Po sinoćnoj anonimnoj dojavi ekipa organa reda izašla je na teren u obližnji šumarak Prokin Gaj i na Trećem Proplanku br.25 pronašla leš u poodmaklim fazama raspadanja koji je naknadno identifikovan kao Milivoje Mravković, ugledni čalan lokalne zajednice riđih šumskih mrava. Podrobnom obdukcijom na lešu je pronađen deo otiska gumene čizme marke `Tigar`, kao i veliki broj kontuzija i preloma, smatra se da je smrt nastupila trenutno i da usmrćeni nije imao šanse da pruži otpor. Iako se čini očiglednim da je u pitanju u bistvo iz nehata policija sumnja na pređašnje nerašćišćene račune sa nekim od lokalnih moćnika kojima je blaženopočivši Milivoje da se tako figurativno izrazimo `stao na žulj` tokom svoje duge i plodonosne karijere. Ucveljenoj udovici i 28-oro nejake dece izrazio je saučešće i lično ministar policije Ivica Slobin a za počiniocima ovog gnusnog akta se intenzivno traga.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: :: A hahahahahahahahah :: :: Koja si ti legenda! Stvarno izrazito duhovito napisano, i stvarno si me ljudski nasmejao xD xD x :: :: xD xD x :: :: :: ::
Napravi blog, pisi tako, moci ces da ubiras parice :).
Pozdrav!
:: :: A hahahahahahahahah :: :: Koja si ti legenda! Stvarno izrazito duhovito napisano, i stvarno si me ljudski nasmejao xD xD x :: :: xD xD x :: :: :: ::
:: Nema šanse, da me neko plaća za to ničega ne bi mogao da se setim :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Napravi blog, pisi tako, moci ces da ubiras parice :) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.