launch control-a ide 3.5s do 100 kmh..Inace pogledaj test na stazi da dobije i Murchielaga koji ima 640 ks-a!

I Want to believe - The truth is out there

:: Nije 3.1 jer bi to bilo i preko Murcielaga, vec je oko 3.8... Svaki dan mu smanjujes za 0.1 sekundi
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: @Dau
:: ::
:: :: Pogledaj ko sad jede na stazi sve te tvoje miljenike..Jel smem da kazem ko je na prvom mestu
:: :: Hehehehehehehe...3.2 s do 100 Kmh,max brzina 330 Kmh itd..
:: :: Za ove amere si upravu,stvarno se moram sloziti.Lepo si sve naveo kako jeste mada ova ZR1 corveta se pokazala dobro na Nurburgring valjda zbog silnih ks-a pa su i uspeli da naprave neko vreme
:: :: update
:: :: Prerada 9ff za Porsche GTurbo samo 950 KS i 910nm..Mislim sta reci.
:: :: http://www.9ff.com
:: :: I Want to believe - The truth is out there
MilosNBG ... 29.06.2009. 15:55 #124790

broj poruka: 1586
Hehehe, ne mogu a da ne prokomentarisem da ce i prosecan amer uskoro da vozi nesto sto je napravio Fiat ali nemoj te tako, to i dalje ima znacku Crysler-a, GM-a... To su opake masine...

Toliko o zagrizenom srbinu

Jedan info za tebe Gamer, nemoj to da se ovde vozila zaprega kada je amer vozio auto... amer nije ni postojao kada je srbin jeo viljuskom i kasikom... henri Ford ne bi ni znao sta je pokretna traka da nije dolazio u Evropu i proucavao fabrike.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

cele1988 .... 29.06.2009. 16:05 #124793

broj poruka: 1424
i ja nesto da kazem

pod 1
Obozavam Amrikance, pogledaje C300 ili Kadilak CTS ili STS prvo kako zgledaju unutra pa koliko kostaju !
Mecka E klasa je 80.000e sa opremom koju kadilak ima za 40.000e. Drugo prave motore od 5L koji imaju oko 300KS koji su rastereceni i mogu da predju 1.000.000 km. Do duse nagledao sam se i mecki 320CDi koje su presle po 400.000km 2001-2002 godiste pa idu ko zmaj ! ALi u poredjenju sa nasim automobilima. (nasao sam lose proredjnje svaka mecka ima da predje bar 500.00km sa redovnim servisima i odrzavanjem)
Ima bas u Top Gear-u kada lik vozi Audi A4 DTM trkaciki VS Kadilak CTS 4.7L automatik 8 brzina. Na stazi je oladio ovaj DTM AUDI A4

pod 2
svaka cast sky ti sa 18 godina si vozio 280km/h na svu srecu dovoljno si mlad da bi se plasio. trebas jednom da se vozis ibarskom do kraljeva i nebi ti palo napamet to da radis.. Teoretski po godinama nemas iskustva!
Sad na auto putu sve mentoli zaletis 200km/h onda neki kralj krtene sa yugom da pretice kamion koji ide 70km/h a Yugo 77km/h pri brzini od 200km/h ti si realno ako si udaljen 500m od njih za 5-7s odmah tu i tras!

a inace vozio sam se tj imao nekada (bio sam mlad suvise da bi vozio ) Maserati Quatroporte 2.8l i jedno 350KS Biturbo *1995 godiste. Znaci vozio sam se ravno 250km/h i na autoputu beograd nis. Znaci letis osecas pritisak u stomaku, nabija te u sediste, arlaucu turbine.... zlo...
A pre jedno mesec dana sam se vozio u Skodi SuperB starijoj onoj 2.8 benzinac V6 oko 230km/h ona ne oseca put mislis da ides 120km a ono 230km /h!

A te tvoje Supre mogu da predju tako nasvirane 10.000 i to je pitanje ima da prosviraju. Sta ti mislis zasto Autobus ima motor od 10L a 200-250ks pa da bi mogao da predje 3.000.000 - 5.000.000 km.

SkyFire @MilosNBG 29.06.2009. 16:06 #124794

Za viljusku i kasiku se slazem 100% jer to istina..
E sad moram skrenuti paznju da se mi mnogo oslanjamo na staru slavu.
Pogledaj sad amere,izmislili su kulturu za nas!Mi i oni,dva razlicita sveta..

GAMER4LIFE :))) 29.06.2009. 16:06 #124795

Ma da isto kao sto je James Bond 007 Srbin, to su isto rekli imbecili!
Fiat da se vozi u USA LOL
Navikli su na mashine od po par hiljada kubika a ne te pikinezere prdavce, pravi amerikanac to nikad nece voziti! A i sta ja s vama da pricam izmedjuostalog nek stane ko hoce na crtu sa njegovom makinom! Pored Corvette i Dodge Vipera mogu samo par super automobila na planeti da stanu, sve ostalo SMESNO! BMWi svi modeli, Mecke svi modeli, Audi svi modeli, Lamborghini samo LP640 od Ferrarija F430,599gtb,612 to sve jede s govnima, jedino Enzo moze da stane na crtu, kod Porsche, GT3-GT2 jede za uzinu, Carrera GT je tu u rangu!

Od likova kojima je zanimljiv voditelj iz Top Geara nista drugo nisam ni ocekivao!

Sto se tice viljuske i kasike, to sam i ja cuo, a pogledaj svet? Postoji Planeta zemlja, Amerika, i Srbija!
GAMER4LIFE .... 29.06.2009. 16:13 #124798

Cele slazem se sa tobom upotpunosti si upravu! svaka cast
SkyFire @cele1988 29.06.2009. 16:15 #124800

Ko li te je slagao da ja imam 18 god?Stariji sam bar 10 god i jos malo :)
Iskustva imam prijatelju i to dovoljno te sportske voznje..O situacijama,procenama,krivinama i sl nemas potrebe meni da pricas i nagadjas jer o tom znam veoma mnogo.Druga stvar znam kako je i prevrtati se sa 150km/h itd..Mislim da sam dovoljnio rekao..

Druga stvar koliko ce auto da razvije brzinu tj za koji predjeni put zavisi od same masine..Sa ovim M5 ti ne treba mnogo puta,tj autoput da bi dogurao do 280km/h.

Supra ,tj Toyota ima jedne od najboljih motora na svetu ako nema najbolji,nisam skoro gledao statistiku.Znam da je bila jedna od 3 najboljih proizvodjaca pa prosle godine cini mi se na prvom mestu.
To ti za Supru ne brini precice ona dosta..Imas Auto blog pa kontaktiraj vlasnike i pitaj koliko sa Suprama dnevno prelaze km-a..
To su malo price za malu decu veruj mi.Dok se ne uveris sam ne mozes da znas.

cele1988 .... 29.06.2009. 16:24 #124803

broj poruka: 1424
sorry sky zbog godina istripovao asm se da imas 18 posto si pre jedno neznam ni ja koliko dao temu SREcAN MI RODJENDAN pa sam skontao imas 18 tj nisam se udubljivao. Jos jednom Sorry zbog toga.

Drugo jebes Supru (modovanu) kad se sve klimara bre kadilak na 250 ne oseca put tisina necujes nista.. Izbace joj sedista sev zivo olaksa ju je da bi isla ko blesava. Znam da se trke voze sa njom i da je zo od auto pa pogledaj Hondu Acord ona 2.5 benzinac ide ko sasava. Pazi verujem ti da BMW M5 nabije ko sasav.... Ali ako se nisi vozio u Ferrariju, Lamburginiju onda moras da cujes kako se Maserati razgoropadi kad mu na istrumental tabli skala koja oznacava turbo ulazi u zuto-crvneno DC-10 ! :Da pri tom je ogroman auto.
Jedinu stvar koju mrzim kod BMW je to sto brate samo im nesto fali, moj komsija prrko puta ima BMW servis i to jako poznat sad se premestio na drugo mesto neznam dal znas ka Mladenovcu kad se krene s leve strane (pa sam se sa terease nagledao kakva kola dovoze tu da ih popravljaju) kola od 50.000-100.000e. E jebes auto 2007-2008 kad on stane sam od sebe :P.
I jedno pravlo kad vidis tako veliki servis ne kupuj tu firmu... oni zive od servisa zanci da se automobili kvare :P gori su od MSI-a :D hehe mala sala .
ali bez zezanja stvarno su tuberkolozni automobili.

SkyFire @cele1988 29.06.2009. 16:35 #124807

Tet teme se nesto ne secam : ``Srecan mi rodjendan`.Da me nisi pomesao?Bila je fazon na foru broja postova,to je mozda..Hehehehe..To je.
Ma nemam ni ja nista protiv americkih kola,svijda mi se generalno onaj Mustang Cobra ali smatram da su u tehnoloskom razvitku ispod nemaca,japanaca,francuza,znaci generalno su ispod evrposkih automobila..

Pazi sad.Ima istine sto govoris za kvarove.To mogu da posvedoce veliki ljubitelji i poznavaoci sportskih automobila nemacke proizvodnje.Poznajem dosta ljudi koji vole BMW-e i slicne firme a imaju mnogo godina staza i promenjenih automobila ,neki od njih su i vrhunski mehanicari.Kazu da nema tog kvaliteta kao sto je nekad bilo.Sad se sve sveodi na elektroniku i razne sisteme koji se itekako kvare.Ne znam koji je procenat kvara kod tih novijih automobila ali uglavnom znam da vlasnici imaju dosta zamerki na sadasnju unapredjenu tehnologiju.Inace to se i radi sa razlogom,fuseri se dosta zbog delova.Pre su auti prelazili koliko zelis,nista nisi morao da menjas,sad vrlo brzo nesto ode..

Inace vidim da cenis da su italijani prestiz u brzini ali ja se ne slazem sa tim :

Ovo samo dajem kao primer,nista sto je ekvivalent tvojoj prici :

http://www.youtube.com/watch?v=Tqb-9ORQX4o

Obrati paznju kako ova Supra zakucava na 10000 obrtaja kao od sale..Par sa GTR R 35...

Najveci ludaci za brzinom su ti japanci.Oni imaju jedan dan sedmicno u Tokiju kada se sve ulice zatvaraju da bi se oni trkali izmedju sebe.Takav spektakl nemas nigde na svetu.

MilosNBG ... 29.06.2009. 16:53 #124816

@Sky - po dve osnove si u pravu, prvo ono gde smo mi a gde ameri a drugo da nema vise kvalitetnih automobila. Ma vozicu ovu moju kocku dok se ne raspadne

A po meni, talijani su stvarno vrh po paznji koju posvecuju detaljima u izradi super-automobila, pre svega mislim na mehaniku i motor, po performansama jok

SkyFire Ludi Rusi! 29.06.2009. 16:55 #124818

Nissan Skyline GTR-R35 Stage 2 vs Supercharged SRT 10 Viper :

http://www.youtube.com/watch?v=rwOlUDGXfBQ&feature=related

Ovi se trkaju do 3 glave!

Evo koliko relativno malo pravca treba za mocne masine..Upravo sam ja o tom pricao.

Veoma zanimljiv klip.

GAMER4LIFE Evo Americko sranje kako ide do 300kmh 29.06.2009. 17:02 #124820

http://www.youtube.com/watch?v=B3PssVf7SNY

Ford Mustang Burnout

http://www.youtube.com/watch?v=Hbn9NG1VhPw

:)
Equinoxe Re: Evo Americko sranje kako ide do 300kmh 29.06.2009. 17:08 #124822

broj poruka: 12057

E blago tebi i tvom rezonu kad ti je takvo divljanje zanimljivo. To zdrav svojim kolima ne bi radio.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Ford Mustang Burnout
:: http://www.youtube.com/watch?v=Hbn9NG1VhPw
:: :)
Slavuj ... 29.06.2009. 17:18 #124824

broj poruka: 2236
http://www.youtube.com/watch?v=RhkAz6qossE

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS Re: Re: Evo Americko sranje kako ide do 300kmh 29.06.2009. 17:29 #124825

broj poruka: 860
I kakav je smisao ovoga?

Windows-free with Fedora 10

:: Ford Mustang Burnout
:: http://www.youtube.com/watch?v=Hbn9NG1VhPw
:: :

:: http://www.youtube.com/watch?v=RhkAz6qossE
NMY ZALOSNO... 29.06.2009. 17:56 #124826

broj poruka: 1509
Meni je ruzno gledati kako ovi likovi unistavaju motor od Mazde, drzati ga na 9k rpm, u mjestu, minutu i vise... Zalosno...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: http://www.youtube.com/watch?v=RhkAz6qoss
:: EKSTRA
GAMER4LIFE Re: 30.06.2009. 04:07 #124938

Ne kazem da ne valja BMW i AUDI i Mecke tu su perverzija automobili kvalitetni o novijim modelima necu ni da pricam, a daleko od toga da ne valjaju americka kola ti imas neku abverziju prema USA ako bi vozio neki Americki auto to bi bio ili Dodge Viper, Ford Mustang Cobra SVT, Corvette, ti automobili se razlikuju od evropskih egzotika jeftiniji a po performance retko koj moze da im prismrdi!

Koji ti auto vozis? Ajde dodji mi sa tim tvojim audijem a ja cu sa mojim na crtu pa da vidimo ko ce kome da gleda stop svetla! :))))) P.s. ja koja sam kola vozio i u kojim sam se vozio ti to neces ni na Top Gear da gledas xaxa

MilosNBG ... 30.06.2009. 04:45 #124939

Hehehe, americki auto, buhaha... Das gas i razmisljas od koje plate ces mu kupiti gume jer ih pojede dok se pokrene. Ne daj Boze da se sretnes sa zidom, drvetom i sl. Eto koliko su bili jeftini, dotirala ih je drzava pa zato bili jeftini, i eto gde ih je to odvelo.

Budi iskren pa priznaj - klicu razdora u USA auto-industriji je posejao srbin, izvozom Juga Jos tada se videlo da ce USA auto-industrija propasti cim su dosli na to da kupuju Zastavin Jugo

Kazes Korveta, SRT... asocijacija je brz auto, na pravcu kida, urla... Kazes Ferrari - useres se kada sednes u auto a kamo li da vozis jer mu granice nisu na pravcu, nego tamo gde se vidi ko zna ako ne zna da obuzda auto - krivine. Daum bi te otkinuo Audijem po Kosutnjaku jer reflekse za krivine ocigledno nemas, ispravio bi prvu na keca. Dokaz vozackog umeca ne lezi u tome koja si sve kola vozio i u koja si sedao.

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

markopvict tuga koliko lazi i trtljanja u jednoj temi... 30.06.2009. 05:51 #124941

broj poruka: 4515
Pored kompjuterskih skilova sve pakleni vozaci sa paklenima masinama...

- - - -
POSALJITE VASU NAJNIZU JEDINSTVENU PONUDU ?!!?
-

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs