Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
AVATAR najjaci film koji sam pogledao
STRANA 2 OD 3  
doca80 Re: .. 27.12.2009. 11:02 #174915

status: user
broj poruka: 3053
pa naravno da sam ih gledao,kako drugaccije mislis da sam skontao da mi ne odgovaraju jednostavno nisu po mom ukusu takvi filmovii i to je to...stara dobra kaze... o ukusima ne vredi raspravljati...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

::
:: U startu se ogradjujes i uopstavas
:: Da ne bude kao ono `Ne volim Dostojevskog!` `Da li citao nesto od Dostojevskog?` `Ne`
:: `Kako onda ZNAS da ne volis Dostojevskog?
:: Ovo ti kaze neko ko je odgledao oko 10 000 filmova u svom zivotu (malo sam stariji od tebe)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 27.12.2009. 12:38 #174955

broj poruka: 2788
http://isohunt.com/torrent_details/147325561/avatar+dvd+rip?tab=summary

valjda nije fals

vukdusan Black gold 27.12.2009. 12:42 #174960

broj poruka: 800

Procitajte na wikipedii sve o filmu, pa ce vam biti malo ociglednija poruka. Film je potpuno antiamericki, i reditelja su zestoko iskritikovali zbog toga (amerikanci naravno). Zar vam ne lici malo na americke ratove, i danasnju situaciju u svetu?

Sebican, bahat i malouman,
po svetu pravi rusvaj grdan,
sotona tvrdi da je human,
i da je andeo milosrdan.

I nož iz leda ponovo vadim,
Nada je smenjena razocaranjem,
Po ko zna koji put to radim,
Bez trunke mržnje sa prezrenj

JOSILENKO ... 27.12.2009. 12:56 #174969

broj poruka: 1013
Problem sa amerikancima je sto zele da gledaju tragedije sa hepi-endom. Problem sa njihovom filmskom industrijom je sto se dodvoravaju ukusima mediokriteta da bi zaradili lovu, tako da su svi filmovi tragedije sa hepi endom. I superherojima. A scenarija pisu verovatno softveri. Ono, ubacis podatke i izaberes: pokahontas 50%, terminator 20%, kazablanka 10%, titanik 20% i on ti napise scenario. I onda nadjes lepotana i lepoticu da glume i neke indijce da ti rade specijalne efekte.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC KOMENTAR ZA KOLOSEJ I MAGICNU KRPU... 27.12.2009. 13:47 #174998

broj poruka: 9437
...UOPSTE NIJE ISTINIT.

TAMO SAM GLEDAO SPASAVANJE PLANETE NERE, KOJI JE RADJEN U XPAND 3D, I EFEKAT NIJE UOPSTE REALAN. SEDISTA SU U PONEKIM TRENUTCIMA TOLIKO BILA NESINHRONIZOVANA, DA JE TO BILO SMESNO. U DIZNILENDU SAM BIO U STARTREK TRENAZERU, KOJI RADI NA POTPUNO ISTOM PRINCIPU, SAMO BEZ NAOCARA. TO JE BILO JOS NEKE 2004te. OSECAJ GRAVITACIJE JE BIO POTPUNO REALAN ZA RAZLIKU OD KOLOSEJA.
AVATAR SAM HTEO DA POGLEDAM TAMO, ZA SVAKI SLUCAJ DA IM DAM JOS JEDNU SANSU, ALI AKO NIJE 6D, ONDA CU VECERAS U MOJU OMILJENU RODU.

E SAD DA NE ZABORAVIM NA (NE)ISTINU OKO NAOCARA:
DAKLE, NAOCARE SE NE BRISU MAGICNOM KRPOM, ONE SE NE BRISU UOPSTE. I ZENA I JA SMO IH DOBILI MUSAVE DO ZLA BOGA, NA SRECU SETIO SAM SE DA IMAM MAGICNU KRPU OD iPHONEA U TORBI, KOJU NISAM VADIO5x OD KAKO SAM GA KUPIO. NEKAKO SMO IZBRISALI NAOCARE, I JA DEBELOKOZAC NISAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA, ONA JE JADNA IMALA NEKO CRVENILO NA NOSU, SVE DO UJUTRU :(

