Ovo cak ide protiv zakona aerodinamike.On u levom stopalu ima kao neki pogon ,tesko je drzati smer tako.Sta ti je video nego milioni frejmova (slika). :: Jel se ti bavis video obradom, i ovo je za tebe montaza, tj 3d animacija :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.iznajmiPS3.com/ :: ::
:: Ovo cak ide protiv zakona aerodinamike.On u levom stopalu ima kao neki pogon ,tesko je drzati smer tako.Sta ti je video nego milioni frejmova (slika) :: :: Jel se ti bavis video obradom, i ovo je za tebe montaza, tj 3d animacija :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: http://www.iznajmiPS3.com/ :: :: :: ::
Sky, mozda si stekao takav utisak zbog ugla iz koga je snimano, evo npr u ovom videu: http://goo.gl/ZTGl
u pojedinim trenucima izgleda kao da lebde, ali oni ni u jednom jedinom trenuku ne lebde, uvek padaju dole i idu malo napred, mislim da iskacu sa visine od 5 km
Ovo je totalno na mestu kako po zakonu gravitacije tako i po vizuelnom kvalitetu prikaza. I dalje tvrdim da su neki snimci namesteni zarad popularnosti. Nisam paranoican,to se radi jednostavno je tako..
Štangliranje
:: :: Sky, mozda si stekao takav utisak zbog ugla iz koga je snimano, evo npr u ovom videu: http://goo.gl/ZTG :: :: u pojedinim trenucima izgleda kao da lebde, ali oni ni u jednom jedinom trenuku ne lebde, uvek padaju dole i idu malo napred, mislim da iskacu sa visine od 5 k :: :: za opustanje i laku noc: http://goo.gl/THCU :: :: ovo je skydiving (padobranstvo) mnogo bezbednije od base jumping ili wingsuit flying :: :: poz
Ovo je reklama za taj Wingsuit ,nemoguce je da on ponire pa da se uzdize samo sa odelom.Senke se izbegavaju maksimalno..sem u jednom kadru..Svako neka veruje sta hoce ......Mix realnih i obradjenih slika.Ok ono nije pogon nego dim ..
:: Ne znam samo koji će im kacige i štitnici za kolena. Da nešto ne daj bože pođe po zlu ni nanosuit im ne bi pomogao :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
Inace mene zanima kako oni slecu :). Padobran koliko vidim, ali opet on leti velikom brzinom, padobran bi ga podigao u vazduh ali bi i dalje leteo u stranu ?
Ako je ovo stvarno, onda je vrh stvar :).
Pozdrav!
:: Ne znam samo koji će im kacige i štitnici za kolena. Da nešto ne daj bože pođe po zlu ni nanosuit im ne bi pomogao :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
Ne vidim zasto ne bi bilo moguce...ne lete oni horizontalno nego vertikalno na dole, a zbog ugla snimanja se cini da je horizontalno. Ovo na nogama im je sigurno obican dim radi fore ili mozda da se lakse prate. Vidi se u jednom trenutku da prvo koche tako sto se isprave pa tek onda otvaraju padobran.
Nije ništa montirano... Ne lete, već jako sporo padaju...
Stvarno ste vas dvojica glupi za medalju da vam kažem. Konstatno padaju niz planinu i održavaju se u vazduhu uz pomoć odela zato izgleda da lete u ravni. Lako se primeti kada proleću pored parkinga na planini, i vrlo je moguće praviti tako nagle pokrete, jer ako ptice mogu da ga urade, može i čovek uz pomagala...
Wingsuit letenje je dokumentovano više puta, i sad se pravite pametni da je fake...
Ajd laku noć, i ja sam više pobenavio od ovog foruma, te wlada, te skeletor, pa sad još vas dvojica... Sledeće što ću da čujem je da je nemoguće penjati se na planinu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Cudi me da niko ne primecuje da je snimak montiran :: Pozadina je namontirana a ovi lete verovatno u onoj prostoriji sa onim ventom koji ih baca od siline potiska vazduha :: P.S.Fizicki nije izvodljivo da se odrzis u vazduhu niti da ides ovako brzo kroz kotline i uvale : :: :: Štangliranje :: :: :: ::
ako je ta planina od 5 km u visinu,ko sto neko ovde rece, na 0.18s i na 1.19s i na 3.18s se vidi da pada pod 45 ili manje stepeni sto je prilicno TUPO za skok padobranom. na 0.39 se vidi kako lik skace i pada ravno nanize i posle malo ispravlja, sto mi deluje OK.
posle ide PRETERIVANJE kao neko ce padati izmedju litice i dalekovoda kao na 1.51 ?!?!?!/ pri toj brzini ?! Na svim ostalim snimcima sto ste postavili, nista se ne dovodi u pitanje ! Tamo se lepo vidi kako JE TESKO UPRAVLJATI ovime i koliko im vremena treba da se spoje sa padobranom, NIJEDNE brzo reakcije , a kamoli promena pravca u trenu kao na 3.41s, 5.10s , 5.29-5.36s, !
i kake su ono 3 senke na 4.47-4.49s ?
I toliko DOBRIH i SKUPIH kamera su imali i da niko to nije snimo sa STRANE, tamo sa onog mosta gde je bilo krs ljudi, ili iz helikoptera, da mu prodju kroz elise sto se vrte !!!
Ovi likovi non/stop padaju i to ogromnom brzinom. Ali posto lik koji slika drugara do sebe pada istom tom brzinom, a sa ubrzanjem 9.18 m/s*s, vama se cini da oni lebde. To samo cini ovaj snimak efektnijim. Ali, ponavljam, ovi ljudi padaju groznom brzinom. Zato ovaj sport nije za svakoga, Kao ni video montaza.
ste sigurno teskasi pa vam je krivo sto necete imati prilike da se oprobate i cak da zamisljate vam je tesko... i zbog toga lupate po kontri !!! ali dobro uvek i oko svega ce biti podele
cokla lepo kaze padaju sumanutom brzinom i ovde je u pitanju nekoliko odvojenih snimaka, nikako nije samo jedan
:: ste sigurno teskasi pa vam je krivo sto necete imati prilike da se oprobate i cak da zamisljate vam je tesko... i zbog toga lupate po kontri !!! ali dobro uvek i oko svega ce biti podele :: :: cokla lepo kaze padaju sumanutom brzinom i ovde je u pitanju nekoliko odvojenih snimaka, nikako nije samo jeda :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Necu da gresim ali ovako pored stena,drva,planina mi je malo cudno da ljudi lete ali zelim da kazem da je moguce tako leteti i da ovo postoji,jel mi je brat iz holandije leteo tim sranjem!Ali mi nije bas rekao da je leteo pored stena,planina i drva ko ovi...Ali postoji mogucnost da su ovi profesionalni letaci :)))
P.S.Pre svakog prvog leta treba proci profesionalnu obuku...Tako mi je brat rekao!Obuka traje od 3-6 meseci...
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.