Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Doslo vreme za prvi seks
STRANA 2 OD 2
dautovic tema je kretenska... 04.06.2010. 22:51 #219936

status: user
broj poruka: 2856
idi na burek realno pa tamo postuj...ili ko ovaj Van Vajlder - navuci rukavicu i izdrkaj dzukcu... :D

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Koji ste vi papani 04.06.2010. 23:00 #219945

broj poruka: 9006
Vido bi vas da je vaš prvi seks u pitanju.

Polako, doći ćete i vi na red jednog dana.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 pa da 04.06.2010. 23:22 #219955

broj poruka: 3053
dautovic i daum,ko bi drugi...ajde pogledajte vase odgovore na razne teme u zadnjih,recimo,mesec dana...Nadjite mi 5 normalnih pozitivnih odgovora nekome od recimo stotinak koje sta dali....ali ne,veciti negativci koji vecito teraju nekome kontru...ljudi,zar vam vas zivot nije dovoljno tuzan??? pa zar morate i prema drugima da svaki dan pokazujete ovoliku dozu negativnih stavova...stvarno ste najveci negativci na ovom forumu

ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA

dautovic Re: pa da 04.06.2010. 23:29 #219956

broj poruka: 2856
Realno ima istine sto si me naduvao imas pravo, a mozda si malo jos i osetljiv od Mixx-a i cuvene 8800GTX, nemam ama bas nista protiv tebe, al tema ke stvarno kretenska brate.

I ja volim pse bas puno, i sve zivotinje al gde na PCBERZU da kacis ovakcu temu :D

:: dautovic i daum,ko bi drugi...ajde pogledajte vase odgovore na razne teme u zadnjih,recimo,mesec dana...Nadjite mi 5 normalnih pozitivnih odgovora nekome od recimo stotinak koje sta dali....ali ne,veciti negativci koji vecito teraju nekome kontru...ljudi,zar vam vas zivot nije dovoljno tuzan??? pa zar morate i prema drugima da svaki dan pokazujete ovoliku dozu negativnih stavova...stvarno ste najveci negativci na ovom forum
::
:: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: pa da 05.06.2010. 00:10 #219960

broj poruka: 19078
stvarno, Doco, mozda imaju malu dozu negativnosti dautovic i Daum u zadnje vreme, evo ja sam pozitivan, uglavnom, ali ipak ovo jeste ITforum, a ne savetovanje za psecu erotiku..

:: dautovic i daum,ko bi drugi...ajde pogledajte vase odgovore na razne teme u zadnjih,recimo,mesec dana...Nadjite mi 5 normalnih pozitivnih odgovora nekome od recimo stotinak koje sta dali....ali ne,veciti negativci koji vecito teraju nekome kontru...ljudi,zar vam vas zivot nije dovoljno tuzan??? pa zar morate i prema drugima da svaki dan pokazujete ovoliku dozu negativnih stavova...stvarno ste najveci negativci na ovom forum
:: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Daum ... 05.06.2010. 00:54 #219970

broj poruka: 12805
Baš naprotiv, nisam negativan uopšte, lepo sam ti sve rekao šta mislim, nisam te sigurno uvredio. Jel ti teško da prihvatiš da si ispao malo glup što si ovakvu temu postavio na IT forum? Jel ne možeš da vidiš koliko ovo nema smisla?

Dautović ti je isto lepo rekao, postavi temu na burek forum, šta je tu uvredljivo i negativno?

Pričaj šta hoćeš, ali pošto me ne poznaješ ne možeš stvarno da pričaš da li sam negativac, i koliki sam negativac...

Ti ako hoćeš idi pa traži moje odgovore u zadnjih mesec dana, videćeš da nemam negativne komentare sem onima koji zasluže...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

gliga79 Alo ljudi ako ste ljudi 05.06.2010. 02:48 #220003

broj poruka: 4641
Covek je postavio temu legalno.
Sta se bre busate ako nemate pametan odgovor nije mi jasno.
Pa covek ima problem i pokusava da resi.
Ne razumem sto vam to smeta.
Da li ste normalni ???
Kome smeta docin ker nije mi jasno???
A toliko ima nebitnih tema da je to starva i prepucavanja.
Jednostavno vidim da se nema zelje pomognuti,
Bitna je svadja i pljuvanje.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Daum Re: Alo ljudi ako ste ljudi 05.06.2010. 03:08 #220005

broj poruka: 12805
Alo, IT Forum, googlaj za definiciju... u suprotnom može sajt da se prekrsti u SveBerza...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: Covek je postavio temu legalno
:: Sta se bre busate ako nemate pametan odgovor nije mi jasno
:: Pa covek ima problem i pokusava da resi
:: Ne razumem sto vam to smeta
:: Da li ste normalni ??
:: Kome smeta docin ker nije mi jasno??
:: A toliko ima nebitnih tema da je to starva i prepucavanja
:: Jednostavno vidim da se nema zelje pomognuti
:: Bitna je svadja i pljuvanje
:: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
:: Thermaltake Soprano RS 200
:: Intel Q6600. CM - TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: WD Caviar 640 Gb, AAKS
:: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Mortificat Re: ... 05.06.2010. 04:16 #220015

broj poruka: 3519
Odgovori i kritike štošta govore, tako da ponekad nije neophodno lično poznanstvo/iskustvo da bi zaključio da li je ili ne osoba negativna. Ovo što pišem je ne vezano za tebe, jednostavno mi došlo...

Be the change you want to see in the world.

:: Baš naprotiv, nisam negativan uopšte, lepo sam ti sve rekao šta mislim, nisam te sigurno uvredio. Jel ti teško da prihvatiš da si ispao malo glup što si ovakvu temu postavio na IT forum? Jel ne možeš da vidiš koliko ovo nema smisla
:: Dautović ti je isto lepo rekao, postavi temu na burek forum, šta je tu uvredljivo i negativno
:: Pričaj šta hoćeš, ali pošto me ne poznaješ ne možeš stvarno da pričaš da li sam negativac, i koliki sam negativac..
:: Ti ako hoćeš idi pa traži moje odgovore u zadnjih mesec dana, videćeš da nemam negativne komentare sem onima koji zasluže..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py
gilopile ... 05.06.2010. 07:19 #220018

broj poruka: 9459
Tema k`o tema.Coveka to interesuje,pa je i pitao.Nego,ja se zaprepastih kada sam video naziv teme i autora koji je postavio,pa sam mislio da nije valjda da doca jos nije `omastio brk`,a toliko se pricalo o piletinama...kad ono...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

codeus .. 05.06.2010. 08:25 #220021

broj poruka: 4054

nadji mu nesto u lokalu ... chisto da provezba malo ako nikad nije ... da se nebrukas pred ljudima sa `gledaj... pokazacu ti zadnji put`
gliga79 Tolerancija !!! 05.06.2010. 11:14 #220042

broj poruka: 4641
Daum, proguglaj malo :)))
Covek je stari clan foruma i ima pravo neki put da postavi ovakvu temu. Sad, sto se od komarca pravi magarac, to je druga stvar. Imao bi par odgovora, i tako bi se tema zavrsila. Ali nekima je tolerancija negativna, i onda dolazi do ovoga.
kako nema veze ker sa IT ??
DNK lanac,genomi, broj hromozoma, kompjuterski se pakuje u lanac i izracunava, da kerovi budu vrhunski.
Dokile je IT dogurao.... to je cudo !!!

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
raic Kolko ja vidim 05.06.2010. 11:24 #220045

broj poruka: 9006
U oglasima na sajtu postoji rubrika lični kontakti, ovo bi bilo nešto od te sorte:

`Naočit engleski seter iz dobre loze u cvetu mladosti sa primernim gazdom i udobnom kućicom, mažen i pažen, traži partnerku iste rase radi povremenog druženja sa tendencijom da pređe u trajnu vezu`
šifra: junfer

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

Ishmerish Moj se pevac spandjo sas tvoju kokosku 05.06.2010. 17:12 #220095

broj poruka: 7285
ic nepremecuje zivinu ostalu,ajde bre komsika da o istom trosku,otpocnemo i mi avanturu malu

Hahahaa zemo legendo,taj ce vec nesto da prickine dok ti ovde polemises sa IT only jebacima(za uvredljive(no offence))

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs