Ništa, ja ću probati,pa šta ispadne. Po meni, nije ništa nemoguće na berzi zaraditi dnevno 3% , a od toga isplatiti 1%. Za tri meseca ću javiti,kako sam prošao...
Koliko sam ja dobio puta na loto, sad sam jaci i od Bil-a, mogu celu Srbiju da kupim al mi se ne da, da im dam licne podatke i kreditnu karticu, a i neki kes treba da saljem za troskove.Sreca pa postoji filter spam.
`Nema leba bez motike.`(stara poslovica koliko je stara i drzava)
Niko se nije obogatio preko noci a da nije nekog prevario.E sad dokle god ima pohlepe u ljudima ovakvi sajtovi, ptt spam i ostale gluposti, ima da postoje, pa sisaj dok mozes kad skapiras da su ti na tragu dizi lovu i begaj daleko na juzna mora.
Prvo ovde kreće spamovanje, pa onda na celom forumu... c c c... ajde uživaj ti slobodno, zaradi milione, nama ne trebaju... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.