od nje nikada nisam ni trazio nista,i niti cu,volim je jer je to moja zemlja,volim je jer sam Srbin,volim je jer nemam drugu zemlju,volim je i kad pobedjuje,volim je i kad gubi,VOLIM SRBIJU!
Tradicija sluzi da bi se rusila, samo ne znam gde vidite nemce u Germany??? I Poljaci i Turci su bas Germany, verovatno nemaju kadar, cim naturalizuju. Sramota za toliku drzavu i broj stanovnika. Ne moze da nakupe 11 igraca, ma idi bre, Balack im najbolji igrac.....igra za `CELZI`....... ahhahaha. Kako se ponizavate od nekoga od koga najmanje treba. Ja mislim da to ide od detinjstva, Maltretiranje u obdanistu,zabavistu, skoli, pa ima u sebi bunt protiv svega sto je odavde. Samo izvolite ako vas ovde nista ne drzi, ne znam sta cekate jos uvek ???
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Moram se sloziti sa opasko u vezi Pantelica i Zigica
18.06.2010. 12:37
status: user broj poruka: 7285
Licno nemam nista protiv te dvojce,ali posto se od malena muvam oko fudbala a i imam dobrog prijatelja koji je licenciran trener,mogu samo da kazem da njih dvoje treba eliminisati. Obrazlozenje: Pantelic:Najveca greska u vezi ovog decka je sto je ziva zeravica(paljevina)i kao takav nemoze nikako da reaguje smireno kad dobije sansu,onda veoma je slab u duel igri i u skoku.
Zigic:Sa doticnom personom sam imao priliku da popricam u jednom navratu dok je jos igrao za Backu(ili Bajmok,nisam siguran)i mogu reci da je decko nevidjeno glup,al nevidjeno.Tako da osim te glavurde nemozemo ocekivati nista vise od njega.
Po meni jedan od vecih pehova za nas je ne igranje Boska Jankovica,a licno mislim da bi nam u napadu Lazovic i Kezman bili dosta bolja kombinacija.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
mamu im arijevsku,zato sto smo ih u oba rata nasankali ko goveda...pa i treci da izbije na*ebali bi....hihihi eno mog druga otpratismo za Stutgart juce,i znate sta mu je bila glavna preokupacija?? da kupi dres Srbije...kako bi spreman bio u srcu svabije da nas bodri.. e pa i ja sam spreman na poslu je kola,rakija i spreman prenos!!!! svim srcem za Srbiju!!Sloboda ili Smrt...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Naravno da navijamo za naše momke ali budimo realni...
18.06.2010. 12:57
status: user broj poruka: 1260
Javnost i mediji su krivi za sve. Stvorili su preveliki pritisak koji su momci poneli tamo i eto šta se desilo. Pa naša reprezentacija daje golove samo u reklami za pivo, na žalost. Nadam se da danas neće biti tako ali ako se orlovi ne dignu u glavi stradaćemo. Ja lično ne zameram fudbalerima poraz od Gane, jer im je bez potrebe stvorena iluzija o nekom uspehu, umesto da su otišli i opušteno odigrali pa šta naprave dobro je. Pritisak je evidentno bio ogroman na njih. Ko je gledao izlazak iz svlačionice i čekanje u tunelu pre Gane znaće o čemu pričam.
Aj pa da danas bude bolje, više nema šta da se izgubi. СРБИЈА!!!
Razmisljao sam da odem u kladionicu, da uplatim nesto novca na: 1. par: Srbija - Njemacka -> 2 2. par: Srbija - Njemacka -> 2-2 3. par: Srbija - Njemacka -> preko 4.5 golova
Sala naravno, volio bih da pobijede, ali realno gledano male su sanse za to, iako je poznato da bolje igraju protiv jacih ekipa...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Ma i ne mislim da se brane, taman posla...Poludim od ti meni ja tebi ti golmanu. Još jedan gol i ćao!!! Fiat iustitia, et pereat mundus
:: :: Pa to je nasa greska vec decenijama..ne treba da izdrze vec da napadaju do kraja.. :: :: :: Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Mushkin Black Line@1066MHZ 996599ES,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate, 1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MH :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Xoro 5.1 :: :: :: :: Samo da izdrže...da ne bude kao protiv Francuza.... :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.