NARAVUCENIJE: BEZ MEDICINSKOG ALKOHOLA I VATE NE IDITE U KOLOSEJ DA GLEDATE ISTA OSIM 2D :S

Baby BM

nbkom Gledao 2d verziju 27.12.2009. 14:30 #175018

broj poruka: 354
Gledao sam u 2d ali cujem da je fenomen u drugim verzijama-formatima u bioskopima,nije lose da s eubije jedno popodne ail najvaznije i kako sam shvatio ovo je demo-testiranje buducih tehnologija snimanja i emitovanja filmova pa ga tako treba i posmatrati.

nbkom Gledao 2d verziju 27.12.2009. 14:30 #175019

broj poruka: 354
Gledao sam u 2d ali cujem da je fenomen u drugim verzijama-formatima u bioskopima,nije lose da s eubije jedno popodne ail najvaznije i kako sam shvatio ovo je demo-testiranje buducih tehnologija snimanja i emitovanja filmova pa ga tako treba i posmatrati.

Daum ... 27.12.2009. 14:31 #175020

broj poruka: 12805
Doco, ti si prvi lik (pored jedne devojcice koju znam) da si pohvalio film. Vecina komentara su slicni, tacnije Pocahontas. Nisam jos odlgedao film, a vec imam osecaj da je prica prosecna, sto dokazuje i PG-13 oznaka na IMDB-u.

Film je pravljen za decu, da se deci dopadne, jer svako dete vuce sa sobom dva roditelja u bioskop...

midzo85 pojavio se 27.12.2009. 14:38 #175022

broj poruka: 189
720p:

http://bg-torrents.org/details.php?id=82a34ece7d4d4cf95ef27283d481ab07ade2542c#expand
dule2303 re 27.12.2009. 14:43 #175023

broj poruka: 84

deslazem se sa docom,definitivno najbolji film koji sam gledao u skorije vreme i jos jedna napomena onima koji zele da ga gledaju u Ko....ju,nemojte bacati novac jer im nesto nije u redu sa projektorom mada su mozda i sredili sada, kada sam gledao nije bio dobro fokusiran titl tako da je to veliki problem
TheBear Re: pojavio se 27.12.2009. 14:44 #175024

broj poruka: 6502
xD Haha, 720p koji je ustvari Telesync konvertovan u .mkv...

btw ja cu veceras da idem da odgledam ovo cudo u 3d.

:: 720p
:: http://bg-torrents.org/details.php?id=82a34ece7d4d4cf95ef27283d481ab07ade2542c#expan
Daum Re: pojavio se 27.12.2009. 14:44 #175025

Jesi ti pogledao screenshot na tom linku koji si ostavio?

Izgleda kao da je neko samo upsampling odradio na TS... 720p neces videti barem 2 meseca

:: 720p
:: http://bg-torrents.org/details.php?id=82a34ece7d4d4cf95ef27283d481ab07ade2542c#expan
saxija re 27.12.2009. 14:47 #175026

broj poruka: 4016
sto bi Bugarin rekao нищо общо с HD nema veze sa HD-om

trla baba wlan

`O-O`amdgeek`O-O`
http://amdgeeks.net/overclock/926

substrance ... 27.12.2009. 14:58 #175029

broj poruka: 67
I ja sam odusevljen kao i svi ljudi koje znam. Kolko vidim na benchu ima samo par ljudi kojima nije nista posebno a ostali su takodje odusevljeni. Prica jeste prosta kao sto kazete ali je maestralno ispricana, tih 2h40m prodje veoma brzo.

Ako su vam titlovi u 3d bioskopu mutni znajte da onda sa bioskopom nesto nije u redu i da slobodno mozete da izadjete i napravite im sra***...

Titlovi treba da budu potpuno ostri i da lebde na pola metra-metar od platna. Ako su titlovi mutni, onda je i slika raskalibrisana i necete imati osecaj 3da kakav treba da bude.
TheBear Valjda je u Tuckwood-u sve kako treba 27.12.2009. 15:01 #175030

nadam se...

Ruff 3d i kolosej 27.12.2009. 15:48 #175031

broj poruka: 829
3d sam gledao u koloseju i moji utisci (a i mog ortaka koji je isao samnom):
1. naocare verovatno brisu nekim abrazivnim sredstvom, posto sam ja pokusao da obrisem moje maramicom, a posle u ocaju i majicom, i nista nije pomoglo. samo sam isprljao majicu.:S
2. film nije bio dobro da kazem fokusiran. videlo se na pocetku filma da su petljali sa kalibracijom, gde je slika od ostre presla u mutnjikavu kakva je ostala tokom celog filma... titlovi su u par navrata bili na dva mesta na ekranu, sa preklapanjem:))
3. prvo pustili film bez zvuka, onda pustili zvuk bez filma, i tek treci put uspeli da puste kako treba. nista strasno, al bzvz.
4. iz sale sam izasao sam glavoboljom koju xpand3d satro ne bi trebalo da zadaje.

medjutim, u par scena se mogao osetiti pravi 3D i to je onda zaista predivno. za ostatak sam se zahvalio bogu sto sam vec gledao film u 2d.
takodje, smatram da je avatar predivan film, detinjast definitivno (npr idilicno pleme gde svi zive u harmoniji), ali ako se to zanemari, film je super.

sto se filma godine tice, ovo je moja lista:
1. the hangover
2. avatar
3. planet 51
4. zombieland
5. transformers 2

cekam da odgledam Gejmera i Law abiding citizen, pa se onda mozda nesto promeni, al ovo je trenutna lista...
voleo bih da cujem vase liste:D

p.s. za filmove sa poentom, preporucujem filmove Majkla Mura, on bas voli da udari u americki zivac...:)

Nikolas
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda

Daum Re: 3d i kolosej 27.12.2009. 15:59 #175034

Transformers 2 je najveci shit koji sam ikada gledao. Kompletno glupiranje...

:: 3d sam gledao u koloseju i moji utisci (a i mog ortaka koji je isao samnom)
:: 1. naocare verovatno brisu nekim abrazivnim sredstvom, posto sam ja pokusao da obrisem moje maramicom, a posle u ocaju i majicom, i nista nije pomoglo. samo sam isprljao majicu.:
:: 2. film nije bio dobro da kazem fokusiran. videlo se na pocetku filma da su petljali sa kalibracijom, gde je slika od ostre presla u mutnjikavu kakva je ostala tokom celog filma... titlovi su u par navrata bili na dva mesta na ekranu, sa preklapanjem:)
:: 3. prvo pustili film bez zvuka, onda pustili zvuk bez filma, i tek treci put uspeli da puste kako treba. nista strasno, al bzvz
:: 4. iz sale sam izasao sam glavoboljom koju xpand3d satro ne bi trebalo da zadaje
:: medjutim, u par scena se mogao osetiti pravi 3D i to je onda zaista predivno. za ostatak sam se zahvalio bogu sto sam vec gledao film u 2d
:: takodje, smatram da je avatar predivan film, detinjast definitivno (npr idilicno pleme gde svi zive u harmoniji), ali ako se to zanemari, film je super
:: sto se filma godine tice, ovo je moja lista
:: 1. the hangove
:: 2. avata
:: 3. planet 5
:: 4. zombielan
:: 5. transformers
:: cekam da odgledam Gejmera i Law abiding citizen, pa se onda mozda nesto promeni, al ovo je trenutna lista..
:: voleo bih da cujem vase liste:
:: p.s. za filmove sa poentom, preporucujem filmove Majkla Mura, on bas voli da udari u americki zivac...:
:: Nikola
:: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen
:: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
saxija re daum 27.12.2009. 16:02 #175037

broj poruka: 4016
ali je vrh animacija

trla baba wlan

`O-O`amdgeek`O-O`
http://amdgeeks.net/overclock/926

Ruff Re: Re: 3d i kolosej 27.12.2009. 16:24 #175041

broj poruka: 829
heh, moracu da citiram mog ortaka koji me je u jednoj recenici savrseno opisao: `pa cim ima ne-ljude/cudovista, naravno da ti se svidja film...` :)))
jbg, volim sf...:D

Nikolas
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda

:: Transformers 2 je najveci shit koji sam ikada gledao. Kompletno glupiranje..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
TheBear Re: 3d i kolosej 27.12.2009. 16:28 #175043

Veruj mi nisu nista posebno.... Ok filmovi ali nece promeniti tvoju listu verovatno :D

U ovoj godini stvarno nije bilo nekih filmova (nisam gledao Avatar jos, al verujem da je najbolji...) Meni su dobri Public Enemies, Inglourious Basterds i onaj crtani (animirani) 9... A ok su i Zombieland i Hangover....

:: cekam da odgledam Gejmera i Law abiding citizen, pa se onda mozda nesto promeni, al ovo je trenutna lista..
:: voleo bih da cujem vase liste:
gilopile Re: ... 27.12.2009. 16:35 #175047

broj poruka: 9459
Potpuno se slazem s tobom.Pa amerikanci zive totalno razlicitim zivotom/standardom od nas kojima je nekakva tragedija i sf-horor normala u zivotu.Ja se ne secam da li su unazad 5-6 god snimili `normalan` film,sve nekakvi horori,filmovi katastrofe,dzigerisanja...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Problem sa amerikancima je sto zele da gledaju tragedije sa hepi-endom. Problem sa njihovom filmskom industrijom je sto se dodvoravaju ukusima mediokriteta da bi zaradili lovu, tako da su svi filmovi tragedije sa hepi endom. I superherojima. A scenarija pisu verovatno softveri. Ono, ubacis podatke i izaberes: pokahontas 50%, terminator 20%, kazablanka 10%, titanik 20% i on ti napise scenario. I onda nadjes lepotana i lepoticu da glume i neke indijce da ti rade specijalne efekte.
JOSILENKO ... 27.12.2009. 16:35 #175048

Evo ko voli filmove neka pogleda top liste magazina Sigsts and sounds koji izdaje Britanski Filmki Institut. Imate tu i najbolje filmove pedesetih, sezdesetih..., kao i najbolje filmove po misljenju kriticara, rezisera, glumaca itd. Gledao sam mnoge od njih i uglavnom su odlicni. Evo njihovog izbora za 2009. :

01. A Prophet
02. The Hurt Locker
02. 35 Shots of Rum
04. The White Ribbon
05. Let The Right One In
06. Up
06. White Material
08. Bright Star
08. Antichrist
10. Inglourious Basterds

Gledao sam peti, deveti i deseti i dobri su. Amerikanci vec rade remake Let the right one in, jer samo remake i znaju da rade i kretenske nastavke. Eto sad su resili da se pokenj@ju po Serlok Holmsu. Mislim da se Artur Konan Dojl prevrce u grobu... kik box, sex i eksplozije

TheBear Re: ... 27.12.2009. 16:39 #175049

Ja sam gledao Hurt Locker skinuo 720p i ok je film, Antichrist onako i nije nesto, Inglourious Basterds je dobar.

:: Evo ko voli filmove neka pogleda top liste magazina Sigsts and sounds koji izdaje Britanski Filmki Institut. Imate tu i najbolje filmove pedesetih, sezdesetih..., kao i najbolje filmove po misljenju kriticara, rezisera, glumaca itd. Gledao sam mnoge od njih i uglavnom su odlicni. Evo njihovog izbora za 2009.
:: 01. A Prophe
:: 02. The Hurt Locke
:: 02. 35 Shots of Ru
:: 04. The White Ribbo
:: 05. Let The Right One I
:: 06. U
:: 06. White Materia
:: 08. Bright Sta
:: 08. Antichris
:: 10. Inglourious Basterd
:: Gledao sam peti, deveti i deseti i dobri su. Amerikanci vec rade remake Let the right one in, jer samo remake i znaju da rade i kretenske nastavke. Eto sad su resili da se pokenj@ju po Serlok Holmsu. Mislim da se Artur Konan Dojl prevrce u grobu... kik box, sex i eksplozije
JOSILENKO ... 27.12.2009. 16:48 #175051

Evo i linka sa filmovima

http://en.wikipedia.org/wiki/Sight_%26_Sound

Mislim OK holivud za opustanje itd, ali ne odgledati neke od ovih filmova pre tridesete je kao zavrsiti skolu a ne procitati Na Drini cuprija ili Zlocin i Kazna. Znam, zagor te nej je zanimljiviji i ima slicice i poneku poruku (belci ugnjetavali indijance)...

TheBear Odgledah i ja 28.12.2009. 00:13 #175297

Pokahontas :D... Neverovatni efekti, pogotovo 3D, i scene borbe, prica neoriginalna, vec vidjeno sve... Ali vredi odgledati u svakom slucaju obavezno 3D.

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs