`pojacana verzija za prof.upotrebu od GIGABITYTE (flesovan bios najnovijim F6a) `
AM2 500+ (sa gejmerskim kulerima)- jel ovi kuleri imaju i neku graficku u sebi? (posto ova sto ima u kompovima ne znam sta pokrece)
`Nece vam biti potreban majstor koji ce vam svakih par dana odnositi racunar na reinstalaciju i naplacivati po 50E i vise. ` da je rekla racunarE pa ajde..
MREZA NETWORK CARD ON BOARD - to je ono ko pumpa Jezero Lake
TFT 22` Belinea Deluhe - i moja baba isto tako izgovara
I na slici ne deluje nesto kao da je guzva :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Ovakav broj non-stop zvoni. Uvek se nadje neko ko ce da proverava dal ovakav broj uopste postoji. Neupotrebljivo je za licnu upotrebu, samo za nekog biznisa.
dopisivao sam se s njim, lik mislim da je njegova kolekcija klasika neprocenjive vrednosti i da nema da se nadje na netu.. a ima sve na iptorrents u paketima od 50-100GB
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.