Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
IPTorrents invite
STRANA 2 OD 2
pasduh Re: Re: Re: Re: ... 09.10.2009. 16:21 #147140

status: user
broj poruka: 451
Nisam ni pomislio da si tenkre, za nikog to ne mislim. Samo hocu da ti kazem da lose stvari ( kazes sugavi srbostandard ) nisu opravdanje za cinjenje pogresnog jer tad ulazis u njihovo kolo sto te cini istim. Ako zelis da budes pirat onda budi onaj ispravan koji drzi piratsku rec .

one way or another

::
:: Mozda si me tako okarakterisao,a nije ni cudo kako sam ovo i napisao.Sve je to posledica ovog sugavog srbostandarda i malo po malo prsnes,jbg.Daleko od toga da sam nekakav tenkre i da ne znam sta pricam,bar se toliko poznajem.Nisam mislio bukvalno da uzimas/grabis,a nista ne dajes,ali ne mogu da dam ono sto NEMAM,a veruj mi bio bi srecan da mogu,sigurno.To sto `maznem`neki filmic,nije strasno:)
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Ti si od onih koji imaju opravdanje za sve, zar ne. Nije opravdanje nesto drugo vec prvo i jedino. To je ono na osnovu cega se izdvajas ili ne iz gomile. Ja imam slab upload ali postizem da odrzim ratio, samo treba htet
:: ::
:: :: one way or another

:: :: ::
:: :: :: Ma poverenje je nesto drugo.Pozvani korisnik recimo nije u mogucnosti da siduje iz razloga sto mu je spor Up,i sigurno ce ga posle izvesnog vremena banovati,jer ne moze da postigne 1.05 ratio.U srbiji ADSL vecinom je ogranicen na 256kb/s,a down cak 6Mb.Sve da ima i dobru volju ne moze postici ratio.Znaci skines jedan fajl od 700Mb za 30 Min,a posle trebas da ostavis sid 6 sati,a pritom ti je surf katastrofa,ma nema tu racunice
:: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: Vi bas ne shvatate poentu, zar ne. Ne radi se ovde o tome ko od koga krade, vec o poverenju i fer ponasanju prema onom od koga dobijes pozivnicu, covek ti nesto da jer ti veruje na REC da ces to nesto sacuvati zasigurno i da neces uprskati, jer u protivnom i on strada, a na ovaj nacin zasigurno necete uspeti. I sta onda, opet ce te traziti pozivnice, a od koga onda dobiti, hmm
:: :: :: ::
:: :: :: :: pozz
:: :: :: :: one way or another

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Re: Re: Re: Re: ... 09.10.2009. 16:28 #147145

broj poruka: 9459

Ne,nisam ni rekao da si me nazvao tenkreom,nego sam to rekao u nekom svom kontekstu:)Upravu si sto se tice srboNEstandarda:),jer pojedinci cine drustvo,a drustvo Srbiju,a dok se srpski vrh ne promeni,ne verujem i da cemo ni mi smrtnici,jer izgleda da svako gleda svoju bulju.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Nisam ni pomislio da si tenkre, za nikog to ne mislim. Samo hocu da ti kazem da lose stvari ( kazes sugavi srbostandard ) nisu opravdanje za cinjenje pogresnog jer tad ulazis u njihovo kolo sto te cini istim. Ako zelis da budes pirat onda budi onaj ispravan koji drzi piratsku rec
:: one way or another
:: :: Mozda si me tako okarakterisao,a nije ni cudo kako sam ovo i napisao.Sve je to posledica ovog sugavog srbostandarda i malo po malo prsnes,jbg.Daleko od toga da sam nekakav tenkre i da ne znam sta pricam,bar se toliko poznajem.Nisam mislio bukvalno da uzimas/grabis,a nista ne dajes,ali ne mogu da dam ono sto NEMAM,a veruj mi bio bi srecan da mogu,sigurno.To sto `maznem`neki filmic,nije strasno:)
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Ti si od onih koji imaju opravdanje za sve, zar ne. Nije opravdanje nesto drugo vec prvo i jedino. To je ono na osnovu cega se izdvajas ili ne iz gomile. Ja imam slab upload ali postizem da odrzim ratio, samo treba htet
:: :: :: one way or another

