Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
* Facebook, to jest, Veliki Brat, vas sada vidi UVEK i SVUDA *
STRANA 2 OD 3  
Shomiman Re: Re: Eh, 08.06.2011. 14:10 #332406

status: user
broj poruka: 1187
Dal` bi bilo `ljepse` da znas da je `izistinski`..?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: Re: Eh, 08.06.2011. 14:18 #332415

broj poruka: 12805
Haahahha....

Poke, pa desanka, poke pa desanka... Conquest!

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Dal` bi bilo `ljepse` da znas da je `izistinski`..?
::
Shomiman Re: Re: Re: Re: Re: .... 08.06.2011. 14:18 #332416

Sta bi sa `sex-em`, posle tol`ko kalkulisanja..? Mnogo bre `razmisljas`, a tad, dokazano, ne dize se...

imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: .... 08.06.2011. 14:21 #332418

broj poruka: 19078
a sta je onda ovo ako ne pokusaj uvrede na moju personu, nemoj sad da se vadis?

:: :: Ja sam tamo upoznao riba više nego što ti imaš godina, pomnoženo sa dva... I kad kažem upoznao, mislim i `posjedovao`
:: Nisam se uvredio. Nisam ti uvredljivo ni odgovorio

hehe, bilo bi super kad bi se to radilo tako po sablonu, hehe proces selekcije, po tom vodjenju ti treba jedno 2 nedelje 24h dnevno da sedis i da kuckas i ako se nadje neka budala da ti na osnovu takve komunikacije ostavi broj.. daj bre

:: :

i ona ti odmah da broj, polomi se devojka da ti otkuca svoj broj, hehe pa jeste, tako je 100% da ti kazem nesto, ni jedna normalna devojka nece to uraditi tako na prvom koraku, tek tako, ako to uradi 99.9% joj nesto fali, da ne idem dalje sad, nije u redu prema zenskom polu..

:: Ja ODMAH kažem: `NISAM ovde radi ćaskanja i vođenja praznih priča o lepom vremenu. Ako si ti u tom fazonu, reci mi, pa da te odmah brišem sa friend liste. Ovde sam radi REALNOG upoznavanja.
:: I, veruj mi, ima dosta devojaka koje to itekako kapiraju. Samo ih treba iskopati..
:: Kao što neko odavno reče... `90% svega na internetu i u životu je smeće.
:: ::

za ovo si u pravu.

:: Još jedan `tip` za tebe: NIKADA ni ne pokušavam da friendujem ribe sa više stotina `prijatelja` na friend listi, jer to su retarduše koje misle da je Facebook `popularity contest`, takmičenje u popularnosti, i to su debiluše koje se tripuju da ih što veći broj `friendova` čini `poželjnijim` i `popularnijim`, kao javne ličnosti kojima se te bednice dive do imbecilnosti
:: :

ja ne znam zaista odakle to tebi, to niko ziv ne gleda, najbolje da ti je sve zamraceno i da se otkrije u nekoj temi u toku razgovora.. veruj mi da ni jedna ne gleda info sem godista i `statusa`, nego samo tvoje slike.. mislim sta sad, mozes da stavis koju god zvaku hoces nista ti to ne pomaze, samo spika..

:: Poenta je u kompletnom pristupu... Kakve sopstvene slike postaviš, kakve stavove izraziš na profilu, koju `žvaku` joj kažeš... One od svega toga formiraju svoj prvi utisak o tebi, i na osnovu toga se vode
PhatPhuck @imarkovic 08.06.2011. 14:33 #332427

broj poruka: 1886
Ja te neću ubeđivati, jer ti ne želiš da budeš ubeđen. Sizifov posao.
You do things your way, I`ll do `em my way... Ko pokušava da lovi na stazama koje je neko dobro utabao pre njega, zaboravlja da je taj neko, usput, i pokupio sve sa ili oko tih staza... Treba zaći u šumu, u nepoznato, u neistraženo... I biti pionir pre ostale raje.
imarkovic Re: @imarkovic 08.06.2011. 14:41 #332437

ne ocekujem da me ubedis u nesto sto je meni dokazano vec. A evo siguran sam da ima jos nekog ko se ne slaze sa tvojim teorijama samo ga mrzi da pise o tome.. i uopste mu ne zameram jer na mestu nije ni ova diskusija a ni mesto ni vreme, nista..

