1 `Big Brother` CCTV KAMERA ZA SVAKA 32 STANOVNIKA
STRANA 2 OD 4
mikac962
Re:
04.03.2011. 18:34
status: user broj poruka: 555
Rastrubili ste se o kamerama kao da je to jedino sto se koristi za nadgledanje stanovnika jedne zemlje. Sta mislite o tome sto se sav Internet saobracaj snima i moze da se u svakom trenutku proveri ko je sta negde na Internetu napisao, ili prekao preko MSN, Skyp-a,... rekao. Ne raidi se o teoriji zavere, vec o pukoj zalosnoj istini. Svi oni koji skidaju filmove sa torenta, preko rapida ili na neki drugi nacin, doci ce kad tad po udar raznih milicija, komunalnih sluzbi, zastitnika intelektualne svojine,...
Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji!
Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd.
Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate.
Na nasu veliku zalost, za sve si u pravu, ali sta mi mozemo da uradimo povodom svega toga?
Kao i uvek, cutacemo, jer drugo i ne mozemo, nismo u stanju za nesto vise.
:: :: Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji :: :: Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd :: :: Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate :: :: ::
Za početak: - Nemojte kupovati meso u supermarketima, bolje se odvezite do Boleča i direktno od seljaka - Kupujte BILJNE paste za zube koje NE sadrže fluor - NEMOJTE trošiti novac NI ZA ŠTA OSIM ZA OSNOVNE ŽIVOTNE POTREBE - Kupite neko oružje i imajte ga u kući - Napravite zalihe lekovitog bilja - što više jer se ne može pokvariti a neće ga biti od Juna - Vodu točite u kanistere na prirodnim izvorima
Ima još stvari, mućnite i sami glavom!
:: Na nasu veliku zalost, za sve si u pravu, ali sta mi mozemo da uradimo povodom svega toga :: :: Kao i uvek, cutacemo, jer drugo i ne mozemo, nismo u stanju za nesto vise :: :: :: :: :: :: Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji :: :: :: :: Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd :: :: :: :: Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate :: :: :: :: :: ::
E vidiš, da bi mi TV trovao svest, moram prvo da ga gledam, a jedini kanal koji gledam je Discovery... Možda da manje sedite kući i buljite u TV i ne bi se osećali toliko isparanoisani... __________________ Scourge of PCBerza
Možemo da se trzamo ko šaran na udici, nije da mi ne znamo sve ovo, znamo al svejedno ćemo da sedino ispred dragstora, crikamo i ćutimo.
Ništa drugo se ne može osim jaja uza zid, stegni zube i trudi se da minimizuješ štetu. I ništa nam nije lakše od toga što znamo kolko je sati.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji :: :: Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd :: :: Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate ::
:: Nije tačno da ne možemo ništa da uradimo!! :: :: Za početak :: - Nemojte kupovati meso u supermarketima, bolje se odvezite do Boleča i direktno od seljak :: - Kupujte BILJNE paste za zube koje NE sadrže fluo :: - NEMOJTE trošiti novac NI ZA ŠTA OSIM ZA OSNOVNE ŽIVOTNE POTREB :: - Kupite neko oružje i imajte ga u kuć :: - Napravite zalihe lekovitog bilja - što više jer se ne može pokvariti a neće ga biti od Jun :: - Vodu točite u kanistere na prirodnim izvorim :: :: Ima još stvari, mućnite i sami glavom :: :: :: :: Na nasu veliku zalost, za sve si u pravu, ali sta mi mozemo da uradimo povodom svega toga :: :: :: :: Kao i uvek, cutacemo, jer drugo i ne mozemo, nismo u stanju za nesto vise :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji :: :: :: :: :: :: Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd :: :: :: :: :: :: Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Zar stvarno mislis da jedan covek koji zivi u gradu moze to sve da priusti sebi?