:: :: :: :: Ma poverenje je nesto drugo.Pozvani korisnik recimo nije u mogucnosti da siduje iz razloga sto mu je spor Up,i sigurno ce ga posle izvesnog vremena banovati,jer ne moze da postigne 1.05 ratio.U srbiji ADSL vecinom je ogranicen na 256kb/s,a down cak 6Mb.Sve da ima i dobru volju ne moze postici ratio.Znaci skines jedan fajl od 700Mb za 30 Min,a posle trebas da ostavis sid 6 sati,a pritom ti je surf katastrofa,ma nema tu racunice
:: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: :: Vi bas ne shvatate poentu, zar ne. Ne radi se ovde o tome ko od koga krade, vec o poverenju i fer ponasanju prema onom od koga dobijes pozivnicu, covek ti nesto da jer ti veruje na REC da ces to nesto sacuvati zasigurno i da neces uprskati, jer u protivnom i on strada, a na ovaj nacin zasigurno necete uspeti. I sta onda, opet ce te traziti pozivnice, a od koga onda dobiti, hmm
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: pozz
:: :: :: :: :: one way or another

pasduh .... 09.10.2009. 16:32 #147147

Odosmo mi u offffff..... i izgubi se sustina..........

one way or another

vampirbg ... 09.10.2009. 16:35 #147148

broj poruka: 711
Zasto smatras da ce Net da ti ide ocajno? Pa danas skoro svaki ruter ima QoS koji ce ti oboriti brzinu torrenta kad ti treba net za nesto drugo a pustiti punom brzinom kad nema nikoga ko koristi net... Jedino ako ti treba da sufrujes u snu, a sa posla preko VNC surufujes kod kuce... :) Verovatno i kad izadjes negde nosis telefon koji se preko VNC kaci na kucnu masinu? Ja sam za kompom i po 16 satu dnevno (programer sam i poslednje vreme je potraznja za PHP-om tako da vecinu stvari radim na netu) pa mi opet ne smeta da drzim seed...

Takodje, uz podesen QoS, sam igrao i CS, Guild Wars itd preko neta bez ikakvih problema, lagovanja i sl.

Problem je u tome sto si navikao da dobijes sta god hoces i to za dzabe... To je krivica poslednjih 20 godina i toga sto su mnoge vrednosti okrenute naopacke (pogledaj Pink pa ce ti biti jasno zasto na TV-u gledam samo Discovery i NG)
gilopile Re: .... 09.10.2009. 16:37 #147150

Pa i nismo IP(internacionalni prosperitet):))

@dautovic sorry,jbg

:: Odosmo mi u offffff..... i izgubi se sustina.........
:: one way or another
gilopile Re: ... 09.10.2009. 16:46 #147155

Gledaj ovako:Korisnik sam Wireless konekcije,jer nemam mogucnosti za drugo.Platili smo da nam ugrade novu centralu(umesto sklopa releja iz `41),a somovi stavili pare u dzep i nakacili neko digitalno govance koje nema mogucnosti ADSL-a,ID poziva...Wireless placam 2000 din 512/256,a od tih 512 samo 2 dana mesecno ide kako treba,nekad po par dana padne i na ispod 100kb/s.Berzu nekad otvaram i po 5 min,a da nepricam da UP nikad nije tih bednih 256,nego vecinom 50-ak.Ma zasu

Ako hoces mogu da ti posaljem UP/Down saobracaj da vi`s koliko sam svukao,a koliko dao.Neki sa ADSL-om to svukljaju za 2 dana,a ja za mesec,mislim

:: Zasto smatras da ce Net da ti ide ocajno? Pa danas skoro svaki ruter ima QoS koji ce ti oboriti brzinu torrenta kad ti treba net za nesto drugo a pustiti punom brzinom kad nema nikoga ko koristi net... Jedino ako ti treba da sufrujes u snu, a sa posla preko VNC surufujes kod kuce... :) Verovatno i kad izadjes negde nosis telefon koji se preko VNC kaci na kucnu masinu? Ja sam za kompom i po 16 satu dnevno (programer sam i poslednje vreme je potraznja za PHP-om tako da vecinu stvari radim na netu) pa mi opet ne smeta da drzim seed...
:: Takodje, uz podesen QoS, sam igrao i CS, Guild Wars itd preko neta bez ikakvih problema, lagovanja i sl.
:: Problem je u tome sto si navikao da dobijes sta god hoces i to za dzabe... To je krivica poslednjih 20 godina i toga sto su mnoge vrednosti okrenute naopacke (pogledaj Pink pa ce ti biti jasno zasto na TV-u gledam samo Discovery i NG)
baxter Uputstvo za sve privatne traker 09.10.2009. 18:01 #147167

broj poruka: 730
1.Skines client koji sajt preporucuje npr IPT preporucuje UT 1.6.1
2.Skines RatioMaster 1.8.9
3.Odes na sajt nadjes 4 torenta sa najvise Leechers-a
4.Otvoris 4 RatioMastera na na prvom uradis Memory Reader(dok to radis da ti u utorrent-u ide jedan aktivni download).
5.Ubaci sva 4 torenta u RM i krenes sa brzinom od 9kb\s i tako najsigurnija ti je brzina 16k\s na IPT posto je on 4 Level zastite.....

