Biostar TF560 A2+ Amd 5000+ be 3150mhz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS ATI 3870 TOP 512mb DDR4 LG W2243S-PF Chieftec gps 400w
:: Barikelo je vozio za onaj poredak/listu vozaca F1, a tu su oduvek koristili Lianu. Predhodni auto za poznate licnosti je bio Laceti, i njega su unistili. :: :: Inace, druga epizoda mi se zaista dopala. Volim sve te `moderne klasike` tj. kola 90tih. Sierra mi je omiljena, 190E takodje dosta gotivim. BMW doduse mi se ne svidja toliko, pogotovo ne onaj popularni `marsovac` ::
Inace od skorijih epizoda, a cini mi se da sam vec i pohvalio ovu epizodu. Meni je 6 epizoda iz 14 sezone jedna od najboljih. Tu su imali challenge u Juznoj Americi, ukoliko je nisi pogledao, obavezno to ucini ..
Hvala za stiga. Ladno Mihajl Sumaher. Skidam neke serija sad veceras cu da je skinem i pogledam. Inace jer ima negde prevod za TopGear. Pozdrav :)
:: @Ac :: :: Ja se ni ne secam nesto detaljno te epizode. Secam se tog glavnog dela, a to mozes odgledati i na YT-u :: :: http://www.youtube.com/results?search_query=stig+revealed&aq= :: :: Inace od skorijih epizoda, a cini mi se da sam vec i pohvalio ovu epizodu. Meni je 6 epizoda iz 14 sezone jedna od najboljih. Tu su imali challenge u Juznoj Americi, ukoliko je nisi pogledao, obavezno to ucini ..
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.