.. ako je sve tu. Ne sećam se baš, čini mi se da sam nešto laprdao i pre toga. LM, ceo post je veoma bitan jer ga je postavio Mladić. Taj je nestao netragom posle toga. Inače, ko me kritikuje zbog dužine postova, brojke sve demantuju , sedma godina na forumu a samo šta ti ja znam 4 hiljade odgovora...
Dosta ima ljudi koji su odavno ovde, ali se slabo oglasavaju. Sto se tice radnog staza, Pisko, Daum i imarkovic su tu najduze. Verujem da je dosta ljudi samo pratilo forum pa se onda javili. Zanimljivo mi ovo do sada, a i podsetimo se kako je bilo nekada :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.