:: Ovo sam napisao iz ciste zajebancije.Predpostavljam da nisi siguran, da li je zajebancija ili ne, jer te je Da Sick pokolebao. Imao si neku izjavu gde si rekao Sky Fire-u da ti je ogadio forum. Toliko mi je to bilo smesno, da sada to stalno koristim , kad se dopisujem preko MSN-a, sa nekim clanovima. Lepo se dopisujem, i u trenutku cisto radi zajebancije ubacim, tih bre `ogadio si mi forum`. Ovo gore je bila cista zajebancija i dobronamerna provokacija(jel vidis da sam postavio smajli u naslovu), da bi ovaj Da sick sve pokvario, i napravio svadju Kako li sam samo ja tu poceo tu svadju? Verovatno sam je i dalje nastavio uvredama... Ja sam pitao(citiram):`Koje li ti zadovoljstvo ovo pricinjava u zivotu da mi je da znam...` A ti si nastavio sa uvredama i naravno ja sam zapoceo svadju...Duhovito. To sto tvoj mozgic vidi samo ono sto mu se kaze da vidi to je vec tvoj problem.
Ko te naucio taj izraz `dobronamerna provokacija`??? Zapitaj se da li tako nesto zaista postoji...Ili je to samo jos jedna fraza tvog gazde.
:: On stoji onako u pozadini i vreba, ceka priliku da se zakaci sa nekim i posvadja Ne nego ne svracam toliko cesto na forum,ali mi smetaju provokacije od strane ljudi koji samo spamuju po forumu i ne daju nikakve korisne savete vec pokusavaju galamom da skrenu paznju na sebe...Ti si klasican primer `coveka` koji to radi...Jos uvek tvrdim da nisam video ni jedan tvoj koristan post,vec su sve spamovi,uvrede i neuspeli pokusaju da budes duhovit.
::I ovo je zadnji put da se spustam na taj nivo Na koji nivo...Da te nisam mozda psovao pa si zato poceo da vredjas.
::Ovo mu je vec drugi ili treci pokusaj. Mislio je da ces i ti da se umesas, tad bi bio presrecan, ali se zaj*bo pa je sad tuzan Kao i obicno tvoje izjave/zakljuci su pogresni...Zasto bih bio tuzan???Imam zivot van foruma i ovde svracam samo povremeno...Nikad nisam trzaio ni od koga podrsku niti cu...Sam pisem sve svoje postove,ne salje mi niko preko MSNa sta treba da postujem,ne dopisujem se sa drugim clanovima foruma preko MSNa i ne ogovaram druge iz ledja...A ti? Ovo je retoricko pitanje,ne moras da odgovaras.
Ja i dalje mislim da ti nisi los covek,ali si jednostavo glup...I tvoj manjak inteligencije je neko maksimalno iskoristio u svoje svrhe i izdresirao te kako njemu odgovara...Ali bez obzira na sve mora mu se odati priznanje za dresuru.
Jos uvek cekam da vidim neki koristan post od tebe koji ima veze sa ITom(a ne bi bilo lose da bude i tacan i da ne bude samo prepisivanje tudjeg odgovora)...Ajde kod gazde,cvili da ti da nesto da kopi/pejstujes.
Pozdrav gilgic...Ajde sad... Mesto tu. Pored noge. Sheni.
:: Ovo je retoricko pitanje,ne moras da odgovaras Necu da ti odgovorim na nijedno tvoje pitanje, jer si vec dao odgovore. To sto neke stvari ne razumes (dobronamerna provokacija)meni je poznata odavno, jos sa fakulteta. Profesor je koristio taj izraz. Ti si tu osiromasen, pa ti neke stvari nisu jasne. Razumem i to. Posto ti je propao plan za pravljenje klanova, pocni polako sa oporavkom. Idemo polako postepeno da ne napravimo neka nezeljena dejstva. 3 x1: pa ce mo postepeno da smanjujemo http://www.youtube.com/watch?v=TaJKDYZ-n38
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
:: :: Ovo je retoricko pitanje,ne moras da odgovaras :: Necu da ti odgovorim na nijedno tvoje pitanje, jer si vec dao odgovore :: To sto neke stvari ne razumes (dobronamerna provokacija)meni je poznata odavno, jos sa fakulteta. Profesor je koristio taj izraz. Ti si tu osiromasen, pa ti neke stvari nisu jasne. Razumem i to Ti si nesto razumeo??? Duhovito.
To sto kazes da je neki `profesor` koristio neki izraz,mogu da se kladim da si i to kao i sve do sad pogresno protumacio ili samo kao i mnogo puta do sada nisi mogao da se skoncentrises da ispratis recenicu do kraja...Klasika za tebe...
:: Posto ti je propao plan za pravljenje klanova, pocni polako sa oporavkom Na ovo moram da se nasmejem...Jos jedna fraza koju te je gazda naucio...Kao sto rekoh...Odlicna dresura.
Ajd pozdrav gilgic odjavljujem se na par sati...Procitacu kasnije ostatak `tvojih` gluposti.
bas si se zavadio , sa mojega` Gazdu` Cime te to uvredio toliko, da se prepires sa njim preko mene??? Sta ste to radili:))))))) Be komsio moj ne se tripujes da imam nesto protiv tebe zbog, mog gazde. Forumasi, ne pominjite slucajno da poznajete gazdu, automatski ste neprijatelji. Pa jos ako nesto protivurecite......kuku lele. Sto se tice mojih postova, ponosan sam na njuih, jer su vec nekoliko ljudi pomogli da rese problem, preko sata kablica, pa do nekih sitnijih testova(npr latence memorije i brzina istih, na razlicitim frekvencijama) Proveo sam 6 lepih meseci na Bubanju, i imam dobre drugove tamo, ne moj mi kvaris utisak. Kreces ka boljemi, vidi se kroz post koji se polako skracuje i bez obzira sto je protiv mene, napredak je evidentan. Kazi jel pomaze ova terapija?? Nego, daj MSN da se ispricamo ko ljudi, a ne da davimo ovde sa glupostima, ljude koje ovo ne interesuje.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
:: bas si se zavadio , sa mojega` Gazdu :: Cime te to uvredio toliko, da se prepires sa njim preko mene?? :: Sta ste to radili:)))))) Giligic,pa to je tako smesno...Duhovit si kao i uvek... Nemoj da si ljubomoran kao (ne dresirani) pas,nisata nismo radili...Nece niko tvog gazdu da dira...Ne sekiraj se.
:: Be komsio moj ne se tripujes da imam nesto protiv tebe zbog, mog gazde :: Forumasi, ne pominjite slucajno da poznajete gazdu, automatski ste neprijatelji. Pa jos ako nesto protivurecite......kuku lele Jeli ko te to naucio da pricas i izvodis zakljucke u ime svih forumasa??? Dresura na zavidnom nivou...Gud dogi...
:: Sto se tice mojih postova, ponosan sam na njuih, jer su vec nekoliko ljudi pomogli da rese problem, preko sata kablica, pa do nekih sitnijih testova(npr latence memorije i brzina istih, na razlicitim frekvencijama :: Proveo sam 6 lepih meseci na Bubanju, i imam dobre drugove tamo, ne moj mi kvaris utisak Woooow...Bravo za tebe...Samo ja nisam sa Bubnja... Jel si i tim drugarima sa Bubnja rekao da im je grad u kome zive selendra?? Ili kako si se vec izrazio u prethodnim spamovima(postovima)...Siguran sam da nisi,opet pricas ljudima(`dobrim drugarima`) iza ledja... C,c,c... Klasika...To vec lici na tebe. :: Kreces ka boljemi, vidi se kroz post koji se polako skracuje i bez obzira sto je protiv mene, napredak je evidentan. Kazi jel pomaze ova terapija? Video sam da si pustio neki spot,ali me mrzi da gledam do kraja...Predpostavljam da si i njime opet pokusao da ispradnes duhovit...Kao i do sada,badava se trudis... :: Nego, daj MSN da se ispricamo ko ljudi, a ne da davimo ovde sa glupostima, ljude koje ovo ne interesuje Gilga,pa ja ni normalnim ljudima sa foruma ne dajem moj MSN,a tebi treba da dam...To je rezervisano za moje prijatelje....Ti i ovde ugnjavi boga svojim spamovima,mogu da zamislim koliki si smor tek na MSNu.
Ali evo posto si sam rekao da zelis samo da galamis na forumu i posto si u prethodnim postovima rekao da ti je bitno da tvoja bude zadnja(a ne najpametnija) resio sam da ti dozvolim da imas zadnju rec.
Necu vise postovati na ovu temu,DOZVOLJENO ti je da nastavis da spamujes. Samo napred,niko te nece sprecavati.
Ajde sad gliga...Fech d boun...Rol over... Gud dogiii...
:: Be komsio moj ne se tripujes da imam nesto protiv tebe zbog, mog g ::Forumasi, ne pominjite slucajno da poznajete gazdu, automatski ste neprijatelji. Pa jos ako nesto protivurecite......kuku le ::Ko te to naucio da pricas i izvodis zakljucke u ime svih forumas
Opet ne citas lepo. Kojih, svih forumasa???? Pa ne poznaju ga valjda svi sa foruma licno??? Ili ti mrzis sve, pa si pomesao nesto.
::Video sam da si pustio neki spot,ali me mrzi da gledam do kraja...Predpostavljam da si i njime opet pokusao da ispradnes duhovit...Kao i do sada,badava se trudi
Nije spot, to je deo koncerta Rock in Rio, svetski poznate grupe Iron Maiden. To nema na ruzicastoj, pa ti predlazem da pogledas ceo koncert(moj omiljeni). Imas da kupis, pa ako bi mogao da se potrudis da pogledas ceo.Mnogo bi ti znacilo. Znaci sto duze izdrzis ovu `kaznu za usi`, tim bolje za tebe kasnije
::Gilga,pa ja ni normalnim ljudima sa foruma ne dajem moj MSN,a tebi treba da dam...To je rezervisano za moje prijatelje....I ovde ugnjavi boga svojim spamovima,mogu da zamislimkolki si smor tek na MSN
Dobro je postajes duhovit..... ide na bolje. Nasmejao sam se kvalitetno(iskreno iz srca).
Dobro je u sustini malo si uvece problematican, ali mislim da ce uvodjenje ovoga drasticno popraviti situaciju. Znaci iskljucivo uvece, posle vecere: http://www.youtube.com/watch?v=aMdMgNv70QE.
Evo mislim da ce na kraju da postanemo i dobri drugari samo mora i ovo da ubacis kao dopunu. Mozes da pogledas kad hoces i koliko hoces: http://www.youtube.com/watch?v=4Kde-5JdYYg
Evo sto se tice ovoga mislim da je moja zadnja(pametnija je konstantno, tu nema sumnje) Pozdrav.
EDIT: one moje poruke u temi koju si okacio gube smisao jer su pobrisani postovi koje je postavio klempa (obrisane od strane admina) ali sto se mene tice, na ovom forumu mi je jedino muka od tog samozvanog hw boga, istog onog koji se ovde recima hvali sa nekim podvizima kad su u pitanju zene (istina je da covek vidja iste samo pomocu Google Image Search), da, da, onaj koji vecito napusava ljude kako lupaju gluposti i vice na sav glas o pristrasnosti, a covek je heavy nvidia freak... bole me bas za brendove tog tipa, ja zivim od Adobe proizvoda ali onako usput imam i knjigu iza sebe koja je izdata 2003 od strane jedne izdavacke kuce a bavi se servisiranjem (doduse osnove) itd. i prevrce mi se zeludac od toga koliko je covek u stanju da se prosere.
Nije gliga, Gliga me zovu ovde na zemlji, inace sam borgovska radilica(Drone). Borg oznaka mi je 79, sto znaci po vas zemaljski 7-mi od 9. Seven of Nine. http://www.youtube.com/watch?v=f1zZTcOFN9g&feature=related Ma opusteno, vise sa svadjom ga preterasmo. Koliko god izbegavam, toliko se konstantno namesta. kako se zove knjiga???
Jesu li to Dreamweaver, Illustrator, Photoshop i Flash :). A vi momci ako hocete fizicki kontakt lepo kao philaemos pozovete coveka da dodje na mesto pa da se izobjasnjavate :).
Pozdrav!
:: gliga79 jel moguce da si ti 79 godiste? = :: :: EDIT: one moje poruke u temi koju si okacio gube smisao jer su pobrisani postovi koje je postavio klempa (obrisane od strane admina) ali sto se mene tice, na ovom forumu mi je jedino muka od tog samozvanog hw boga, istog onog koji se ovde recima hvali sa nekim podvizima kad su u pitanju zene (istina je da covek vidja iste samo pomocu Google Image Search), da, da, onaj koji vecito napusava ljude kako lupaju gluposti i vice na sav glas o pristrasnosti, a covek je heavy nvidia freak... bole me bas za brendove tog tipa, ja zivim od Adobe proizvoda ali onako usput imam i knjigu iza sebe koja je izdata 2003 od strane jedne izdavacke kuce a bavi se servisiranjem (doduse osnove) itd. i prevrce mi se zeludac od toga koliko je covek u stanju da se prosere ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.