Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Voleo bih komentar
STRANA 2 OD 4  
mkukic ... 05.12.2009. 13:12 #165118

status: user
broj poruka: 2591
@Daum Ne, ne... Nije mi jasno sto si se nasao pogodjenim jer mislim da sam korektno odgovorio na tvoj post... Bax-a sam naveo kao primer jer je dao konkretne savete kako da poboljsam rad (u tom delu posta sam rekao: `Takodje oni koji imaju da daju neki sud o klipu i efektima u njemu `)! Ne vidim nigde da je on hvalio moj spot!

@SkyFire Ovo je preview spota, dakle samo kratak prikaz (naveo sam to u prvom postu). Sam spot je naravno lepse ispeglan! Ovo su samo spojena cetiri isecka iz njega! Hvala na kritici!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 05.12.2009. 13:46 #165139

broj poruka: 9121
@Slavuj ajde prevedi to sve sto si rekao. Ti slusas Miroslava Ilica (avatar :)) koji je naravno mnogo bolji pevac od ovih danasnjih indijanaca, ali ne mozes poreci da nema ni danas dobre pesme. Ovi iz Zvezda Granda (ponekad pratim) oni imaju prave glasnovne mogucnosti, dok vecina pevaca u Grandu koji su postali popularni drugacije nemaju veze da pevaju. Ima njih veterana oni su nastali pre 20 godina, kada se vise cenio glas nego izgled. . Zeljko Joksimovic je sasvim normalan covek ima dobar glas pesmu ima poneku dobru a to sto se covek okrenuo narodu, a mnogo ljudi ga napusavaju da je najgori narodnjak sto on ustvari nije. Oni muslimani imaju odvaljenje pesme, to se slusa na magistrali. Ali ovaj lik je sve nadmasio :). Ti slavuj pricas nesto o tim narodnjacima, a ti ih sam slusas jedini od tih jacih veterana pevaca koji nije presao na pink je Miroslav Ilic, posto covek peva svaka mu cast, kada je kupusijada u Mrcajevcima svakog septembra mozes da naletis na njega u Mrcajevcima dok se setas :). Ima stvar zove se skorpion kolo traje 15 minuta e to je izivljavanje treba uskoro da je nabavim. Stay tuned :). @Sky je li kakav si ti to profesionalac :) ?

http://www.youtube.com/watch?v=67VlMMAhUfo

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE Ma kakva domaca muzika 05.12.2009. 14:33 #165168

broj poruka: 839

To sve treba zapaliti!
gile23 Re: Ma kakva domaca muzika 05.12.2009. 14:46 #165180

Pa kad si odslusao pola narodne pesme bilo koje to kazes :).

Pozdrav!

::
:: To sve treba zapaliti!
mkukic ... 05.12.2009. 14:59 #165196

Gile ne obaziri se na te komentare! Vidis da je covek dokon i da samo `mlati praznu slamu` po forumu, trazi nekoga da se eventualno prepire sa njim kako bi ubio vreme i nista konstruktivno nema da kaze. Ignorisi...

`Ma kakva domaca muzika... To sve treba zapaliti` - sta reci na takvu izjavu. Trazenje prepirke sa nekim! Tema koju sam postavio apslolutno nema veze sa raspravom o muzickim pravcima i ko koji pravac voli i slusa...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

gile23 Re: ... 05.12.2009. 15:12 #165210

Spot sam downloadovao 15 minuta nesto mnogo slabo je vuklo, nisi lose odradio (moje misljenje) mada bi vokale trebao zvucno da pojacas, a muziku malo da utisas :), nadam se da to moze nisam nikada radio nijedan video clip :), ako ti je ovo prvi put nije lose :).

Pozdrav!

:: Gile ne obaziri se na te komentare! Vidis da je covek dokon i da samo `mlati praznu slamu` po forumu, trazi nekoga da se eventualno prepire sa njim kako bi ubio vreme i nista konstruktivno nema da kaze. Ignorisi..
:: `Ma kakva domaca muzika... To sve treba zapaliti` - sta reci na takvu izjavu. Trazenje prepirke sa nekim! Tema koju sam postavio apslolutno nema veze sa raspravom o muzickim pravcima i ko koji pravac voli i slusa..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
GAMER4LIFE .... 05.12.2009. 15:17 #165215

broj poruka: 839

Ti ces da mi pricas o muzici? ne slusam domacu muziku zato sto je shit! seljacine fegeti i drolje napumpane kvalitet `NULA`
mkukic Hvala na kritici! 05.12.2009. 15:18 #165217

Meni se vuce ovih dana sa svih fajl servera... Ovaj mi je jos izgledao kao najbrzi pa sam na njega okacio... Rapid je postao skoro neupotrebljiv za free usere... MU isto ide sporo...

To da su vokali tisi nego sto bi trebalo je primetio jos neko ovde pa cu to gledati da ispravim! Hvala! :)

SkyFire Re: ... 05.12.2009. 16:29 #165557

broj poruka: 18472
Veruj mi da ne mozes ni da zamislis :)

@mkukic
Moje kritike shvati pozitivno,ja nisam lik koji je maliciozan.Ono sto sam rekao,rekao sam u zelji da se potrudis da to sto bolje odradis da krajnji proizvod bude kvalitetniji.Posto je samo preview onda cekam taj zavrsetak,celokuonu sliku da cujem ..Kao sto rekoh obrati paznju na vokal,da se glas cuje bolje,muzici smanji reverb,kada sklapas delove nemoj da ti ulazi u pikove vec nek bude malo suptilinije,pokusaj da to bude neki fade in..Ima tu dosta rada..Polako..
P.S.E sad jedan prijateljki savet.Nikad se ovakve stvari ne postuju na forumu.Trazis savete i misljenja na ne adekvatan nacin.Ono sto si mogao da ocekujes jeste sprdnja i podhebavanje.Srecom u najmanjoj meri se desilo kako sam mislio da ce biti.Narod je maliciozan,bezobrazan i pokvaren i jedva doceka da se nekom sprda i podsmeva,to im je hrana za njihovu crnu dusu..Cast izuzetcima naravno.Da sam na tvom mestu ovo bi resio u krugu prijatelja i sa nekim ko je malo upuceniji a ne javno na forumu..
U svakom slucaju svaka cast na hrabrosti i volji da to sa nama podelis uprkos razlicitim misljenjima..

@Sky je li kakav si ti to profesionalac :) ?
:: http://www.youtube.com/watch?v=67VlMMAhUf
:: Pozdrav!
mkukic ... 05.12.2009. 16:57 #166138

Nisam ja ni shvatio lose tvoju kritiku... Video si da sam ti se zahvalio na njoj... Ono sto sam dodao je da ovo nije ceo spot vec samo spojeni delovi, u celom spotu nema takvih naglih prelaza nigde!

Sto se tice pesme - nigde nisam mogao da nadjem originalnu matricu pa sam `skinuo` glas koliko je bilo moguce zato se cuje tako kako se cuje... Imam dosta pesama koje sam snimio na originalnu matricu ali eto hteo sam ovu...

Sviram skoro dvadeset godina (harmoniku, klavir, sada profesionalni sintisajzer), ali nisam jos privezao sintisajzer sa kompom da bih snimao i ono sto pevam i sto sviram... Nadam se da cu uskoro i to uraditi pa mi nece trebati matrice, ali ce to tada izgledati kao ziva svirka...

Napomenuo sam vec da sam ovde i postavio klip da bih dobio sto vise `objektivnih misljenja` jer okolina moje sviranje i pevanje hvali (nisam ranije pevao, vec samo svirao - trazili su od mene na nekoliko slavlja da malo zamenim muziku i bili su odusevljeni), ali ovde ima svakakvih ljudi...

Zaista i dalje ne shvatam cemu neki od komentara u ovom temi... ali dobro...

SkyFire Re: ... 05.12.2009. 17:11 #166392

Green Green Grass Of Home

:: Nisam ja ni shvatio lose tvoju kritiku... Video si da sam ti se zahvalio na njoj... Ono sto sam dodao je da ovo nije ceo spot vec samo spojeni delovi, u celom spotu nema takvih naglih prelaza nigde

E onda ok.Cekacu da cujem komplet,bas me interesuje..

:: Sto se tice pesme - nigde nisam mogao da nadjem originalnu matricu pa sam `skinuo` glas koliko je bilo moguce zato se cuje tako kako se cuje... Imam dosta pesama koje sam snimio na originalnu matricu ali eto hteo sam ovu..
Lepo ,lepo.Imas cak i studijskih matrica da nabavis,mozda bi mogao da vidim da dobijem Zeljkovu original matricu pa bi ti poslao..Inace ako imas aranzer mogao si sam da napravis,ja to radim godinama jer sam perfekcioniosta ,ne volim da cujem `suplju` muziku.To sam radio iskljucivo za moje potrebe da nebi svirao kada nesto snimam kuci vec na matricu otpevam i izmixujem kasnije da to bude kao studijski snimak.
Nemam vremena zaista inace bi ti se ponudio da ti napravim matricu i poklonio bi ti..

Ako ne mozes da nadjes na netu ono sto te interesuje trazi midi file-ove na ovoj adresi :

http://www.lacampanella.com/

Tu mozes da narucis sve sto te interesuje i sebi ustedis dosta vremena.

:: Sviram skoro dvadeset godina (harmoniku, klavir, sada profesionalni sintisajzer), ali nisam jos privezao sintisajzer sa kompom da bih snimao i ono sto pevam i sto sviram... Nadam se da cu uskoro i to uraditi pa mi nece trebati matrice, ali ce to tada izgledati kao ziva svirka..

Upravo to ti i treba.Da povezes klavijature na komp..Samo za to ti treba neka dobra zvucna kartica da bi isfiltrirao signal.Ides snimanje preko nje a signal saljes preko klavijature.Tako je najkvalitetniji zvuk.Rad preko Cubase jedino ako unosis zive semplove..
Sto kvalitetnija klavijatura bice realniji zvuk..
Drago mi je da smo kolege :)

:: Napomenuo sam vec da sam ovde i postavio klip da bih dobio sto vise `objektivnih misljenja` jer okolina moje sviranje i pevanje hvali (nisam ranije pevao, vec samo svirao - trazili su od mene na nekoliko slavlja da malo zamenim muziku i bili su odusevljeni), ali ovde ima svakakvih ljudi..
Ako te ljudi hvale verovatno da vredis,nemam razlog da bacam sumnje na to ali generalno sa muzicke strane morao bi a te cujem uzivo da bi procenio koliko je to kvalitetno.Ako nisi pevao slif koji ti je potreban za glas se stice godinama,znanje,tehnika..Jedino ako si bas teski talenat pa da ti to ide ubrzanim tokom da zvucis kao krajnji profesionalac.

:: Zaista i dalje ne shvatam cemu neki od komentara u ovom temi... ali dobro..
Kao sto rekoh.Samo iskuliraj,boli te uvo sta ce ko da kaze.Pljuvanje je Srbima u genetskom kodu,mrznja,zavist i ljubomora tako da nista od toga ne treba da te cudi..

:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic ... 05.12.2009. 17:31 #166558

Iako je spot bio gotov i spreman da se pokaze u celosti, nakon svih sugestija pale su mi na pemat nove ideje pa dok ih implementiram i ispravim sve sto sto je potrebno trebace vremena, mada cu svako finalnu verziju proslediti onim clanovima koji su ovde bili koretktni pa cu cuti njihova misljenja! Da postavljam ovako potpuno javno nema svrhe jer ce se uvek naci neko ko ce temu pretvoriti u raspravu o glupostima...

Imam dosta studijskih matrica, ako ti je potrebna neka slobodno reci - okaci cu je na net. Poslacu ti sajt sa koga sam ih skidao. Ima ih jako puno. Ako, pak, ti nabavis nesto ranije ovu matricu bio bih ti zahvalan da mi je posaljes!

Oko tog povezivanja sa kompom cu morati jos da se konsultujem sa vama tako da cemo se jos cuti...

Vezbam polako i pevanje tako da se nadam napretku i na tom polju, ali sto kazes potrebne su tu godine iskustva...

I meni je drago sto sam ovde upoznao jos jednog kolegu! :)

Imas moj mail, ako ti bilo sta zatreba reci!

pozz

H-nitro hey 05.12.2009. 17:48 #166571

broj poruka: 1981
pa jbg trudio si se kako god to neki gledali samo da znas ako hoces real video mislim spot moras raditi na ispravci boja color correction to je jedna od bitnijih stvari koja pridodaje profesialni montazu, slajdovi su fora 80-ih samo poradi na tehnici malo,
a sto se muzike tice nemoj nista licno da shvatis ja ne podnosim takvu vrstu muzike tacnije ni joksimov ica ko ga pomenu gore nepodnosim, a slavuj isto da ne shvati licno od narodne muzike mi se povraca, znaci samo moje misljenje
ja sam ipak okoreli roker-metal man
`Techno is bad Disco is dead f*uck all of rest metal is the best` hehehe salim se ofc

Dont drink and drive take joint and fly

MilosNBG hehe 05.12.2009. 17:56 #166575

broj poruka: 1586
Morao sam da prokomentarisem, kada vec H-nitro pomenu rok-metal (koji i sam volim da preslusam s vremena na vreme, inace sam muzicki svastojed)... Neke od najvecih hitova narodne muzike su upravo komponovali rok-muzicari

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR

mkukic ... 05.12.2009. 17:56 #166576

Hvala na savetu svakako, a sto se tice muzike - ko sta voli to nek slusa...

MilosNBG @mkukic 05.12.2009. 17:57 #166577

Pitacu ortaka kako radi matrice, mozda ima neki sablon koji bi bio voljan da ustupi

mkukic Re: hehe 05.12.2009. 18:00 #166582

Sad ce verovatno pola njih da te gleda kao da nisi bas pri sebi... :) Nemoj, majke ti, da im dajes materijal za neku dalju raspravu, ne zelim da se tema u to pretvori!

:: Morao sam da prokomentarisem, kada vec H-nitro pomenu rok-metal (koji i sam volim da preslusam s vremena na vreme, inace sam muzicki svastojed)... Neke od najvecih hitova narodne muzike su upravo komponovali rok-muzicari
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
MilosNBG ... 05.12.2009. 18:06 #166588

Evo malo strane muzike, castim drustvo koje ne slusa domacu muziku

http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

mkukic Re: @mkukic 05.12.2009. 18:20 #166603

Vazi... Hvala unapred!

:: Pitacu ortaka kako radi matrice, mozda ima neki sablon koji bi bio voljan da ustup
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Slavuj ... 05.12.2009. 19:32 #166647

broj poruka: 2236
@mkukic,
naveo sam ti ciljnu grupu tog ``brain eraser``-a.

Đubre nije zato što se meni ne sviđa,
đubre je zato što ti ``pevači`` na totalno isti način ``pevaju`` i volim te i na primer jbem ti mater ili kupi mi bundu, kuću, Porše, džip..., a pre svega što NEMAJU raspon glasa, nego krešte istom frekvencijom, urlaju i zavijaju kao neke domaće životinje,

na stranu sad što se u 98% slučajeva triler odvija tako što se on napija u kafani, savija escajg, krade salvete i bratimi se sa konobarima, a ona se svakodnevno isplače i svima u mesnoj zajednici priča svoju iluziju, teši je keva, sestra, tetka, baba, daju joj Aspirin, Kafetin, Panadol, Oligogal, Brufen.

Đubre je zato što je krcato lažnim emocijama, potpuno retardiranim vrednostima, nerealnim ambicijama, zato što se sve svodi na beskonačno podilaženje najnižim strastima ljudi primitivnih shvatanja i još primitivnijeg reagovanja na situacije izvan televizora i klozeta.

Đubre je zato što muzika nije kada npr. ti uzmeš pasuljaru i sve vreme nabadaš dva akorda, a neko pored tebe ``pušta glas`` proizvoljno, jer muzičar nije svako ko ume da koristi muzički instrument, jer i narkoman ume da koristi špric, gumenu traku i tablete, iako nije doktor. Poenta je način.

Što se mene tiče, ako ti takvi spotovi donose novčani prihod kojim si zadovoljan, mogu samo da ti zavidim.

Što se tiče osobe muškog pola iz spota, neka sam i pogrešio u proceni, možda i nije stvarno razrok, ali definitivno me mnogo zrači. Tražio si komentar, dobio si komentar. Pozdrav.

@gile23,
Nadimak ``Slavuj iz Mrčajevaca`` je samo još jedna kontra razumu, koja mi je bila nekako najupečatljivija u trenutku registracije.

Zaista verujem u priču da su jedne večeri u nekom obližnjem čačanskom selu, polupijani lokalni blejači zaseli na ivičnjak ispred kafane i odlučili da proglase Miroslava Ilića ``Slavujem iz Mrčajevaca``, jer im se usled dejstva ko zna koliko gradi prepečenice njegov totalni anti-talenat učinio milozvučnim.

A možda se samo neko nesvesno za7ebavao na račun svih ljudi sa malo više svesti od prosečnog seoskog pijanca.

Osim kada hoću sebe ili nekoga da zasmejem, puštam ga i kada pomislim da nešto propuštam, a već posle treće reči mi postane jasno gde sam, šta sam i automatski usledi STOP/EJECT DISC, tako da, najviše što bi se moglo reći jeste da mi ponekad poboljša koncentraciju, jer se u toku slušanja ne ložim, ne pucam, ne lomim neke flaše, čaše, prozore i ne čupam lustere, takoreći ne ``veselim se``, već muziku smatram samo još jednim vidom psiho-fizičke relaksacije.

Ako te zanima još nešto, pitaj.

Supermarketi ``Čutura``
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 05.12.2009. 20:16 #166662

@Slavuj Sto se dela tvog posta koji se na mene odnosi tice...

Kratko i jasno: po treci put u ovoj temi... Zamolio sam one koji se bave muzikom i slusaju ovu vrstu muzike da prokomentarisu na strucan nacin. Oni koji se ne bave muzikom, a slusaju ovu muziku, da kazu kako im bar zvuci. Oni koji samo zele da prokomentarisu sam klip i dodaju bilo kakav konstruktivan predlog su takodje dobrodosli...

Trazio sam TAKAV KOMENTAR a o cemu ti covece komentarises??? O tome kako je muzika koju slusam `djubre` i kako je muskarac iz klipa `razrok`...

Koliko god se trudio da zvucis sto interesantnije i da dodas malo `filozofije` u svoje postove - u ovom slucaju si TOTALNO promasio temu... Toliko...

gile23 ... 05.12.2009. 22:48 #166711

Ja retko slusam narodnjake ali u poslednje vreme nesto sam malo poceo da slusam narodnjake. @slavuj zanimljivo zapazanje ti imas svoje misljenje ja svoje i to je to. Sky ajde lupi preko MSN da bas cujem kakav si to pro zanima me ozbiljno, to kada budes imao slobdnog vremena ne moras sad da se cimas bezveze :).

Pozdrav!
Slavuj ... 05.12.2009. 22:52 #166713

broj poruka: 2236
Primećujem da se prebrzo ``čitaju`` direktni odgovori.

Pošto se, po default-u, ništa ne čita dvaput, napisaću ovako,
jedino oko čega sam se trudio bilo je da budem jasan što je moguće širem auditorijumu, a ko god ne želi da vidi očigledno, zaista ne mora zbog mene.

Pisao sam ovoliko jer sam u postu #164913 pročitao da je postavljač teme tražio komentare i kritike za pevanje i spot, jer ga rodbina i prijatelji mnogo hvale.

Dakle, ako postavljač teme još uvek nije shvatio, iz ma kog razloga, ``projekat`` je zvučno samo još jedno govno iz okeana copy/paste govana, standardizovani kalup precizno dozirane porcije govana, jer se to govnanje naziva pevanjem samo na Balkanu i još nekoliko zaostalih provincija širom planete, koje se na prste jedne šake ne mogu nabrojati, a spot sanja da bude u rangu PowerPoint prezentacije.

Konstruktivan predlog:

Obrisati dok još neko nije video.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic Re: ... 06.12.2009. 05:47 #166767

Sta sve ovaj covek nece reci u nastupu besa... Koje sve gluposti i vulgarnosti... Uzmi neki bensedin i smiri se!

Ti i dalje ne shvatas, ali me mrzi, a i ne zelim da diskutujem na bilo koju temu sa tobom. Sa prostacinama ne zelim da imam posla!

I da ti covek crta ne bi imalo mnogo vise efekta...

Slusaj sta god zelis - meni se ne obracaj vise na forumu!

:: Primećujem da se prebrzo ``čitaju`` direktni odgovori
:: Pošto se, po default-u, ništa ne čita dvaput, napisaću ovako
:: jedino oko čega sam se trudio bilo je da budem jasan što je moguće širem auditorijumu, a ko god ne želi da vidi očigledno, zaista ne mora zbog mene
:: Pisao sam ovoliko jer sam u postu #164913 pročitao da je postavljač teme tražio komentare i kritike za pevanje i spot, jer ga rodbina i prijatelji mnogo hvale
:: Dakle, ako postavljač teme još uvek nije shvatio, iz ma kog razloga, ``projekat`` je zvučno samo još jedno govno iz okeana copy/paste govana, standardizovani kalup precizno dozirane porcije govana, jer se to govnanje naziva pevanjem samo na Balkanu i još nekoliko zaostalih provincija širom planete, koje se na prste jedne šake ne mogu nabrojati, a spot sanja da bude u rangu PowerPoint prezentacije
:: Konstruktivan predlog:
:: Obrisati dok još neko nije video.
SkyFire @mkukic 06.12.2009. 06:02 #166768

Jel se to meni cini ili se ti nerviras?Sto obracas uopste paznju na takve likove?
To su klasicni pljuvaci koji se*u po svima i svemu.
Secam ga se ko dan danas,dosao je kao neznalica na forum,karijeru je poceo kao pljuvac,jedna od tadasnjih njegovih prvih tema bila je pljuvanje Machine-a i njegovog kuma kako su mu navodno uvalili neki polovan CRT monitor koji je bio `neispravan` Ispljuvao je ljude samo tako,mrzi me sad da trazim temu..Pljuvac je ostao a neznalica postao i dalje nema blage veze sa mozgom a pise neke teme i postove koje kao da je retardirana osoba sastavljala,pokusava da izvodi stil neke filozofije u ustvari ispada najblaze receno smesan i neshvacen.Lik generalno ima psihickih problema,to se vidi..I danas dan nisam video ni jednu pametnu temu od doticnog gospodina,ne daj Boze da nesto `naucim` !
Na male ljude ne obracaj paznju,oni su vec sami od sebe kaznjeni a najveci udarac je kad ih ignorises,to im skenja njihov ego jer nisu u centru paznje i tako se osecaju jos jadniji i bedniji.
Gledaj sad kako ce posle ovog posta da krene pljuvanje na siroko .Znam ih u dusu koju inace samo u prenosnom znacenju imaju
Pored toga ce da se ukljuce maliciozni likovi sa slicnim profilom..Ako se ne ukljuce bice iz razloga sto sam vec rekao sta ce da bude pa se moze desiti da ispadnu pametni i da se ne jave

Green Green Grass Of Home

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs