status: user broj poruka: 4641 | Posteno je bomba !!! Ali ipak nije to sustina serije. Ne mozes gledati ovu seriju kao Cuvari plaze i sl. Princip serije se ne zasniva na tako prostoj stvari. Mora da se gleda duboko i da se razume sustina. Tvrdim da je Gene Roddenberry genije !!!, ali je ovaj sve njegovo lepo spakovao u jednu celinu. Mogu da zamislim idejnog genija sta bi uradio. Na zalost zivot mu je bio `kratak`, pa nije stigao Ovo daleko zalazi u Nauku i neko vidjenje savremene civilizacije. Neverovatno je da se toliko naucno dokazanih cinjenica ubaci u TV seriju. Prakticno sve se bazira na nauci (Filozofija, Matematika, Fizika, Sociologija, Ekonomija, Medicina itd...) Jednostavno receno Remek delo, i tvrdim da bolja (kvalitetnija) serija se jos dugo nece snimiti Ja licno sam se mnogo puta prepoznao u seriji:))) Prepoznao sam situacije u kojima sam se nalazio u obicnom (ovozemaljskom )zivotu, sto je vrlo zanimljivo.
Posle ove serije dolazi The X files. Takodje serijal pregledao 3 puta :) Ono je stvarno remek delo. Svaku seriju znam malte ne napamet. Glumci su me odusevili !!! E sad zamisli umesto Gillian Anderson(Dana Scully) da glumi Pamela Anderson ne daj boze. Ili umesto David Duchovny-ja, Mic Bjukenon !!! WTF srozali bi seriju samo tako. Ne bih ni gledao, jer su jednostavno nepismeni za Glumu(antitalenti). Ali kod nize obrazovanih ljudi izazivaju neku posebnu paznju !!! Sa druge strane , ne moze da ti glumi Moralnu osobu i heroja, kad se zna sta je i ko je. Naravno nema ovo veze sa Jolene Blalock (T`pol) jer nije ta bransa. Zato su Ameri i ubacili anonimne glumce koji su u stvari vrhunski potencijali (kao sto su i dokazali) !!!
:: Pricaj Gligo sta hoces ali meni je najmilije kod Star Treka kada vidim T`Pol... ili Seven of Nine...  ... ``Resistance is futile...``  :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ ::
|