da vi malo pratite auto industriju znali bi da se air bagovi ne otvaraju pri brzinama manjim od 40Kmh kao i da je potreban određen pritisak na senzore da bi se oni aktivirali. E sad pogreši čovek, možda se i meni otvori air bag na stojadinu, a da to i ne znam. support normality
da ti pratis malo vise znao bi da se vadusni jastuci otvaraju pri brzinama vozila od 15 km/h pa nadalje jer nije svako vozilo jednako izdrzljivo na udarac. E sad pogresi covek, mozda se nekom otvori vazdusni jastuk i zbog gremlina ..... one way or another
:: da vi malo pratite auto industriju znali bi da se air bagovi ne otvaraju pri brzinama manjim od 40Kmh kao i da je potreban određen pritisak na senzore da bi se oni aktivirali. E sad pogreši čovek, možda se i meni otvori air bag na stojadinu, a da to i ne znam :: support normalit :: ::
NIJE...rekao bih mu svašta, ali neću iz poštovanja prema ostalima.
Windows-free with Fedora 10
:: :: :: :: :: P.s Stajem samo na crveno, i to retko nocu skoro nikad...sto se tice patuljaka ne stajem nikom na nikakve pesacke prelaze :: :: :: :: :: :: I ovo je normalno??????????
Tek sad vidim sta je majmun GAMER4LIFE napisao!!!Zbog takvih nakurcenih debila koje boli k... za druge ljude i ljudski zivot ,ljudi ginu,a u stvari su takvi ljudi najvece kukavice od svih!!! Misle da dok oni nisu pesaci boli ih k.... za one koji jesu...Video bi da li bi istu pricu pricao da je neko tvoj poginuo na pesackom prelazu jer nakurceni debil za volanom ima stav`Stajem samo na crveno, i to retko nocu skoro nikad...sto se tice patuljaka ne stajem nikom na nikakve pesacke prelaze!` Pokazao si da si obicna stoka,nista vise!!!MA DNO!!!!!!!!!!!
MIND CONTROL
:: :: :: :: :: P.s Stajem samo na crveno, i to retko nocu skoro nikad...sto se tice patuljaka ne stajem nikom na nikakve pesacke prelaze :: :: :: :: :: :: I ovo je normalno??????????
Majmuncino reci na kom pesackom prelazu ti prelazis? da nabudzim na kola jos neke siljke da te izbusim ili ces stock? ili da skinem prednju masku pa da te cooler isecka ili da izvucem dvocevku pa da te skratim u prolazu ???
A u igricama ne stajem ni policiji npr. u GTA IV uzmem bazuku i sve ih dizem u vazduh.
P.s. Nervira me kad nije zeleno pesecima i onda se oni vuku ko creva preko pesackog ono u fazonu ko te jebe kao moras da stanes uredu kad imam crveno al ovako na neki obelezeni pesacki kad se vuce.. posto ja uvek pretrcim ne volim da zaustavljam saobracaj i da cekaju ljudi! a taj tvoj sto je poginuo 80% njih GINU zato sto pretrcavaju-prelaze van pesackog prelaza , drugi uzrok je mobilni telefon ,a taj tvoj mozda se bas zadesilo da ga neki narkoman ili pijan zvekne jbg al mora da se GLEDA! nisam ni ja toliko lud da zgazim nekog coveka pa da izgrebem svoja kola :-) zbog budale... aj poz
Ako na obeleženom pešačkom prelazu saobraćaj nije regulisan uređajima za davanje svetlosnih saobraćajnih znakova ni znacima ovlašćenog lica, vozač je dužan da se takvom pešačkom prelazu približava dovoljno umerenom brzinom da ne ugrožava pešake koji su već stupili ili stupaju na pešački prelaz a, po potrebi, i da zaustavi svoje vozilo da bi propustio pešake.
:: ....kakav junak, preti dvocevkom na forumu.....XA XA X :: Samo pazi mogao bi neko da te i prijavi zbog takvih izjava..... XA XA X :: :: p :: cuvaj se patuljaka....XAXAX :: :: one way or another :: ::
Tebi je odbrana pretnja gazenjem, mlevenje hladnjakom automobila, skracivanje dvocevkom i to zato sto su te ljudi napali radi neljudskih komentara kao sto je` ...sto se tice patuljaka ne stajem nikom na nikakve pesacke prelaze!. Nisam mislio da to pominjem ali zbog jednog takovog kao sto si ti koji ne staje patuljcima na prelazu (koji uzgred budi receno sluzi za prelaz kao sto mu samo ime govori, ne treba biti super inteligentan pa to zakljuciti) ja danas imam dozivotne posledice. Zaista bi bilo vise nego fer i ljudski da se izvines svim patuljcima bar na ovom forumu za ovo sto si izgovorio kad vec nisi porazmislio pre nego sto si postovao one gluparije.
Salim se ja malo, zasto sve ozbiljno shvatas? opusteno... pa da ne stajem na pesacke do sada bi zgazio njih 1000000, nego me nervira kad stanes nekom pa se vuce i to namerno onako pokvareno seljacki kao u fazonu ti moras da cekas ko te jebe.. e takve bi zgazio :)
Ukoliko se salis onda to moras i da naznacis, zbog toga su osmisljeni emotkoni. Zato sto to nisi ucinio zato si i doziveo ovoliku kritiku, uostalom moras da pazis i kako se salis jer nije svaka sala za svakog sala. I da, sto se tice pesaka i oni precesto krse pravila, nazalost
PS Temu sam zapoceo sa namerom da se nasmejemo a otislo je u sasvim nezeljenom smeru, zaista bih voleo da se ovde i zavrsi.
pozzz svima
one way or another
:: :: :: Salim se ja malo, zasto sve ozbiljno shvatas? opusteno... pa da ne stajem na pesacke do sada bi zgazio njih 1000000, nego me nervira kad stanes nekom pa se vuce i to namerno onako pokvareno seljacki kao u fazonu ti moras da cekas ko te jebe.. e takve bi zgazio :)
Bio je vec postovan(cini mi se Skyfire),ali meni jedan od najjacih
@GAMER4LIFE bio si me zabrinuo:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ukoliko se salis onda to moras i da naznacis, zbog toga su osmisljeni emotkoni. Zato sto to nisi ucinio zato si i doziveo ovoliku kritiku, uostalom moras da pazis i kako se salis jer nije svaka sala za svakog sala :: I da, sto se tice pesaka i oni precesto krse pravila, nazalos :: :: P :: Temu sam zapoceo sa namerom da se nasmejemo a otislo je u sasvim nezeljenom smeru, zaista bih voleo da se ovde i zavrsi. :: :: pozzz svim :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: Salim se ja malo, zasto sve ozbiljno shvatas? opusteno... pa da ne stajem na pesacke do sada bi zgazio njih 1000000, nego me nervira kad stanes nekom pa se vuce i to namerno onako pokvareno seljacki kao u fazonu ti moras da cekas ko te jebe.. e takve bi zgazio :)
Reci mi na kom ces biti pesackom prelazu da te zgazim sa mojim japancem. Hoces da navrnem obrtaje u crveno ili da krecem sa 2000? Ne brini nista neces osetiti a ostavicu ti za uspomenu i znak na celu ako budes uopste bio u jednom komadu hahahaha..
Ovaj pas je muka tako istripovan,ko zna sta je sanjao?Po svemu sudeci od neceg bezi..
ako si stvarno pomislio da je ozbiljan i 2 % ti treba da se zapitas a ne on.
Nije potrebno biti kvatni fizicar da skontas kada se neko sali i bez `emotikona`. Nastala frka oko gluposti..standardno.
Ajd uzdravlje
:: Ukoliko se salis onda to moras i da naznacis, zbog toga su osmisljeni emotkoni. Zato sto to nisi ucinio zato si i doziveo ovoliku kritiku, uostalom moras da pazis i kako se salis jer nije svaka sala za svakog sala :: I da, sto se tice pesaka i oni precesto krse pravila, nazalos :: :: P :: Temu sam zapoceo sa namerom da se nasmejemo a otislo je u sasvim nezeljenom smeru, zaista bih voleo da se ovde i zavrsi. :: :: pozzz svim :: :: one way or another :: :: :: :: :: :: :: Salim se ja malo, zasto sve ozbiljno shvatas? opusteno... pa da ne stajem na pesacke do sada bi zgazio njih 1000000, nego me nervira kad stanes nekom pa se vuce i to namerno onako pokvareno seljacki kao u fazonu ti moras da cekas ko te jebe.. e takve bi zgazio :)
I ovaj je stari, ali, ne mogu više da `nabodem` onaj koji sam prvi video, gde se vidi kako upadaju u vodu... to je bila celoscenska ludara... ali, može i ovo...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.