Mobilni telefoni *JESU* KANCEROGENI (konačno priznala i WHO)
STRANA 2 OD 3
PhatPhuck
Re: Re: Mobilni telefoni *JESU* KANCEROGENI (konačno priznala i WHO)
01.06.2011. 00:12
status: user broj poruka: 1886
:: Izvini ali za fluorisanu vodu nisi u pravu. Stomatolog sam i znam da se, recimo, u skandinavskim zemljama i dalje fluorise voda. U Nemackoj i Svajcarskoj takodje.
`Despite dental pressure, 99% of western continental Europe has rejected, banned, or stopped fluoridation due to environmental, health, legal, or ethical concerns
AFTER REUNIFICATION, EAST GERMANY WAS ORDERED TO STOP FLUORIDATION No artificial fluoride is added to public drinking water`
Nemam vremena da prevodim lično, pa evo automatski prevod:
Упркос Стоматолошки притисак, 99% од западне континенталне Европе је одбијен, забрањен, или престали Флуорисање због животну средину, здравље, правно или етичких питања
Након уједињења, Источна Немачка је наређено да ПРЕСТАТИ Флуорисање Нема вештачких флуор се додаје води за пиће за јавност
BTW... U skand. zemljama, na primer, u Švedskoj, su do NEDAVNO bile na vlasti extremne feministkinje, koje su OTVORENO i STVARNO zagovarale uvođenje SPECIJALNOG POREZA ZA SVE MUŠKARCE. http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article581663.ece
Da li ti to nešto govori o ludilu koje vlada u jednoj takvoj zemlji, koliko je `pametno` stanovništvo koje takve ludače dovede na vlast, i u skladu sa tim - da li se na njih treba ugledati?
Ja bih se PRE zapitao: JESMO LI MI PAMETNIJI OD NEMACA, KOJI SU TO PRESTALI DA RADE?
Iskljucivo za potrebe Srbije. `Hlor` se, mahom, odatle uvozi, jer su nam postrojenja za preciscavanje vode zastarela. Odgovara samo ta `vrsta`, i na `taj` nacin proizvedena. Ne bi me cudilo, da jedan deo Evrope, ali i sveta, proizvodi IT `oprem`- u samo za nas... Valjda je kompatibilna sa uvoznickim lobijem...
PhatPhuck je u pravu! Sinoc mi se odvalio ceo pramen frizurice sa desne strane i glava me jako boli danima. Cak i SMS osecam u lumbalnom delu, od cima dobijem proliv...Fix je zakon!
P.S. A brate i srcka se dobija na kraju meseca kad stigne racun, radilo se o fiksnoj ili mobilnoj telefoniji, tako da mu se isto `vata.
`Holandska studija pokazala da lišće UMIRE zbog izloženosti Wi-Fi zračenju...`
Koji ce im *rac onda potpuna opticka vidljivost... WiFi krci put sam sebi... Pojma nemaju ovi nasi provajderi kad to isticu kao uslov...Ili je to jos jedna `patka` koja nam dolazi iz Holandije..?
@`Sinoc mi se odvalio ceo pramen frizurice sa desne strane...`
01.06.2011. 01:26
status: user broj poruka: 9459
Ne moram da nosim kojekakve antenice na glavi posto spavam na 15-ak cm(bukvalno) od Wifi kabla, samo da se okrenem na levu stranu i izjednacicu frizuricu. `bes mi sve, ali u poslednje vreme jako lose spavam, ozracih se totales. Samo jos da prosvetlim i zreo sam da me zabace za soma:(
::Odes kod frizera, zamolis ga da ti na levu stranu stavi jedan Cisco AP, i eto srazmerne frizurice... Za glavobolju
Blago tebi i tvojim roditeljima sa tobom što si tako pametan
01.06.2011. 02:16
status: user broj poruka: 1577
Ja brate mogu da budem običan seljak i da te psujem i da govorim tebi sve i svašta, ali što da se spuštam na tvoj nivo kad ovde postoji admin. Da si brate ti fizički pored mene dobio bi šljagu i završili bi priču, ali pošto se kriješ iza tog debilnog username-a samo ti admin može nešto, pošto ti već nas onako sve kolektivno jebuckaš.
Šta sad mi teba da radimo da bi ti bio zadovoljan, da kažemo hej, phatphuck je upravu, hajde da ga krunišemo za kralja zbog ovoga. Ali da ne bih više hranio ovog trola od mene više nećeš dobiti ni delić pažnje.
Evo pred svim ovim ljudima izjavljujem da ti se zvanično ovde više neću obratiti. Pošto vidim da hoćeš samo pažnju uskratiću ti je jer će to najviše da te pecne. A i džabe budali govoriti.
I još nešto, nauči prvo srpski jer ti u svakoj drugoj rečenici stoji po jedna engleska reč. Kao da si napucana manekenka a ne muško.
Smanji malo dozivljaj. Ja se donekle slazem sa likom. Ko te brani od radio talasa i ko te stiti? Rade ti sta hoce, a ne mozes nikog da tuzis. Nisu svi imuni na ovo zracenje a ko nije ne moze im nista? Zapitj se malo?
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Srećom lek postoji i zove se Faradejev kafez, drugog nema.
Nije baš najpraktičniji ali ko ne može da spava od EM talasa može komotno da ne izlazi iz njega, samo treba da organizuje sebi život drugačije, neko da mu donosi hranu i vodu i uplaćuje internet preko kojeg će daj bože da radi nešto.
Ako izmisle Faradejevu pomadu biću tako dobar da vas obavestim, a možda čak i da vam donesem prvu tubu, po sledeće idite sami.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Smanji malo dozivljaj :: Ja se donekle slazem sa likom :: Ko te brani od radio talasa i ko te stiti :: Rade ti sta hoce, a ne mozes nikog da tuzis :: Nisu svi imuni na ovo zracenje a ko nije ne moze im nista :: Zapitj se malo :: ::
...zivot je prekratak da bi uvek vodili racuna sta radimo, sta jedemo i je*emo, pijemo, konzumiramo, filozofiramo itd.. verujem da niko od vas ne zeli da zivi 110godina...
:: Mobilni , tv, monitor , wifi itd.. :: :: Ako pusis , drogiras se , pijes, goru stetu cinis sebi nego bilo sta od gore navedenog :: :: Jbg, nemoj se sekiras toliko oko toga, nije to toliko strasno.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
do 70 je meni dosta , kad krene posle da se kocis , pa da ne cujes , ne vidis, sve te boli , vukljas se po lekarima i bolnicama , jos kad dodje vreme da ne mozes ni u wc da odes...
Jebes 110 , da zivim u zdravlju do 70-75 da vidim unuke i meni dosta.
LONDON - Upotreba mobilnog telefona bi mogla da poveća rizik obolevanja od nekih vrsta tumora mozga kod ljudi, pa bi potrošači trebalo da razmotre načine da smanje svoju izloženost ovim aparatima, poručili su stručnjaci za rak Svetske zdravstvene organizacije (SZO).
Radna grupa sastavljena od 21 stručnjaka iz 14 zemalja, koja se sastala u Međunarodnoj agenciji za istraživanje raka (IARC), pri SZO, ističe da razmatranje svih raspoloživih naučnih dokaza sugeriše da bi mobilne telefone trebalo klasifikovati kao `potencijalno kancerogene`.
Takva kvalifikacija bi mogla da navede SZO da ponovo razmotri svoje preporuke u vezi s mobilnim telefonima, ističu pomenuti eksperti, uz napomenu da su nužna dodatna istraživanja pre nego što se da definitivniji odgovor na pitanje o bilo kakvoj vezi između tumora i mobilnih telefona.
SZO je prethodno zastupala stanovište da nema utvrđenih dokaza da postoji veza između mobilnih telefona i kancera.
(jer su uletale pare od ko zna kojih sve lobista - moja primedba)
i koje bi bilo kreativno resenje za resavanje tih kanceroza? ..nemamo pojma..
:: UPOTREBA MOBILNIH TELEFONA `MOGUĆE KANCEROGENA :: (0) Sreda, 1. Jun, 2011.| Autor: Agencija TANJUG :: :: LONDON - Upotreba mobilnog telefona bi mogla da poveća rizik obolevanja od nekih vrsta tumora mozga kod ljudi, pa bi potrošači trebalo da razmotre načine da smanje svoju izloženost ovim aparatima, poručili su stručnjaci za rak Svetske zdravstvene organizacije (SZO) :: :: Radna grupa sastavljena od 21 stručnjaka iz 14 zemalja, koja se sastala u Međunarodnoj agenciji za istraživanje raka (IARC), pri SZO, ističe da razmatranje svih raspoloživih naučnih dokaza sugeriše da bi mobilne telefone trebalo klasifikovati kao `potencijalno kancerogene`. :: :: Takva kvalifikacija bi mogla da navede SZO da ponovo razmotri svoje preporuke u vezi s mobilnim telefonima, ističu pomenuti eksperti, uz napomenu da su nužna dodatna istraživanja pre nego što se da definitivniji odgovor na pitanje o bilo kakvoj vezi između tumora i mobilnih telefona :: :: SZO je prethodno zastupala stanovište da nema utvrđenih dokaza da postoji veza između mobilnih telefona i kancera. :: :: (jer su uletale pare od ko zna kojih sve lobista - moja primedba) :: :: :: ::
:: i koje bi bilo kreativno resenje za resavanje tih kanceroza? ..nemamo pojma.
Korišćenje speaker-phonea/interfona kad god je moguće Korišćenje bluetooth naušnice (mnogo manja snaga zračenja od mobilnog) Korišćenje žičanog headseta/bubice/handsfree-ja Držanje telefona na makar 2.5cm od glave pri pričanju
Ono što je najgore, je to što se ne zna kakve će TEK biti posledice za generaciju dece koja su počela da koriste mobilne još od svoje 10-te godine ili mlađe, s` obzirom da doktori ni za recimo, rak pluća ne očekuju da se razvije pre 40-tih godina kod nekog ko je, recimo, počeo da puši od 12-te godine... Posledice ćemo, dakle, tek moći da vidimo za 20-ak godina.
Re: Re: Mobilni telefoni *JESU* KANCEROGENI (konačno priznala i WHO)
01.06.2011. 20:12
status: user broj poruka: 1017
Ne vredi druze sad si zajebo fatfuka, ili si mozda i ti u nekoj tajnoj organizaciji koja zeli da fluorisanjem ispere mozgove ??? Da budem iskren meni si sumnjiv, stomatolog na forumu o kompjuterima :)
:: Izvini ali za fluorisanu vodu nisi u pravu. Stomatolog sam i znam da se, recimo, u skandinavskim zemljama i dalje fluorise voda. U Nemackoj i Svajcarskoj takodje. :: Kamo srece da se i kod nas fluorise u potrebnoj meri i da se tome pristupilo mnogo ranije, ne bismo bili jedna od nacija sa najvecom karijes incidencom u Evropi :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: :: :: :: :: :: Očekujem da sada prvi prok*njaju oni koji su mi inputirali da sam pristalica teorija zavere kada sam isto tako upozoravao i na opasnost od fluorisane vodovodne vode (koja se još uvek fluoriše SAMO KOD NAS, I KOD AMERIKANACA - A U SVIM OSTALIM ZEMLJAMA JE ZABRANJENO, JER SE SMATRA `NASILNOM MEDIKACIJOM`. :: :: A svi znamo koliko je `inteligentna` američka nacija - nacija koja i u 21. veku ne može da prihvati zamisao/ideju za više od dve političke partije :: :: :: :: http://www.squidoo.com/fluoridated_water
cekaj, hoces da kazes da zracenje ne postoji ako mobilni stavis u dzep dok pricas...?
:: :: i koje bi bilo kreativno resenje za resavanje tih kanceroza? ..nemamo pojma. :: :: Korišćenje speaker-phonea/interfona kad god je moguć :: Korišćenje bluetooth naušnice (mnogo manja snaga zračenja od mobilnog :: Korišćenje žičanog headseta/bubice/handsfree-j :: Držanje telefona na makar 2.5cm od glave pri pričanj :: :: Ono što je najgore, je to što se ne zna kakve će TEK biti posledice za generaciju dece koja su počela da koriste mobilne još od svoje 10-te godine ili mlađe, s` obzirom da doktori ni za recimo, rak pluća ne očekuju da se razvije pre 40-tih godina kod nekog ko je, recimo, počeo da puši od 12-te godine... Posledice ćemo, dakle, tek moći da vidimo za 20-ak godina.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.