:: Nije tačno da ne možemo ništa da uradimo!! :: :: Za početak :: - Nemojte kupovati meso u supermarketima, bolje se odvezite do Boleča i direktno od seljak :: - Kupujte BILJNE paste za zube koje NE sadrže fluo :: - NEMOJTE trošiti novac NI ZA ŠTA OSIM ZA OSNOVNE ŽIVOTNE POTREB :: - Kupite neko oružje i imajte ga u kuć :: - Napravite zalihe lekovitog bilja - što više jer se ne može pokvariti a neće ga biti od Jun :: - Vodu točite u kanistere na prirodnim izvorim :: :: Ima još stvari, mućnite i sami glavom :: :: :: :: Na nasu veliku zalost, za sve si u pravu, ali sta mi mozemo da uradimo povodom svega toga :: :: :: :: Kao i uvek, cutacemo, jer drugo i ne mozemo, nismo u stanju za nesto vise :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji :: :: :: :: :: :: Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd :: :: :: :: :: :: Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ti si bre dečko lud... Na Discovery-u može svašta pametno da se vidi, ali pogledaj malo History da vidiš kako lažu ceo svet. Videćeš i sam već ove godine šta se dešava u celom svetu.
Odgledaj za početak Esoteric Agenda, a zatim i sva tri Zeitgeist-a. Malo potraži po internetu neke termine kada odgledaš te filmove i videćeš hiljade sati predavanja i hiljade tekstova na tu temu da postoji zavera protiv ovog čovečanstva i da će nam svima jako brzo doći kraj.
:: E vidiš, da bi mi TV trovao svest, moram prvo da ga gledam, a jedini kanal koji gledam je Discovery... Možda da manje sedite kući i buljite u TV i ne bi se osećali toliko isparanoisani.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Ne zanimaju me teorije zavere, gledam da uživam u životu i da ga proživim dok traje, a ne da se okrećem preko ramena... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ti si bre dečko lud... Na Discovery-u može svašta pametno da se vidi, ali pogledaj malo History da vidiš kako lažu ceo svet. Videćeš i sam već ove godine šta se dešava u celom svetu :: :: Odgledaj za početak Esoteric Agenda, a zatim i sva tri Zeitgeist-a. Malo potraži po internetu neke termine kada odgledaš te filmove i videćeš hiljade sati predavanja i hiljade tekstova na tu temu da postoji zavera protiv ovog čovečanstva i da će nam svima jako brzo doći kraj. :: :: :: :: E vidiš, da bi mi TV trovao svest, moram prvo da ga gledam, a jedini kanal koji gledam je Discovery... Možda da manje sedite kući i buljite u TV i ne bi se osećali toliko isparanoisani.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: ::
Ja živim u gradu i nije mi teško! Veruj mi da ovako živim već 7 meseci, krvnu sliku sam neverovatno popravio, osećam se bolje, mozak mi radi bolje, zubi su mi kristalno beli i zdravi. Za sve to je potrebno 2 sata nedeljno. Pa ti vidi da li se isplati to ili da sediš kući na kompu i igraš igrice ili šta već radiš... .)
:: Zar stvarno mislis da jedan covek koji zivi u gradu moze to sve da priusti sebi :: :: :: :: Nije tačno da ne možemo ništa da uradimo!! :: :: :: :: Za početak :: :: - Nemojte kupovati meso u supermarketima, bolje se odvezite do Boleča i direktno od seljak :: :: - Kupujte BILJNE paste za zube koje NE sadrže fluo :: :: - NEMOJTE trošiti novac NI ZA ŠTA OSIM ZA OSNOVNE ŽIVOTNE POTREB :: :: - Kupite neko oružje i imajte ga u kuć :: :: - Napravite zalihe lekovitog bilja - što više jer se ne može pokvariti a neće ga biti od Jun :: :: - Vodu točite u kanistere na prirodnim izvorim :: :: :: :: Ima još stvari, mućnite i sami glavom :: :: :: :: :: :: :: Na nasu veliku zalost, za sve si u pravu, ali sta mi mozemo da uradimo povodom svega toga :: :: :: :: :: :: Kao i uvek, cutacemo, jer drugo i ne mozemo, nismo u stanju za nesto vise :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Svi vi što se pravite pametni i ovakve stvari nazivate TEORIJOM ZAVERE, prvi ćete umreti, ali samo zbog SVOG neznanja i prihvatanja činjenica onakvih kakvim ih VAMA predstave na televiziji :: :: :: :: :: :: :: :: Da bilo ko imalo isprati te TEORIJE ZAVERE, video bi da je MONSANTO ODAVNO KOD NAS, video bi nam UKIDAJU BILJNE PREPARATE, da nam odavno FLUORIŠU vodu u VODOVODU i FLAŠAMA, video bi da nas Matijević, Carnex, Juhor, Hleb&Kifle odavno truju hranom proizvedenom pod Codex Alimentarius itd :: :: :: :: :: :: :: :: Trgnite se ljudi malo, čovek hoće da vam pokaže da ćemo svi najebati, a vi ga napušavate :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
To je pre svega SEBIČNO!!! Imaćeš svoje dete, tvoje dete će da ima dete! O tome ne razmišljaš, a? Ne razmišljaš da li će tvoja deca da pate dok ih neki tamo Rokafeleri ili Rotšildi GAZE i IZGLADNJUJU?!
:: Ne zanimaju me teorije zavere, gledam da uživam u životu i da ga proživim dok traje, a ne da se okrećem preko ramena.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Ti si bre dečko lud... Na Discovery-u može svašta pametno da se vidi, ali pogledaj malo History da vidiš kako lažu ceo svet. Videćeš i sam već ove godine šta se dešava u celom svetu :: :: :: :: Odgledaj za početak Esoteric Agenda, a zatim i sva tri Zeitgeist-a. Malo potraži po internetu neke termine kada odgledaš te filmove i videćeš hiljade sati predavanja i hiljade tekstova na tu temu da postoji zavera protiv ovog čovečanstva i da će nam svima jako brzo doći kraj. :: :: :: :: :: :: :: E vidiš, da bi mi TV trovao svest, moram prvo da ga gledam, a jedini kanal koji gledam je Discovery... Možda da manje sedite kući i buljite u TV i ne bi se osećali toliko isparanoisani.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: ::
Pročitaj još jednom šta sam napisao pa će ti biti jasnije.
Živim život, ali ne kako su mi oni rekli! Kad bi svest ljudi mogla da se promeni, njihovi planovi se ne bi ostvarili. Videćete već da neće moći da se živi normalan život, jako brzo... :(
:: @pesicnik :: Po tvojoj teoriji bi bilo najbolje da se ubijemo i da se postedimo patnje. Daj bre covece, zivi zivot, ne razmisljaj o glupavim teorijama :: :: ::
- I? Kako ti je Gile sad kad si se preselio, kakve su ti nove komšije? - Sviđa mi se kraj, pošteni ljudi. - Pa šta će ti onda ona sekira u hodniku, iza vrata. - Da ostanu pošteni.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
I Željko Ružičasti, i Miško Deltoidni, i direktori Kolubare, i plaćeni političari, i svi ostali koji obrću ogromne pare ili drže u rukama veliku moć - žele da upravo tako razmišljaš, `u zaboravi-i-uživaj` fazonu,a da oni, i drugi poput njih, mirno i opušteno rade ono što im se radi... A što se tiče tebe, tvog džepa, tvog mentalnog ili fizičkog zdravlja... Ala si ti kvalitetan i uzoran primerak građanina... Treba te klonirati, zarad lepše i stabilnije `teletabis-world` budućnosti :)
A meni treba oduzeti komp, i uštrojiti me, jer oni koji talasaju i govore da je `car go`, nisu tako kvalitetni i upotrebljivi građani.
`Coca Cola - Enjoy!` :)
:: Daj bre covece, zivi zivot, ne razmisljaj o glupavim teorijama. :: :: ::
Koliko li samo problema u svetu postoji, a vi ste se zahvatili glupavih teorija.
A sta da rade ljudi u Africi koji umiru od gladi svaki dan, sta da se radi protiv sektaskih grupa po svetu, protiv pedera i svega sto nije prirodno, sta da se radi sa kriminalcima, huliganima i nenormalnim ljudima koji svaki dan oduzimaju nevine zivote drugima...?
Alo bre čoveče, pa ti problemi su NAMERNO izazvani samo zato da bi se smanjio broj stanovništva!
:: Koliko li samo problema u svetu postoji, a vi ste se zahvatili glupavih teorija :: :: A sta da rade ljudi u Africi koji umiru od gladi svaki dan, sta da se radi protiv sektaskih grupa po svetu, protiv pedera i svega sto nije prirodno, sta da se radi sa kriminalcima, huliganima i nenormalnim ljudima koji svaki dan oduzimaju nevine zivote drugima... :: :: Kako da se rese ovi problemi? Teorijama :: :: Mucnite malo glavom i ne bavite se glupostima :: :: ::
Ti si unbelievable. I ovaj uvid u način tvog povezivanja stvari u mozgu i rezonovanja me navodi na da se setim onoga `biće skoro propas` sveta - neka, neka, NIJE ŠTETA`... U ovoj temi se pominju CCTV kamere,TI spomenu, eto, i pedere, a nije ti palo na pamet da se setiš kada je Mr. X Svinjko opominjao srpsku mladež da `NIKAKO ne izlazi na ulice u toku parade pedera, jer se sve snima, i biće snimljeni`.
Nije ti palo na pamet da to povežeš?
UPRAVO OVE KAMERE, KOJE JA SPOMINJEM, UPOTREBELJENE BI BILE PROTIV TEBE, A U KORIST TIH KOJI TI SE NE DOPADAJU (i ne samo tebi), da si tada izašao na ulicu.
Idi pij još malo fluorisane vode, pa ćeš još bolje povezivati `komadiće` u `veliku sliku`.
`Povijesno je utvrdjeno da su praksu fluoridacije vode prvi put primjenjivali nacisti u koncentracionim logorima tijekom 2. svjetskog rata.
:: Koliko li samo problema u svetu postoji, a vi ste se zahvatili glupavih teorija :: :: A sta da rade ljudi u Africi koji umiru od gladi svaki dan, sta da se radi protiv sektaskih grupa po svetu, protiv pedera i svega sto nije prirodno, sta da se radi sa kriminalcima, huliganima i nenormalnim ljudima koji svaki dan oduzimaju nevine zivote drugima... :: :: Kako da se rese ovi problemi? Teorijama :: :: Mucnite malo glavom i ne bavite se glupostima :: :: ::
Vidim ja, ovo je pocelo da se odvija u sasvim drugom smeru. Povlacim se sa ove teme, jer znam unapred sta ce biti.
Svako ima svoje misljenje, ja sam svoje izneo, vi se ne slazete sa mnom, u redu. Zato ovde stavljam tacku, jer dalje polemisanje ne vredi, moze samo da se zavrsi u jednom pravcu, a to je svadja.
- Fluoride is a waste by-product of the fertilizer (usputni otpadni proizvod u proizvonji veštačkog đubriva) and aluminum industry and it`s also a Part II Poison under the UK Poisons Act 1972.
- Fluoride is one of the basic ingredients in both PROZAC (FLUoxetene Hydrochloride) and Sarin nerve gas (Isopropyl-Methyl-Phosphoryl FLUoride).
- USAF Major George R. Jordan testified before Un-American Activity committees of Congress in the 1950`s that in his post as U.S.-Soviet liaison officer, the Soviets openly admitted to `Using the fluoride in the water supplies in their concentration camps, to make the prisoners stupid, docile, and subservient.` (Sovjeti otvoreno priznali da su koristili fluor u pijaćoj vodi u logorima, da bi zatvorenike učinili pokornim, glupim i mirnim.)
- The first occurrence of fluoridated drinking water on Earth was found in Germany`s Nazi prison camps. The Gestapo had little concern about fluoride`s supposed effect on children`s teeth. their alleged reason for mass-medicating water with sodium fluoride was to sterilize humans and force the people in their concentration camps into calm submission. (Ref. book: `The Crime and Punishment of I.G. Farben` by Joseph Borkin.)` (Prvi put ga upotrebili NACISTI, za istu svrhu.)
je idiot koji nema sta drugo da radi nego kenja na forumu i smislja neke nebulozne teme, cak ga ne mrzi da bolduje pola recenica u psotu... Covece ti si poremecen, ne smaraj vise.
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.