:: Ja te neću ubeđivati, jer ti ne želiš da budeš ubeđen. Sizifov posao
:: You do things your way, I`ll do `em my way... Ko pokušava da lovi na stazama koje je neko dobro utabao pre njega, zaboravlja da je taj neko, usput, i pokupio sve sa ili oko tih staza... Treba zaći u šumu, u nepoznato, u neistraženo... I biti pionir pre ostale raje.
Daum Re: Re: @imarkovic 08.06.2011. 14:43 #332441

Pusti experta, vidiš da je ušao u pubertet... Čekaj dok prvi put bude video devojku uživo...

:: ne ocekujem da me ubedis u nesto sto je meni dokazano vec. A evo siguran sam da ima jos nekog ko se ne slaze sa tvojim teorijama samo ga mrzi da pise o tome.. i uopste mu ne zameram jer na mestu nije ni ova diskusija a ni mesto ni vreme, nista.
:: :: Ja te neću ubeđivati, jer ti ne želiš da budeš ubeđen. Sizifov posao
:: :: You do things your way, I`ll do `em my way... Ko pokušava da lovi na stazama koje je neko dobro utabao pre njega, zaboravlja da je taj neko, usput, i pokupio sve sa ili oko tih staza... Treba zaći u šumu, u nepoznato, u neistraženo... I biti pionir pre ostale raje.
imarkovic Re: Re: Re: @imarkovic 08.06.2011. 14:47 #332443

pa ne kapiram ga kako je bas toliko siguran u sebe a pola od ovog sto je naveo ne postoji..

:: Pusti experta, vidiš da je ušao u pubertet... Čekaj dok prvi put bude video devojku uživo..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: ne ocekujem da me ubedis u nesto sto je meni dokazano vec. A evo siguran sam da ima jos nekog ko se ne slaze sa tvojim teorijama samo ga mrzi da pise o tome.. i uopste mu ne zameram jer na mestu nije ni ova diskusija a ni mesto ni vreme, nista.
:: :: :: Ja te neću ubeđivati, jer ti ne želiš da budeš ubeđen. Sizifov posao
:: :: :: You do things your way, I`ll do `em my way... Ko pokušava da lovi na stazama koje je neko dobro utabao pre njega, zaboravlja da je taj neko, usput, i pokupio sve sa ili oko tih staza... Treba zaći u šumu, u nepoznato, u neistraženo... I biti pionir pre ostale raje.
Snoopy- - - 08.06.2011. 14:47 #332444

broj poruka: 6083
Ma, samo je pitanje vremena kad neces moci ni da se upuvas (a kamoli prdnes) a da se to ne zna

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

Daum Re: - - 08.06.2011. 14:51 #332447

Snupi, skroz si offtopic otišao...

:: Ma, samo je pitanje vremena kad neces moci ni da se upuvas (a kamoli prdnes) a da se to ne zn
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
imarkovic Re: - - 08.06.2011. 14:52 #332448

oh, yeah, they are watching us... satelity kity.. haitu..

:: Ma, samo je pitanje vremena kad neces moci ni da se upuvas (a kamoli prdnes) a da se to ne zn
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
Shomiman `Treba zaći u šumu, u nepoznato, u neistraženo...` 08.06.2011. 14:53 #332449

Vidi ti njega... Pa treba, naravno... Suma je gusta i u njoj vreba ... `Prenebegni` strahove, i napreeeeeed!