Takodje da ne bude zabune ova cetiri torrenta sa najvise Leechers-a ne morate da stvarno downloadujete znaci samo torrent file.U RM stavite 70,80,90% nije ni bitno samo ne sto posto se tracker updejtuje na 30min ili 45min....Pozdrav

EDIT:
zaboravio sam da napomnem treba da uradite Client simulation i da selektujete vas client!Znaci najbolje i najsigurnije je na trackerima visoke zastite 4x16kb\s sa velikim brojem Leechers-a .....Ja sam se namucio dok sve ovo nisam provalio,a sad kad mogu da skidam sta hocu samo jurim sto veci UP ipak smo mi Srbi nikad na nije dosta...Ja sam uspeo ovo da odradim na IPT,BG,Filelist.Ro,RevolutionTT.....uzivajte

http://img202.imageshack.us/img202/9738/iptorrent.jpg

The universe of possibility

dautovic Re: Re: .... 09.10.2009. 20:38 #147230

broj poruka: 2856
nema sta ti meni da se izvinjavash...ti si mene ispostovao sa invite-om...

@neko je rekao da ce me uvek navatati...

- nece nikad i ne bi nikad da nisam drugu koji ne zna dao da koristi acc, a onaj koji je meni prvobitno dao invite, vec jako dugo korsti ratio master...

@e sad neki Arturi i Lanseloti, Mahatma Gandiji mi ovde pricaju o kradji...

STA JA I OSTALI KOJI KORISTIMO RATIOMASTER KRADEMO? STA? NISTA...

ja nekom nabijam ratio sto skidam a ja imaginarno sidujem nesto, niko nije ostecen, jer nikom nista NE UZIMAM I NE KRADEM, samo SEBI posto NISAM u mogucnosti da sa ovim UP-om normalno SIDUJEM omogucavam da odrzavam neki minimalni ratio BEZ IKAKVOG BAHANALISANJA...

posto smo utvrdili da kradje nema, jer nikom nista ne uzimas, nikog ne sputavash da siduje, nikom nista ne omogucavash itd...samo sebi omogucavas da koristis sajt...

sve je `ne` u prethodnoj recenic,i pa se da zakljuciti da `crva nije ni bilo`

@gilopile ti i ja se razumemo, steta sto nisi devojka : )

:: Pa i nismo IP(internacionalni prosperitet):)
:: @dautovic sorry,jb
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Odosmo mi u offffff..... i izgubi se sustina.........
:: :: one way or another

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re: Re: Re: .... 09.10.2009. 20:44 #147233

Koja kolicina mudrosti. Sto neko jednom rece: `J****e od ovoga moze da se rikne`

one way or another

:: nema sta ti meni da se izvinjavash...ti si mene ispostovao sa invite-om..
:: @neko je rekao da ce me uvek navatati..
:: - nece nikad i ne bi nikad da nisam drugu koji ne zna dao da koristi acc, a onaj koji je meni prvobitno dao invite, vec jako dugo korsti ratio master..
:: @e sad neki Arturi i Lanseloti, Mahatma Gandiji mi ovde pricaju o kradji..
:: STA JA I OSTALI KOJI KORISTIMO RATIOMASTER KRADEMO? STA? NISTA..
:: ja nekom nabijam ratio sto skidam a ja imaginarno sidujem nesto, niko nije ostecen, jer nikom nista NE UZIMAM I NE KRADEM, samo SEBI posto NISAM u mogucnosti da sa ovim UP-om normalno SIDUJEM omogucavam da odrzavam neki minimalni ratio BEZ IKAKVOG BAHANALISANJA..
:: posto smo utvrdili da kradje nema, jer nikom nista ne uzimas, nikog ne sputavash da siduje, nikom nista ne omogucavash itd...samo sebi omogucavas da koristis sajt..
:: sve je `ne` u prethodnoj recenic,i pa se da zakljuciti da `crva nije ni bilo
:: @gilopile ti i ja se razumemo, steta sto nisi devojka :
:: :: Pa i nismo IP(internacionalni prosperitet):)
:: :: @dautovic sorry,jb
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Odosmo mi u offffff..... i izgubi se sustina.........
:: :: :: one way or another

baxter dautovic 09.10.2009. 20:46 #147237

broj poruka: 730
Preko cega si rokao 250kb\s upload?Preko 80kb\s se lako provali na IPT?

The universe of possibility

dautovic Re: dautovic 09.10.2009. 20:54 #147244

broj poruka: 2856
znas kako kralju...

skidam igru koja nije freeleech

npr nfs skoro...

6.7GB cini mi se

down mi je max 246KB/s

i stavim isti torrent u ratiomaster i mlatnem da se up 250KB/s i milina...

sve je bilo full i onda ortak uzme i valjda je stavio 1000KB/s il tako nesto i cap...mentol

a ja tako furao sigurno jedno 6-8 meseci...

:: Preko cega si rokao 250kb\s upload?Preko 80kb\s se lako provali na IPT
:: The universe of possibilit
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs