NEgo, nisam nikad koristio IPtorrents, kako funkcionise ovaj ratio sistem? :)
Pozzz
:: Eto i tebe na IP-u :: Ajmo,navalite,ostala jos jedna,pa da zatvaram tab :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Moze na kawazx6r636@gmail.com :: ::
Vrlo jednostavno,koliko skines,toliko mora i da das.Tako da ti ratio bude uvek iznad 1.0,malo je zeznuto sa Up loadom koji je generalno u srbiji standardno vrlo mali,sta da ti kazem... Ako koristis ratiomaster(hakovanje upload-a)bices automatski banovan,a i ja takodje,posto sam te pozvao.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: NEgo, nisam nikad koristio IPtorrents, kako funkcionise ovaj ratio sistem? : :: :: Pozz :: :: :: :: :: Eto i tebe na IP-u :: :: Ajmo,navalite,ostala jos jedna,pa da zatvaram tab :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Moze na kawazx6r636@gmail.com :: :: ::
pod uploadom se tretira predpostavljam ostavljen racunar sa torrentima koje skidaju drugi korisnici a ne broj fajlova/torrenta koje sam napravis i zakacis?
bez brige, necu koristiti nista nedozvoljeno.. po ceo dan radim pa neka sljaka komp :)
:: Vrlo jednostavno,koliko skines,toliko mora i da das.Tako da ti ratio bude uvek iznad 1.0,malo je zeznuto sa Up loadom koji je generalno u srbiji standardno vrlo mali,sta da ti kazem.. :: Ako koristis ratiomaster(hakovanje upload-a)bices automatski banovan,a i ja takodje,posto sam te pozvao :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: NEgo, nisam nikad koristio IPtorrents, kako funkcionise ovaj ratio sistem? : :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: :: :: :: :: :: Eto i tebe na IP-u :: :: :: Ajmo,navalite,ostala jos jedna,pa da zatvaram tab :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: Moze na kawazx6r636@gmail.com :: :: :: ::
Upravo tako.Znaci torent koji si skinuo 100%,prelazi u rezim seed-a,tako da ostali koji skidaju taj fajl vuku i od tebe,a to se racuna kao UP.U biti,kada ti pocnes da vuces neki torent,automatski i sidujes toliko koliko si do tog trnutka svukao...samo je problem sto odnos izmedju up-a i down-a je velika,tako da sa vecim protocima film se skine za pola sata,a kada vraces treba i po 5-10 sati,makar sa ovim standardnim adsl paketima.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: pod uploadom se tretira predpostavljam ostavljen racunar sa torrentima koje skidaju drugi korisnici a ne broj fajlova/torrenta koje sam napravis i zakacis? :: :: bez brige, necu koristiti nista nedozvoljeno.. po ceo dan radim pa neka sljaka komp : :: :: :: :: Vrlo jednostavno,koliko skines,toliko mora i da das.Tako da ti ratio bude uvek iznad 1.0,malo je zeznuto sa Up loadom koji je generalno u srbiji standardno vrlo mali,sta da ti kazem.. :: :: Ako koristis ratiomaster(hakovanje upload-a)bices automatski banovan,a i ja takodje,posto sam te pozvao :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: NEgo, nisam nikad koristio IPtorrents, kako funkcionise ovaj ratio sistem? : :: :: :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Eto i tebe na IP-u :: :: :: :: Ajmo,navalite,ostala jos jedna,pa da zatvaram tab :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moze na kawazx6r636@gmail.com :: :: :: :: ::
:: dobio si pozivnicu za Bit Gamer, imam jos jednu, ajmo daj te ko ima za TorrentLeech ili Filelist.ro!! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.