Kakav net imaš (ADSL, SBB, ... , koja brzina), imaš li mogućnosti da uplatiš neki seedbox na mesec dana, pa da nabiješ 1-2TB i da ne razmišljaš dalje, ako si siguran da možeš da održavaš ratio bar preko jedan, šalji mi ss gde se vidi HDME najnovije postavljeni torrenti i speedtest, bez skrivanja i pokušaja dorade, pa ću razmisliti...
Nema skrivanja, morao bih se ojadim da odrzim ratio 1:1, glupavi adsl imam, 4Mb/256Kb.. Nema vajde od njegovog uploada. Bas sam gledao dal ima da se doplati neki manje bedan upload, al jok
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Ja ti za 2 meseca dajem jednu za BIT-HDTV, tamo su BR ripovi(25+GB) free pa luduj :) Fora je sto mogu pozivnice da salju samo elite useri,a to sam tek danas otkrio, pa imam zarobljenih 5 pozivnica. (Da ne bude zabune mislio sam i da niko ispod elite usera ne moze da dobije pozivnice)
To celebrate the new site design we are giving away 3 additional temporary invites to all members above HD-Maniac rank. These invites are valid for a limited time only and will expire in 3 days period. Choose your invitees wisely and make sure they read and understand the site rules.
ja sam imao Akaunt na HDBits.org ali sam ga menjao za TL i nisam se pokajao ne skidam toliko HD materijal...A sad su upropastili TL sa novim izgledom...Pozzz
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Posto se nakupilo 1700 poena neko od vas ce dobiti pozivnicu, a bice uskoro jos jedna :) Da biste dobili pozivnicu morate imati dobar net (pod tim dobar mislim na najmanje 1mbit upload) ili jos bolje seedbox i naravno dokaz (speedtest.net) a imace prednost oni koji su vec clanovi jacih trackera... Podrazumeva se da znate kako se barata sa torentima i kako se odrzava ratio :) zainteresovani javite na mail acckobg@gmail.com
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.