moraam da znam tvoj mejl jer ti saljem aktivacioni mejl.
Ostavi mejl ovde ili mi ga posalji preko mog mejla pcberze. Poslacu ti ujutru aktivaciju. Citajte temu malo ljudi, pisem bar 3-ci put isto objasnjenje
:: :: Ako moze meni :-) Na ovaj mail :- :: Hval :: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit :: :: :: :: :: BG jos jedna pozivnica
Izvinte, nije bilo namerno :-) Poslao sam ti na mail :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: moraam da znam tvoj mejl jer ti saljem aktivacioni mejl :: :: Ostavi mejl ovde ili mi ga posalji preko mog mejla pcberze. Poslacu ti ujutru aktivaciju. Citajte temu malo ljudi, pisem bar 3-ci put isto objasnjenj :: :: :: :: :: Ako moze meni :-) Na ovaj mail :- :: :: Hval :: :: :: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit :: :: :: :: :: :: :: :: BG jos jedna pozivnica
hahahaha... dzaba preko 100 postova, ma sta preko 100, dzaba preko 1000! XD odrzala vam devojka lekciju kako se salju pozivnice... hahahahaha sve noob do noob-a XD
JovankaO, vreme je da naucis da hakujes bazu PCBerze ako nista drugo onda da bi izbunarila mejlove forumasa, izgleda da ces pre to da naucis nego da ove nabedjene znalce naucis zasto je potrebno da napisu email adresu hehehehe
:: hahahaha... dzaba preko 100 postova, ma sta preko 100, dzaba preko 1000! X :: odrzala vam devojka lekciju kako se salju pozivnice... hahahahaha sve noob do noob-a X :: :: JovankaO, vreme je da naucis da hakujes bazu PCBerze ako nista drugo onda da bi izbunarila mejlove forumasa, izgleda da ces pre to da naucis nego da ove nabedjene znalce naucis zasto je potrebno da napisu email adresu heheheh :: :: poz
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.