a tek poznati slogan `sledece godine u ovo doba bicemo milioneri` kako sam to zaboravio...na muvare~~~
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ova ako je njegova ja sam Obamin,i to iz prvog braka :: :: Uuu sisu joj jebem,rodila je majka da bidne pevaljka..... :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: A tek cerka :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=7zMETKbZ9e :: ::
Nisam imao nameru da se oglasim ali eto da probam...
09.07.2010. 01:22
status: user broj poruka: 7779
Prison Break - mislim sta reci da su hteli vec posle prve sezone su mogli da pobegnu iz ove usrane galaksije a ne iz sugavog zatvora.
LOST - Sve posle trece sezone sviranje organu na razmnozavanje.
Band Of Brothers - nisam gledao ni onog pacenika rajana pa nisam ni ovo klasicno gringo sviranje organu na razmnozavanje pustili su sve ostale da se potamane a onda su se `43 promenili stranu i prikljucili se kontrasima.
Dexter - zanimljiva ideja o serijskom ubici koji tamani druge ubice i secikese imam sve cetri sezone a ni jednu celu epizodu nisam pogledao.
Farscape - kad sam bio na privremenom radu u tamo daleko gledao sam tu seriju i to sa spanskim sinhronom i moram priznati da mi se dopala iako je pomalo lutkarska, jednostavno mi se dopala atmosfera u seriji.
BS Galactica - original sam gledao jos kao klinac ali ovaj cover je vise nego dobar, T.H. izuva kako je prcozovna.
Caprica - ista produkcentska ekipa kao za BSG ali mi se cini da sam proizvod nije ni prineti BSG.
Flashforward - umorio me posle trece epizode...
Spartacus Blod and Sand - iznenadjujuce dobra serija ali mi se ne dopada sto krvi ima u potocima... cak previse teatralno valjda da bi postigli efekat zivota gladijatora koji je s vremena na vreme morao da nekom prospe creva i pusti pevcu krv kako bi nastavio da zivi do sledeceg obracuna...
Heroes - ko Marvel strip, pomalo smesan, pomalo zabavan, pomalo dosadan, i na kraju pomalo su prekinuli da je snimaju.
Chuck - prve dve sezone pogotovu prva su bile sjajne, treca je u stilu i dalje mlatimo lovu.
The Big Bang Theory - Cini mi se da su sve tri do sada snimljene sezone bas dobre verovatno zato sto su potpuno nezavise.
SGU - meni se tu i tamo dopada verovatno zato sto me prethodne nisu previse impresionirale pa mi je ova bas dobra.
White Collar - lagana serija za gledanje u pazui izmedju dorucka i rucka...
Lie to me - dobra pogotovu prva sezona, to ti je ko razni CSI (oni sto traze dlake u jajetu) samo na drugaciji nacin.
Sons Of Anarchy - ako volis mesavinu tipa sex-droga-RNR-dvotockasi i tako to nema da te razocara...
Carnivale - HBO dve sezone, malo mistike, malo ovo, malo ono i prodje vreme...
Doc Martin - meni bolji od Hausa, naravno svako ima svoje misljenje i to ti je to.
Cold Feet - sjajna brit serija, lagana pogotovu ako je gledas u drustvu drugarice ili...
Dead Like Me - ja sam je skoro gledao i bas mi je legla dve sezone i film koji nije ni prineti seriji.
Firefly - Lagana SF serija koja je dozivela i ekranizaciju na velikom platnu u vidu filma `Serenity`.
Ajd zdravo i uzivaj u gledanju, samo pazi da ne pogledas vise od dve tri epizode jer ce ti se smuciti i najbolja serija ikad...
U vecini se slazem sa malim abnerom sem za band of brothers. To je odlicno uradjena serija za razliku od nezvanicnog nastavka koji se zove Pacific.
Prison break me smorio u vec u trecoj sezoni al` nekako odgledah do pola 4-te, dalje nisam mogao.
Dexter sa nestrpljenjem ocekujem 5-tu sezonu. Serija ne gubi na kvalitetu kako odmicu epizode vec naprotiv sve su bolje i bolje.
Preporucujem Supernatural. Jedna od najgledanijih serija poslednjih godina. Lovci na natrpirodno u akciji protkanoj humorom.
Day break, mini serija u 13 epizoda sa tematikom kao u dan mrmota. Vrlo dobra.
Fringe, Serija je mesavina sf-akcije-drame, po meni vredi je odgledati naravno za one koji vole takve serije.
Ovo je bilo ukratko :) _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
SGU mi lično i nije nešto, mada prve sezone i SG-1 i Atlantisa nisu bile nešto dok se priča i radnja malo ne zaukaju. Nadam se da će od jeseni biti malo bolja. Farskejp je jedna od nejvećih odvala od SF serija, mada u gotovo svakoj SF seriji koje sam gladao ima više nego dovoljno komičnih elemenata. E, još da skinem Betlstar Galaktiku. Jedino nju nisam gladao od svih popularnijih `svemirskih` SF serija, mada se vrti na Avali ili nekom sličnom programu.
Slažem se za većinu, to su sve svedočanstva kako ni dobra ideja ne traje duže od sezonu-dve, o lošim da ne pričam, ko pogleda sve epizode smallville ili friends ima živce ko konj. Dobro da je neko ispisao malu odu kapitalizmu, mene bi lično mrzjelo a ti ionako umeš lepše da opljuneš.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.