`
Jednog toplog dana usred guste sume
medved ispi med i sok
uhvati za sovu, s njom poce igrati rok
Oko njih se brzo sakupise drugi
druzina je sumska sva
s medvedom i oni zaigrase dva po dva

Tresla se zemlja celi dan
ne zna s kim igra ko
dodje tigar zvani Kan
sudna suma je to

Na pecurki jedno bubamara igra
partner joj je obad ljut
ona mu se zali kako plese prvi put
slonica je opet uhvatila misa
pa se vrti s njim u krug
misica sa slonom postade sad najbolji drug

Oko jednog panja lija zeca juri
moli ga za igru tu
zec se neda, zeli kozu svoju citavu svu
ljubomorna mecka sto joj muz sa sovom
igra ovaj ljuti rok
hoce da se napije pa ispija medni sok`

Yu Grupa - Cudna Suma

Snoopy- Re: Re: - - 08.06.2011. 14:57 #332453

Ma, nisam teo se ubacim u sistem desanki, pokefuckovanja i slicno x)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Snupi, skroz si offtopic otišao..
:: :: Ma, samo je pitanje vremena kad neces moci ni da se upuvas (a kamoli prdnes) a da se to ne zn
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9
:: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
Shomiman Re: Re: Re: - - 08.06.2011. 15:02 #332456

Sve sto je napisano, i opisano, je istina. Salu na stranu, i meni se, kad se toga setim, digne... Sa desankom sam se retko druzio... Ne daj joj da ti pokvari `svakidasnjicu`... Moras naci `nacina` da joj se odupres!

markopvict manje gudre, molim... 08.06.2011. 15:40 #332471

broj poruka: 4515
PCB je postala izduvni ventil. Urade se likovi i onda krene psiho prica...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 Re: manje gudre, molim... 08.06.2011. 15:44 #332472

broj poruka: 17098
Pa dobro nismo fenseri ako na benCHMAR-KU malo zajebancijenije na izmet...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: PCB je postala izduvni ventil. Urade se likovi i onda krene psiho prica..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ma ben chmar je takva bagra... 08.06.2011. 16:02 #332480

tamo je zlo koliko je napacenih likova...

Ovde je do kese, al samo malo kraci postovi... Kad vidim kilometar... smor...

Shomiman `Urade se likovi i onda krene psiho prica...` 08.06.2011. 16:16 #332483

Da, daaaaaaa... ... ...

`There`s someone in my head but it`s not me!`

Daum Re: manje gudre, molim... 08.06.2011. 16:28 #332493

Jednina, jednina...

:: PCB je postala izduvni ventil. Urade se likovi i onda krene psiho prica..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
toothless Re: Re: manje gudre, molim... 08.06.2011. 16:33 #332499

broj poruka: 3241
Množin, množina...zaboravljaš, Daume, da neki likovi imaju poremećaje u vidu višestruke(podvojene) ličnosti...

http://sve.rs/
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)

:: Jednina, jednina..
:: :: PCB je postala izduvni ventil. Urade se likovi i onda krene psiho prica..
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
markopvict Re: Re: manje gudre, molim... 08.06.2011. 16:35 #332503

Ma ima ih vise :-)

http://www.iznajmiPS3.com/

:: Jednina, jednina..
:: :: PCB je postala izduvni ventil. Urade se likovi i onda krene psiho prica..
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nemanja21 ... 08.06.2011. 16:41 #332511

broj poruka: 1227
Nisam želeo da kažem ništa protiv tog muvanja preko fb, svako ima neku svoju metodu pa ajde što i ta ne bi bila prihvaćena.
Ali brate, ubeđivati nekog u bilo kakvu superiornost takvog načina muvanja je smešno... Prvo, tebi kao inicijatoru fali nešto, drugo njoj takođe fali nešto, da li muda, komunikativnost, šarm, spontanost, samopouzdanje šta ti ja znam dalje.
I brate da se razumemo, da imaš sposobnosti koje očigledno nemaš muvanje preko fb u životu ne bi ni spomenuo...
Isto kao da ja sada izjavim, nemam muda da odem u restoran da jedem, već kupujem preko slike sa flajera iz nekog fast fuda i kažem matori što bi se ja tamo negde cimao samo uzmem pozovem i naručim mačku u džaku.
To je tvoj izbor jednostavno, čim je tvoj nema niko pravo da kaže bilo šta protiv njega. