Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Zvezdini navijachi
STRANA 2 OD 2
LonleyMax Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:04 #143821

status: user
broj poruka: 1475
ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!?
Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

:: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:05 #143822

broj poruka: 18472
Zato sto kultura i vaspitanje i potice iz kuce.Sigurno da ni roditelji nisu nista bolji!

Green Green Grass Of Home

:: ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!
:: Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
:: ::
LonleyMax Re: Re: Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:08 #143825

Kako kad Sky... znam gomilu njih kojima su roditelji bas fini ljudi sto bi se reklo ubili se sljakajuci i vijajuci bolje, a dete im stoka olako to shvati!

:: Zato sto kultura i vaspitanje i potice iz kuce.Sigurno da ni roditelji nisu nista bolji
:: Green Green Grass Of Home
:: :: ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!
:: :: Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: :: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
:: :: ::
obradmi Ja bih rekao da je tu malo i nepismenost u pitanju 28.09.2009. 22:10 #143826

broj poruka: 7732
Recite mi samo da li iole pismen covek ,moze da zvizdi Marseljezi,koja je u sustini univerzalna himna ,nastala u doba kada se pojavila prva deklaracija o pravima coveka.

SkyFire Re: Re: Re: Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:13 #143828

To jeste ali to je opet uticaj siroke narodne mase tj drustva u kom se krece to dete a to je opet 90% kriv roditelj koji na vreme ne r eaguje da to dete usmeri na pravi put vec mu povladjuje.Srecom ima i dece koje su prirodno nadareni da shvate sta je dobro a sta ne i sami sebe vode kroz zivot uz pratnju roditelja naravno..
Zalosno je sto je veci procenat iskvarenih i losih ljudi.Imas primera koliko volis,gde god se okrenes..Treba opstati u ovako zlom i pokvarenom vremenu.

:: Kako kad Sky... znam gomilu njih kojima su roditelji bas fini ljudi sto bi se reklo ubili se sljakajuci i vijajuci bolje, a dete im stoka olako to shvati
:: :: Zato sto kultura i vaspitanje i potice iz kuce.Sigurno da ni roditelji nisu nista bolji
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!
:: :: :: Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti
:: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: :: :: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
:: :: :: ::
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:13 #143830

broj poruka: 12057

Nije dovoljno to što su roditelji fini ljudi, ako ne znaju to na dete, i to na vreme i pravi način da prenesu. U tinejdžerskom dobu kad se formiraju prave vrednosti, dovoljno je da se svaki dan družiš sa divljacima, i to je kraj priče.

:: Kako kad Sky... znam gomilu njih kojima su roditelji bas fini ljudi sto bi se reklo ubili se sljakajuci i vijajuci bolje, a dete im stoka olako to shvati
:: :: Zato sto kultura i vaspitanje i potice iz kuce.Sigurno da ni roditelji nisu nista bolji
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!
:: :: :: Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti
:: :: :: :: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
SkyFire Ovo je apsolutno tacno sto kaze bax.. 28.09.2009. 22:20 #143834

Neki roditelji misle da su roditelji zato sto njihovo dete ima sve materijalno.Ali one prave vrednosti su se izgubile.Ne posvecuju im dovoljno paznje,ljubavi,ne usmeravaju ih na pravi nacin da sagledavaju zivot u pravom smislu,ne vode jednostavno racuna o svojoj deci onako kako bi svaki pozrtvovan roditelj trebao da radi..I posle dete postane Vandal.Eto odakle ovi idioti sa klipa.Nepismena,nevaspitana bagra bez i jednog manira!Sve sam go sljam!

LonleyMax Re: Re: Re: Re: Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:27 #143840

Al znas kako Bax, to sto pricas jeste tacno, ali opet ti devljaci su u prisustvu roditelja fina deca... ili ti kad se sve to sabere i oduzme da izvinis na divanu pickice sa kitom... znam to jer sam sad taj uzrast `kad bi trebalo probati sve` - ne bih se slozio sa tom izrekom!
Sto bi Dada (jedan nas reper rekao za takve): `vikendom su krimosi, a ponedeljkom na casu svi...`
E pa sad kako roditelj da zna da mu je dete olos ako to nije pred njim?
Zapadnjacki sistem je dosao na vrata i roditelji koji se ubijaju od posla nemaju vremena da prate svaki korak njihovog deteta i uzimaju sliku pred ocima zdravo za gotov!

:: Nije dovoljno to što su roditelji fini ljudi, ako ne znaju to na dete, i to na vreme i pravi način da prenesu. U tinejdžerskom dobu kad se formiraju prave vrednosti, dovoljno je da se svaki dan družiš sa divljacima, i to je kraj priče
:: :: Kako kad Sky... znam gomilu njih kojima su roditelji bas fini ljudi sto bi se reklo ubili se sljakajuci i vijajuci bolje, a dete im stoka olako to shvati
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: :: Zato sto kultura i vaspitanje i potice iz kuce.Sigurno da ni roditelji nisu nista bolji
:: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!
:: :: :: :: Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti
:: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: :: :: :: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
:: :: :: :: ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 22:32 #143843

Druze pa roditeljska duznost i jeste da prati sta mu dete radi,da poznaje svoje dete a ne da dozvoli da dete bude inteligentnije od njega i da mu maze oci.Ja ti garantujem da u 99% slucajeva su roditelji krivi.Posao nije izgovor.Za porodicu uvek moras da imas vremena ili u protivnom nemoj ni da pravis decu ako ce ona sama da uzrastaju bez roditelja.Normalno je da ce onda drustvo da ucini svoje htelo to dete ili ne kasnije ce da podpadne pod uticaj.

:: Al znas kako Bax, to sto pricas jeste tacno, ali opet ti devljaci su u prisustvu roditelja fina deca... ili ti kad se sve to sabere i oduzme da izvinis na divanu pickice sa kitom... znam to jer sam sad taj uzrast `kad bi trebalo probati sve` - ne bih se slozio sa tom izrekom
:: Sto bi Dada (jedan nas reper rekao za takve): `vikendom su krimosi, a ponedeljkom na casu svi...
:: E pa sad kako roditelj da zna da mu je dete olos ako to nije pred njim
:: Zapadnjacki sistem je dosao na vrata i roditelji koji se ubijaju od posla nemaju vremena da prate svaki korak njihovog deteta i uzimaju sliku pred ocima zdravo za gotov
:: :: Nije dovoljno to što su roditelji fini ljudi, ako ne znaju to na dete, i to na vreme i pravi način da prenesu. U tinejdžerskom dobu kad se formiraju prave vrednosti, dovoljno je da se svaki dan družiš sa divljacima, i to je kraj priče
:: :: :: Kako kad Sky... znam gomilu njih kojima su roditelji bas fini ljudi sto bi se reklo ubili se sljakajuci i vijajuci bolje, a dete im stoka olako to shvati
:: :: :: :: Zato sto kultura i vaspitanje i potice iz kuce.Sigurno da ni roditelji nisu nista bolji
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: :: ok, ali zasto onda klinci koji ne znaju gde su suplji po utakmicama vicu neka sranja koja ni ne znaju sta znace!
:: :: :: :: :: Zasto roditelji te klincadije ne reaguju sta misle samo ce se to popraviti
:: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: :: :: :: :: :: Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd..
:: :: :: :: :: ::
Slavuj ... 28.09.2009. 22:32 #143844

broj poruka: 2236
http://www.youtube.com/watch?v=IZ-PElSJSb8

Srbologija, nauka belosvetska.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 28.09.2009. 22:34 #143846

broj poruka: 12057

Treba sve uza zid, pa metak u čelo....mislim roditelje,......prvo karijera pa deca....more je*em li ti, ti ćeš da se ženiš.....

gile23 ... 28.09.2009. 23:36 #143863

broj poruka: 9121
@Lonley Max u pravu si to za automobile :). Kakvo je to cudo pa se Sky i Bax slazu :), Sky cestitam ti 5k postova :). Glavna stvar je da detetu ne treba dati mnogo novca, odnosno sve materijalno u zivotu, neka se nauci da stedi. @bax ma covece jedna u mom odeljenju se verila, jer ti to dovoljno :), u svakoj generaciji obavezno ima neko ko se uda.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Re: Plasim se Bax 2003, da nisi bas u pravu !!! 29.09.2009. 03:07 #143894

broj poruka: 4641
Uvek ce biti takvih nesrecnih ljudi, ali me brinu Nalogodavci, koji koriste takve nesrecnike za svoje vise ciljeve, i niko ih ne dira, zato sto to nekome odgovara... Mislite o tome ????
RESISTANCE IS FUTILE

:: Treba sve uza zid, pa metak u čelo....mislim roditelje,......prvo karijera pa deca....more je*em li ti, ti ćeš da se ženiš....
Scyter Re: 29.09.2009. 09:55 #143919

broj poruka: 8138
Nisu uvek roditelji krivi.Ima dece koji su slepci,bili,jeste i bice.Ne mozes to da promenis.Dzabe i ako su ih roditelji vaspitavali,kad on posle razmislja svojim mozgom u godinama kad treba i bira svoj put.U vecini slucajeva biraju lose drustvo,postaju narkomani...Ej bre,pa moje 94` godiste je pa i najgore.Pola njih puse.Jos samo fali da se drogiraju,sto me ne bi ni cudilo.Stoka nevidjena!Ja bih sve to tukao do smrti,pa da se opamete.

The Way It`s Meant To Be Played

gile23 Re: Re: 29.09.2009. 11:42 #143936

Moja skola polaze kvalitet najgore skole u Cacku, u prvoj godini u roku od 15 dana propusilo je (cigare :)) 90% devojcica, a decak samo 1, evo sad u trecoj godini dvojica puse cigare, svi ostali decaci se ne skidaju sa sipke (za zgibove :)).

Pozdrav!

:: Nisu uvek roditelji krivi.Ima dece koji su slepci,bili,jeste i bice.Ne mozes to da promenis.Dzabe i ako su ih roditelji vaspitavali,kad on posle razmislja svojim mozgom u godinama kad treba i bira svoj put.U vecini slucajeva biraju lose drustvo,postaju narkomani...Ej bre,pa moje 94` godiste je pa i najgore.Pola njih puse.Jos samo fali da se drogiraju,sto me ne bi ni cudilo.Stoka nevidjena!Ja bih sve to tukao do smrti,pa da se opamete
:: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: Re: Re: 29.09.2009. 11:50 #143938

Devojcice su poseban slucaj.Kod mene su propusile(cigare a i jos po nesto:)) cim su krenule u skolu.To je fora kao ja sam sad u zajebanom drustvu i moram da se ponasam kao i svi ostali.Sto znaci,ako se oni bace kroz most i ja cu.Grozota!

:: Moja skola polaze kvalitet najgore skole u Cacku, u prvoj godini u roku od 15 dana propusilo je (cigare :)) 90% devojcica, a decak samo 1, evo sad u trecoj godini dvojica puse cigare, svi ostali decaci se ne skidaju sa sipke (za zgibove :))
:: Pozdrav
:: :: Nisu uvek roditelji krivi.Ima dece koji su slepci,bili,jeste i bice.Ne mozes to da promenis.Dzabe i ako su ih roditelji vaspitavali,kad on posle razmislja svojim mozgom u godinama kad treba i bira svoj put.U vecini slucajeva biraju lose drustvo,postaju narkomani...Ej bre,pa moje 94` godiste je pa i najgore.Pola njih puse.Jos samo fali da se drogiraju,sto me ne bi ni cudilo.Stoka nevidjena!Ja bih sve to tukao do smrti,pa da se opamete
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 Re: Re: Re: Re: 29.09.2009. 12:00 #143939

Tako je i meni bilo u prvoj godini. Ali vec u drugoj se naviknes :).

Pozdrav!

:: Devojcice su poseban slucaj.Kod mene su propusile(cigare a i jos po nesto:)) cim su krenule u skolu.To je fora kao ja sam sad u zajebanom drustvu i moram da se ponasam kao i svi ostali.Sto znaci,ako se oni bace kroz most i ja cu.Grozota
:: :: Moja skola polaze kvalitet najgore skole u Cacku, u prvoj godini u roku od 15 dana propusilo je (cigare :)) 90% devojcica, a decak samo 1, evo sad u trecoj godini dvojica puse cigare, svi ostali decaci se ne skidaju sa sipke (za zgibove :))
:: :: Pozdrav
:: :: :: Nisu uvek roditelji krivi.Ima dece koji su slepci,bili,jeste i bice.Ne mozes to da promenis.Dzabe i ako su ih roditelji vaspitavali,kad on posle razmislja svojim mozgom u godinama kad treba i bira svoj put.U vecini slucajeva biraju lose drustvo,postaju narkomani...Ej bre,pa moje 94` godiste je pa i najgore.Pola njih puse.Jos samo fali da se drogiraju,sto me ne bi ni cudilo.Stoka nevidjena!Ja bih sve to tukao do smrti,pa da se opamete
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: Re: Re: Re: Re: 29.09.2009. 12:08 #143943

Da,ali ti treba od pocetka da budes pametan i da izaberes normalno drustvo koje tebi odgovara.Ako upadnes u lose drustvo,jednostavno si ga naebao.Najgore od svega toga je sto je tog normalnog drustva sve manje i manje.

:: Tako je i meni bilo u prvoj godini. Ali vec u drugoj se naviknes :)
:: Pozdrav
:: :: Devojcice su poseban slucaj.Kod mene su propusile(cigare a i jos po nesto:)) cim su krenule u skolu.To je fora kao ja sam sad u zajebanom drustvu i moram da se ponasam kao i svi ostali.Sto znaci,ako se oni bace kroz most i ja cu.Grozota
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Moja skola polaze kvalitet najgore skole u Cacku, u prvoj godini u roku od 15 dana propusilo je (cigare :)) 90% devojcica, a decak samo 1, evo sad u trecoj godini dvojica puse cigare, svi ostali decaci se ne skidaju sa sipke (za zgibove :))
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Nisu uvek roditelji krivi.Ima dece koji su slepci,bili,jeste i bice.Ne mozes to da promenis.Dzabe i ako su ih roditelji vaspitavali,kad on posle razmislja svojim mozgom u godinama kad treba i bira svoj put.U vecini slucajeva biraju lose drustvo,postaju narkomani...Ej bre,pa moje 94` godiste je pa i najgore.Pola njih puse.Jos samo fali da se drogiraju,sto me ne bi ni cudilo.Stoka nevidjena!Ja bih sve to tukao do smrti,pa da se opamete
:: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 29.09.2009. 12:17 #143944

Tu si u pravu, ja sam imao srece da je 90% decaka u mom odeljenju normalno, ali naravno sad dolaze okidaci, ali i sa njima svima sam ok :). Naravno moras poznavati ne moras se druziti sa nekima iz tog zajebanog drustva, ponekad ce ti oni zatrebati :). Daj msn :).

Pozdrav!

:: Da,ali ti treba od pocetka da budes pametan i da izaberes normalno drustvo koje tebi odgovara.Ako upadnes u lose drustvo,jednostavno si ga naebao.Najgore od svega toga je sto je tog normalnog drustva sve manje i manje
:: :: Tako je i meni bilo u prvoj godini. Ali vec u drugoj se naviknes :)
:: :: Pozdrav
:: :: :: Devojcice su poseban slucaj.Kod mene su propusile(cigare a i jos po nesto:)) cim su krenule u skolu.To je fora kao ja sam sad u zajebanom drustvu i moram da se ponasam kao i svi ostali.Sto znaci,ako se oni bace kroz most i ja cu.Grozota
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: :: Moja skola polaze kvalitet najgore skole u Cacku, u prvoj godini u roku od 15 dana propusilo je (cigare :)) 90% devojcica, a decak samo 1, evo sad u trecoj godini dvojica puse cigare, svi ostali decaci se ne skidaju sa sipke (za zgibove :))
:: :: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: :: Nisu uvek roditelji krivi.Ima dece koji su slepci,bili,jeste i bice.Ne mozes to da promenis.Dzabe i ako su ih roditelji vaspitavali,kad on posle razmislja svojim mozgom u godinama kad treba i bira svoj put.U vecini slucajeva biraju lose drustvo,postaju narkomani...Ej bre,pa moje 94` godiste je pa i najgore.Pola njih puse.Jos samo fali da se drogiraju,sto me ne bi ni cudilo.Stoka nevidjena!Ja bih sve to tukao do smrti,pa da se opamete
:: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs