:: za dodavanje 512mb ddr memorije, prebacivanja harda u drugi komp i spashavanje podataka jer je sistem `pao`, instalacije sistema, trazenja drajvera po netu i instalacije drajvera i programa :: Znachi moja memorija i ostali rad, koliko bi ste minimalno naplatili :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
koliko samo kosta memorija ...min 50e i da se pozdravis sa njim za sa vremena ...
CARPE DIEM
:: za dodavanje 512mb ddr memorije, prebacivanja harda u drugi komp i spashavanje podataka jer je sistem `pao`, instalacije sistema, trazenja drajvera po netu i instalacije drajvera i programa :: Znachi moja memorija i ostali rad, koliko bi ste minimalno naplatili :: :: http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jp :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Treba nova tema da se postavi uz naslov: `Zasto je najbolje da prestanete da se folirate da imate veze sa kompjuterima` Koliko se gluposti covek moze nacitati ovde... Cast izuzecima! ___________________________________________________________ First Blood
I `Pop Cira i pop Spira` i `Sumnjivo lice` su prezhiveli. Lektira ostala ista ko nekad (proshle godine sam zavrshio osnovnu pa sam diskutovao sa kevom).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Svašta, čuo sam da su izbacili ćiru i spiru onda kad su uveli veronauku, duhovna cenzura ili nešto slično
Naravoučenije: Ne veruj Kuriru
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: I `Pop Cira i pop Spira` i `Sumnjivo lice` su prezhiveli :: Lektira ostala ista ko nekad (proshle godine sam zavrshio osnovnu pa sam diskutovao sa kevom) ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.