I tako religiozni fanatici, sumnjivi kultovi i sekte, pesimisti i fatalisti napokon dočekaše svojih pet minuta, svaki dan neki novi smak sveta.
Setih se epizode kad je na Springfild udarilo neko nevreme a klinci Neda Flandersa skočiše: `Yeeeeey, judgement daaaaay!!!``
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: xeexexe, ja oko 5 sati bio na bazen, pa kad je poceo neki nenormalni pljusak da pada, reko kako smo u bazen sad kad nadodje neka poplava ima se podavimo :PPPPP xDDD :: :: ::
Ovaj smak sveta je bio zeznutiji od onog sa doceka 2000. Makar je zagrmelo malo. Ljudski um je u principu (jos uvek) nedovoljno raazvijen da bi shvatio uzrocno posledicne veze i zakonitosti univerzuma, pa ih u ocaju trazi tamo gde ne postoje - u rasporedu zvezda, spisima iz Mesopotamije itd. 2012 se desava neko zodijacko poravnanje itd i to je istripovalo maje i ostale, koga briga ionako je nocno nebo samo 2d slika zvezda koje se nalaze u 3d prostoru.
ma bez obzira dal su utripovali ili stvarno ce nesto biti, nebitno, kad i onako nam planeta Zemlja sve vishe propada, skoro sam slusao da se jos vise ostetio ozonski omotac, bice jos jace zracenje Sunca, onda najavljuju i dalje poplave, pa onda jake sushe, tajfune, uragane, cunamije i pitaj boga ste ce sve jos da nas zadesi, vecinom zbog ljudske krivice, ali i zbog promena na Suncu, jos ako, nadam se da nece, izbije opet neki veliki rat, nadrljali smo, mada ko zna, mozda bude posle toga i bolje kad se smanji ljudska populacija....... samo ziveti(prezivljavati) svoje zivote i batalimo unapred brige koje nam ili nam ne predstoje...... .))
:: Ovaj smak sveta je bio zeznutiji od onog sa doceka 2000. Makar je zagrmelo malo :: Ljudski um je u principu (jos uvek) nedovoljno raazvijen da bi shvatio uzrocno posledicne veze i zakonitosti univerzuma, pa ih u ocaju trazi tamo gde ne postoje - u rasporedu zvezda, spisima iz Mesopotamije itd :: 2012 se desava neko zodijacko poravnanje itd i to je istripovalo maje i ostale, koga briga ionako je nocno nebo samo 2d slika zvezda koje se nalaze u 3d prostoru.
Ni mladje drzave od Amerike, ni vecih proroka ! Demokratija je na neki nacin deo stanovnistva uvela u Sektu kako bi moglo bolje da se kontrolise covecnstvo. Isto je i sa Vanzemaljcima. Koga boli djoka da li postoje ili ne ? Samo budalu. Zivi svoj zivot i uzivaj u ovome sto ti priroda daje.
boli me stojko za vanzemaljce i iluminate bas :)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
... zasto se nasa vlada i ministri ponasaju rasipnicki kao da drzave sutra nece ni biti... Pa i oni ocekuju da 21.12.2012. bude smak sveta, pa ko vele, sta onda i da se trudimo oko drzave kad i ovako svi odosmo u k***c...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Re: Re: Re: Stavicu ovde, mozda jos nekom zatreba :)
22.05.2011. 11:03
status: user broj poruka: 2788
Hvala Ish ovako moze :)
:: Jebaj ga Aco radi normalno, aj probaj da ga svuces odavade :: :: :: http://fwd4.me/01z :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ajde sto se ameri istripovali, njih plase od kad su dosli na taj kontinent (videti Majkl Murov Bowling for columbine). Ali izjava patrijarha Irineja u Kraljevu da nas Bog zemljotresima i poplavama opominje kao brizljiv otac da smo kao gresni ili sta vec... Kaze meni prijatelj - u otkrovenju su predvidjene prirodne katastrofe. Pa naravno da jesu, zemljotresi, poplave i vetrovi se desavaju od kad postoji planeta, jok sad ce da prestanu ako svi odemo u isposnike.
:: ma bez obzira dal su utripovali ili stvarno ce nesto biti, nebitno, kad i onako nam planeta Zemlja sve vishe propada, skoro sam slusao da se jos vise ostetio ozonski omotac, bice jos jace zracenje Sunca, onda najavljuju i dalje poplave, pa onda jake sushe, tajfune, uragane, cunamije i pitaj boga ste ce sve jos da nas zadesi, vecinom zbog ljudske krivice, ali i zbog promena na Suncu, jos ako, nadam se da nece, izbije opet neki veliki rat, nadrljali smo, mada ko zna, mozda bude posle toga i bolje kad se smanji ljudska populacija....... samo ziveti(prezivljavati) svoje zivote i batalimo unapred brige koje nam ili nam ne predstoje...... .)
Ne znam da li se neko od vas seca argentiskog golmana Roe koji se povukao iz fudbala 99` zato sto je mislio da ce smak sveta biti 2000 , a bio je u top formi i prvi golman Argentine.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sale, sale, jesu te opet banovali... c c c... dupli nalozi te neće spasiti od smaka sveta : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: Da li si ti pri svesti??? :: :: Pa on se ne seca sta je juce jeo :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Sale, sale, jesu te opet banovali... c c c... dupli nalozi te neće spasiti od smaka sveta : :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
hahahha pokusao da se sakrije od smaka, ali smak je zajeban
:: Sale, sale, jesu te opet banovali... c c c... dupli nalozi te neće spasiti od smaka sveta : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: Ne znam da li se neko od vas seca argentiskog golmana Roe koji se povukao iz fudbala 99` zato sto je mislio da ce smak sveta biti 2000 , a bio je u top formi i prvi golman Argentine :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.