Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Da li sedenje ubija ?
STRANA 2 OD 2
Dexter013 : ) 12.05.2011. 12:56 #323563

status: user
broj poruka: 17098
Bolje biti Bogat i Zdrav ,

jer ako si siromasan , dzaba ti sto si bolestan...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos samo da mi neko objasni zasto bi iko normalan 12.05.2011. 12:58 #323564

broj poruka: 9006
Pa ono, obično jutrom po čašicu umesto kafe, od nje mi se često želudac unervozi pa izbegavam.

A zakon nam je ko zlatna jabuka, neki su ostavili jer ih mrzi da se cimaju a neki su opet propušili da bi mogli svaki čas na puš-pauzu, ma bitno da se para obrće što bi rekli naši preduzetnici.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

:: Kako pijes rakiju bez cigare jadan ne bio???
::
:: Ni ja ne pusim dok spavam , a za taj zakon sta reci a ne zaplakat
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: Re: Re: Re: Jos samo da mi neko objasni zasto bi iko normalan 12.05.2011. 13:20 #323568

broj poruka: 2929
mA rakicia je ok po nekad licno ne pijem nikakav alkohol cak ni pivo al ne mioslim da je lose sto neko popije neko pivo vino tu i tamo pa i rakiju sto da ne.
Alkohol jeste stetan akao volis da loces, kao sto je efekat mozda gori kada bi pojeo od jednom kilo slanine.
Nemam nista protiv dmace rakijice, moj stric pece rakju i ima uverk u kuci, covek popje tu i tamo al se ne alkoholise ima 58god i moze drvece da cupa. Jbg selo dobrta klopa a ne ovo djubre sto jedemo po gradu.

:: More Vule, na čast ti duvan al rakiju da mi ne diraš
:: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: Rakija i duvan lepo mirisu pa tako dodatno se ustedi na dezodoransu. A zubi pospadaju pa ustedi se i na pasti za iste
:: ::
toothless Ja na poslu ceo dan presedim... 12.05.2011. 13:22 #323569

broj poruka: 3241
cigare sam bacio pre godinu i po` dana,a fizicka aktivnost mi je 0.Tako mi se igra mali fudbal (ali ne Haxball na pc-u) ali nema se s`kim.Svi bre ljudi samo jurcaju za poslovima,ode drzava na kajsiju...

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :D

http://www.youtube.com/watch?v=GHtLwmVdcJg

vuk125 Re: Ja na poslu ceo dan presedim... 12.05.2011. 13:44 #323571

broj poruka: 2929
Jbg za fudbal ti treba ekipa to stoji.
BAjs, roleri, trcanje kkao i milon drugis stvari moszes i sam. Najlepse je sa nekom devojkom vozikat se po adi, evo lepog vremena pa eto prilike :)

:: cigare sam bacio pre godinu i po` dana,a fizicka aktivnost mi je 0.Tako mi se igra mali fudbal (ali ne Haxball na pc-u) ali nema se s`kim.Svi bre ljudi samo jurcaju za poslovima,ode drzava na kajsiju..
:: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE
:: 3 macke,dve iste i jedna razlicita :
:: http://www.youtube.com/watch?v=GHtLwmVdcJ
toothless Fudbal i basket su mi No1 na spisku... 12.05.2011. 14:12 #323577

broj poruka: 3241
Bajs tu i tamo provozam ali mi Ada nije bas toliko blizu da bih cesto mogao da idem.Trcanje ne bi islo,ne bih sebe mogao da netram da trcim a da me pritom niko ne juri(jedino da komsija pusti svog ludog kera iz dvorista),na rolere sam jedanput stao i mislim da necu nikada vise da ne bih kuckao narednih meseci sa ortopedije. :) Moracu da pokrenem malo drustvo da bar vikendom odemo na basket ili fudbal jer mi je fazon kuca-auto-pos`o bas dosadio. A mogli bi i mi sa berze da se organizujemo za neki mali fudbal (ko je iz Bg-a i slicno)?

AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :D

http://www.youtube.com/watch?v=GHtLwmVdcJg

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs