Ma OK, ni ja nisam ljubitelj serija, ovde ima nekih 8-9 epizoda nije sapunica, i sve su odradjene maximalno. A Von Trier je lud 100 posto
:: serije slabo...mozda skinem Twilight Zone serijal jer mi je vrh, od crno-belih do onih iz 90ih...film i nije neki posto su odabrali losije epizode za mi :
:: Da ne mislis na Bal vampira, pod tackom 2 ?? :: Ja sam najvecu traumu doziveo sa ovim filmom, i sa Variola verom. Nisam spavao celu noc, kao klinac :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
koju traumu si doziveo kad je komedija, film je VRH za ovu godinu, ja sam ga skoro odgledao i slatko sam se nasmejao.. Dance of the Vampires http://www.imdb.com/title/tt0061655/
:: Da ne mislis na Bal vampira, pod tackom 2. ?? :: Ja sam najvecu traumu doziveo sa ovim filmom, i sa Variola verom. Nisam spavao celu noc, kao klinac :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Ma sad je smesan, ali kao klinac buraz, nije tako. Padao sam u nesvest i od spota Thriler, Majkla Dzeksona. Jedan od genijalnih filmova za mene je i Dr Dzekil i Mr. Hide(crno beli) Od domacih: Leptirica, Sveto mesto, Variola vera, odlicni horori
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Pogledaj obavezno White Noise I i II, Rose Red, Butterfly Effect, Salem`s Lot, Motmanovo prorocanstvo, Pentagram, Sleepy hollow, Drakula(Bram Stoker), Nosferatu .......ima jos dosta ali ne mogu da se setim
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Beli sum nisam ali ih imam, Domino efekat i Uspavana dolina gledao i jako dobri, Salem`s lot i Moljac nisu neki, po meni. Rose Red nisam :)
D E M I G O D
:: Pogledaj obavezno White Noise I i II, Rose Red, Butterfly Effect, Salem`s Lot, Motmanovo prorocanstvo, Pentagram, Sleepy hollow, Drakula(Bram Stoker), Nosferatu .......ima jos dosta ali ne mogu da se seti :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
White noise, odgledaj odmah :) Spada mi u grupu Best, zajedno sa Death End , K- pax, The Ninght Gate, The Ring....itd. Cudi me da ti se ne svidja moljac(inace je po istinitom dogadjaju) , kad ga imas na Avataru:)))
Pentagram je nas prevod a njihov je The First Power, retko ko ga zna pod Pentagram u svetu...ali gde skinuti i title?
i on je izvrstan ali ga nema nigde za skidanje
D E M I G O D
:: White noise, odgledaj odmah :) Spada mi u grupu Best, zajedno sa Death End , K- pax, The Ninght Gate, The Ring....itd :: Cudi me da ti se ne svidja moljac , kad ga imas na Avataru:)) :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
da, mislio sam na Dead end:) Sto se tice Pentagrama, gledao sam ga pod nasim nazivom , tako da nisam obracao paznju na originalan naziv filma. Imam Torrent link sa sve prevodom, ako hoces mogu da ti posaljem ?
Mene bi zanimao Film koji sam jednom gledao na crno-belom TV-u. To je neki kaubojac sa Jeronimom. Meni omiljeni Indijanci i Kaubojci, Samo chini mi se da su o ovoj prichi pobedili Indijanci :) . Ima tu i neke zhenske ... Ali glavna scena koju pamtim je .... Sledecja ... U jednom trenutku u nekoj rechici odvija se dvoboj sa nozevima izmedju Jeronima koji ima neki malo duzhi nozh i nekog kauboja koji ima neki malo kracji nozh.
E ja bi` voleo da mi neko kaze naziv ovog filma , a i moj problem je shto sam zaboravio ko je pobedio u tom dvoboju.
negro, da ne zna neko film, gledao sam ga daaavno daaavno, sve se nesto secam kroz maglu, film je akcioni triler, lik ima plavu duzu kosu, odjednom se nesto desava, neko sranje, otimaju mu ribu i jure njega, i odjednom se nadje u sumi, prvo se vuce ko prebijena macka nekoliko dana, zatim pocepa sve sa sebe, krene da glumi nekog specijalca, postavlja zamke za neprijatelje, jede gliste, insekte, uzima noz i brzo i spretno gadja pacova i kolje ga, posle ga okrece na raznju i pojede da ne umre od gladi (ima isti noz ko rambo) a ima i maramu koju vezuje oko cela :) da me ubijes ne mogu da se setim naslova, znam da je bila neka tica i crna, ali kucao sam i crni soko, crni orao, crni jastreb, ma nije to to, nasi su ga tako preveli, izgleda da nije tako, ako se neko seti...
:: Joj, ja sam to brkao sa Psycho Cop...ne znam koji je koji, a bas sam hteo gledati...tad mi je bio strasa :: :: :: D E M I G O D :: :: :: kad vec pominjete te matore horore, jel se secate Policajca manijaka (Matt Cordell) 1,2,3, i to je extra.. :: :: Maniac Cop :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.