Koja crna panamera, to je samo debeli cayman, izuzetno ruzan auto pa i da ima astronomske performanse.
FF s druge strane ne izgleda kao 458 koji se prejeo...mnogo lepsi auto, ne moze da se poredi sa panamerom ...prava stvar
Milunka bi voleo da obrne krug u f40 ...ko ne bi .......Nema kompjutera, nema asistencija, nema ogranicenja ...jedino sto moras da uradis je da stisnes muda i nagazis papucicu. :)
Sta je zajednicko za Audi Q7, Touarega i Cayennea...?
Dele istu platformu i sva tri imaju dizel motore :)
Porsche... Fauve i nista drugo... Panamera je potpuno sranje, M5 ga dere u svakom pogledu. O Merc S63 AMG ili Seriji 7 (740Li) da ne pricamo.
Da se razumemo, ima neceg i u onome: `No porsche - no drive`, ali to ne vazi za svaki Porsche. Pogotovo ne za Tourega, pardon Q7... Ovaj Cayenna sa dizel motorom :) ili 4WD PanAmer(ica)u :)
P.s. Ognjeni komplexe nemam a sto se tice kite zar sumnjas u Nvidia performanse? da sam na tvom mestu nebi to rekao 2x jel cas posla mogu da upalim DX 11 Teslaciju pa da ti prisedne to sto si rekao i tebi i svim zenama kojima si okruzen
Kad kazem Panamera mislim na Turbo :) kakav M5 e znas koji je najjaci auto Corvette Z06 a o Zr1 necu ni da pricam!
BMW M6, Audi R8, Porsche 977 911 Turbo, Nissan GTR R35, Lamborghini Murcielago, LP640 , F430, 612 Scaglietti, Bentley GT, sva ta kola idu ispod po performansama e sad necu da kazem da je Corvetta uradjena od kvalitetnijih materijala od Bentlija i Porschea al sto se tice performansi ne moze ni jedan auto da prismrdi! Unutra je koza i karbon kombinacija, nema dijamanata i ostalih sranja kao kod nekih drugih kola al ono sto je za drivere najbitnije su performanse
:: Sta je zajednicko za Audi Q7, Touarega i Cayennea... :: :: Dele istu platformu i sva tri imaju dizel motore : :: :: Porsche... Fauve i nista drugo.. :: Panamera je potpuno sranje, M5 ga dere u svakom pogledu. O Merc S63 AMG ili Seriji 7 (740Li) da ne pricamo :: :: Da se razumemo, ima neceg i u onome: `No porsche - no drive`, ali to ne vazi za svaki Porsche. Pogotovo ne za Tourega, pardon Q7... Ovaj Cayenna sa dizel motorom :) ili 4WD PanAmer(ica)u : :: :: S1000R :: ::
Za drajvere je najvaznije da su apdejtovani...\ LOL Korveta... Ko je nije vozio, taj ne zna sta je auto... Hihihihihhi Burazeru, ako se palis na Turbo baci pogkled na M5 i M6 Hurricane, zaboravices i Panamere i Corvette.
Nego, BTW znas li ti koliki je Ognjeni...? Recimo da bi Panameru mogao opusteno da vozi sa zadnjeg sedista... :)
Ne razumem zbog cega sam te toliko uzbudio, cak toliko da potpuno zaboravis na pravopis? Izneo sam svoje misljenje o dizajnu pomenutog automobila, uopste o celom segmentu. Gotovo svaki 911 je lepotica, ako pricamo o porseu, beskompromisan, a panamera mi jednostavno deluje nakaradno, konfor i funkcionalnost na ustrb dizajna. Ako bih morao da biram konfor to opet ne bi bila panamera, vec neki drugi, lepsi, tradicionalniji, verovatno nemac. Drago mi je sto si vozio panameru. Necu ti reci sta vozim, moraces nekom voljnijem da postavis to neumesno pitanje i udjes u cuvenu `ciji je veci` raspravu. Budi siguran da porse ne vozim, ferari takodje slabo u poslednje vreme, kao i 90% postenih ljudi u ovoj zemlji vozim ono sto mogu, sto mi ne uskracuje ukus, informisanost i inteligenciju da komentarisem ostalo.
:: lici ti na panameru sto ti se ne svidja samo cu reci LOL panamera san snova auto! vrhunski kakav je Porsche nemas ti blage cuo sam ja dosta pacijenata kojima se ne svidjaju super automobili mislim smesno! koji su to ukusi sta je to katastrofa kao da mi kazes ne svidja mi se Milka cokolada ma lol :: Zna se gde je sta na lestvici a tebi moze samo da se ne svidja i nista vise nikada nisi video panameru uzivo a da ne pricam o voznji tako da nemoj da kakis na pc berzi jer nemas pojma o zivotu, ovo me je posebno pogodilo posto sam Porsche fan! Bas me interesuje koji automobil ti vozis i sta je tvoj ukus? :: :: P.s. New Ferrari Dosta lici na Alfa Romeo 8C Spide :: :: Spreda ko 458 Italia a telo i dupe ko 8C Spider Zanimljivo..
Svi vi na te vase Corvete i Ferrari-e,Lamorghini-e ,BMW-e i Audi-je i kojekakva cuda-muda mozete da se pokakite kad u sklopu performasni,kvaliteta i karakteristika,tehnologije dodje jedan Nissan GTR R35 od 480 ks-a i pojede ih ko macice.Auto sa znatno manjom kubikazom i manjim konjskim snagama duva aute po daleko vecoj snazi i kubikazi.To je isto kao i sa nVidia vs ATI.nVidia manje Mhz-e,manje shader jedinica,manji bandwidth a duva ATI sa znatno boljim specifikacijama :D
Sto se tice Nissan-a da ne pominjem model 2012 sa 530 ks i ubrzanjem ispod 3.0s!Takodje auto za presiz mada nerealno skup Lexus LFA.Nissan vec treca godina za redom proglasen kao najsportski auto godine.Sta dalje pricati. Zna se ko je tata kada su brzine i performanse u pitanju.Japanci konce mrse svima. Inace Italijani su najpoznatiji po tome kao kraljevi sportskih automobila i prestiza mada sad stanje u odnosu na ono sto im automobili nude a koliko kostaju i nije tako!Vise nis bas u istoj poziciji mada su uvek bili nerealno skupi za ono sto nude.Cist prestiz za bogatase.Ime.
Inace nije sve u velicini tj visini,ima nesto i u tehnici i fizickoj snazi i spremnosti :) Sve vas izazivam na crtu :)
sala mala ...porsche pravi dobre automobile ali panamera je propast.
uff kako volim ferarijev dizajn, svi automobili su im nekako ...ne znam kako to da objasnim ...prosto ne mogu da ti se ne svide, bar meni. Ima tu nesto vise od samog automobila :D
Pa vidiš nekome nije bitno ubrzanje od 0-100. Meni se sviđa 612 jer je prelep 4-sed, V12 motor koji zvuči da se naježiš i udoban ko RR.
GT-R je naspram 612, 458, 430, po meni...ružan ko grob. Ukusi su različiti i ono šta bi čovek tražio u koliko da ima spremnih par stotina hiljada evra.
:: Svi vi na te vase Corvete i Ferrari-e,Lamorghini-e ,BMW-e i Audi-je i kojekakva cuda-muda mozete da se pokakite kad u sklopu performasni,kvaliteta i karakteristika,tehnologije dodje jedan Nissan GTR R35 od 480 ks-a i pojede ih ko macice.Auto sa znatno manjom kubikazom i manjim konjskim snagama duva aute po daleko vecoj snazi i kubikazi.To je isto kao i sa nVidia vs ATI.nVidia manje Mhz-e,manje shader jedinica,manji bandwidth a duva ATI sa znatno boljim specifikacijama :D :: :: Sto se tice Nissan-a da ne pominjem model 2012 sa 530 ks i ubrzanjem ispod 3.0s!Takodje auto za presiz mada nerealno skup Lexus LFA.Nissan vec treca godina za redom proglasen kao najsportski auto godine.Sta dalje pricati :: Zna se ko je tata kada su brzine i performanse u pitanju.Japanci konce mrse svima :: Inace Italijani su najpoznatiji po tome kao kraljevi sportskih automobila i prestiza mada sad stanje u odnosu na ono sto im automobili nude a koliko kostaju i nije tako!Vise nis bas u istoj poziciji mada su uvek bili nerealno skupi za ono sto nude.Cist prestiz za bogatase.Ime :: :: Inace nije sve u velicini tj visini,ima nesto i u tehnici i fizickoj snazi i spremnosti : :: Sve vas izazivam na crtu : :: ::
:: :: Jedino sto trebas da znas da vozis! :: :: P.s. Ognjeni komplexe nemam a sto se tice kite zar sumnjas u Nvidia performanse? da sam na tvom mestu nebi to rekao 2x jel cas posla mogu da upalim DX 11 Teslaciju pa da ti prisedne to sto si rekao i tebi i svim zenama kojima si okruzen
Za mene je lambo top 1.. bilo koji....pa onda Ferari mada ne volim ove koncepte debelog dupeta kao ff iako realno dobro izgleda i ne bih se bunio protiv jednog :)
seljaci sve sto je novo je ruzno i ne svidja im se. Verovatno imate windows 98 jos uvek posto nemozete jos uvek da shvatite da je novo bolje, bitno je da im se njihove kante od kola svidjaju.
Sto se tice odnosa kvaliteta performansi uzmes Nissan GTR R35 Switzer P800 i Corvette najbolja kola.
Atijevci voze neka smesna kola i pricaju da im se nesvidja nesto o cemu nemogu ni da sanjaju sick!
Skyfire slazem se skroz
Nego, BTW znas li ti koliki je Ognjeni...? Recimo da bi Panameru mogao opusteno da vozi sa zadnjeg sedista... :) Pa? sta ja imam s tim skotom ? veca ce raka da bude i nista vise! ako mislis da je neko jaci od nekog zato sto je visok blago tebi ae vozdra! Pametnjakovicima sa pc berza u svim stvarima u zivotu!
Koliko se secam ti si se hvalio ovde na pc berzi kako imas prelepu devojku e sad mozda bi za mene ta devojka bila odvratna jel sam video isto na pc berzi neki lik je drzao neku njegovu devojku iz snova kad sam otvorio sliku slogiro sam se... znaci ukusi bljak moze samo njemu da bude lepa i nikom vise zna se i od devojaka u svetu koja je vrh takodje i za automibile se zna sta je vrh, obicni smrtnici i ne trebaju da se mesaju u ukuse bogatih jel to jednostavno nemogu da sanjaju, i misljenje nekog coveka sa pc berze nikom ne treba i ne znaci nista!
p.s nije bitno ubrzanje pa onda kupis neki drugi auto a ne ferrari porsche nissan itd..
:: :: Pa vidiš nekome nije bitno ubrzanje od 0-100. Meni se sviđa 612 jer je prelep 4-sed, V12 motor koji zvuči da se naježiš i udoban ko RR :: :: GT-R je naspram 612, 458, 430, po meni...ružan ko grob. Ukusi su različiti i ono šta bi čovek tražio u koliko da ima spremnih par stotina hiljada evra :: :: :: Svi vi na te vase Corvete i Ferrari-e,Lamorghini-e ,BMW-e i Audi-je i kojekakva cuda-muda mozete da se pokakite kad u sklopu performasni,kvaliteta i karakteristika,tehnologije dodje jedan Nissan GTR R35 od 480 ks-a i pojede ih ko macice.Auto sa znatno manjom kubikazom i manjim konjskim snagama duva aute po daleko vecoj snazi i kubikazi.To je isto kao i sa nVidia vs ATI.nVidia manje Mhz-e,manje shader jedinica,manji bandwidth a duva ATI sa znatno boljim specifikacijama :D :: :: :: :: Sto se tice Nissan-a da ne pominjem model 2012 sa 530 ks i ubrzanjem ispod 3.0s!Takodje auto za presiz mada nerealno skup Lexus LFA.Nissan vec treca godina za redom proglasen kao najsportski auto godine.Sta dalje pricati :: :: Zna se ko je tata kada su brzine i performanse u pitanju.Japanci konce mrse svima :: :: Inace Italijani su najpoznatiji po tome kao kraljevi sportskih automobila i prestiza mada sad stanje u odnosu na ono sto im automobili nude a koliko kostaju i nije tako!Vise nis bas u istoj poziciji mada su uvek bili nerealno skupi za ono sto nude.Cist prestiz za bogatase.Ime :: :: :: :: Inace nije sve u velicini tj visini,ima nesto i u tehnici i fizickoj snazi i spremnosti : :: :: Sve vas izazivam na crtu : :: :: :: ::
Vidi se da si retard tezak poigrala se priroda sa tobom nisi ti kriv jbg..
:: kao da neka devojcica place u daljini ? cuje li to jos neko narode ? :: :: Cini mi se kao da neka mala bespomocna curica place jer je izgubila svog medvedica : :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Mozes samo da mi popusis kurac, vozis se ti u sociali na zadnjem sedistu i komentarises super automobile kako su ti ruzni boze koji majmun! komplexe i frustracije i da dokazes koliko si pametan idi na drugu adresu a ne na pc berzu kao i ostali retardi koji misle da sve znaju i njihove ukuse jedan lik kaze za svoju `devojku` da je najlepsa a ono neka corava bubuljicava mucenik tezak tako i ovaj gore isto kaze za njegovu da je lepotica pa koja ce da bude s tobom da blejis na pcberzi 24h ti da si neki kurac nebi bio ovde nego bi sedeo u nekom BMW izlazio bi non stop nemoj da se zafrkavamo! cuo sam od neke budale da je Bugatti Veyron ruzan auto, jooj majmuncine a taj vozi usranog VW Golfa ma idi bre u p.m mislim se kojih sve izdrkotina ima. P.s. necu vise da se raspravljam i ubedjujem sa koje kakvim budalama misli ti da je panamera ruzna i uzivaj, ti ovako mozes do sutra da kenjas a ja da gledam tvoje gluposti necu sigurno imam pametnija posla u zivotu nego da se s tobom prepirem preko pcberze
ali jedno je sigurno...mala pisha se ne moze nadoknaditi sa 380ks Panamere ...jbg, nemoj plakati bice sve to ok , vazno je da si ti devojkama duhovit.....
E brate kad me vec vuces za kurac da ti kazem koliki mi je ili ces sam da ga izmeris? ti bre sigurno imas malu kitu pa mislis da svi oko tebe imaju isto provaljen si :)
Ja sam prezadovoljan sa mojim palamarom 2 ruke i masala
:: more da budne al` ne mora da znaci... :: :: ali jedno je sigurno...mala pisha se ne moze nadoknaditi sa 380ks Panamere ...jbg, nemoj plakati bice sve to ok , vazno je da si ti devojkama duhovit.... :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.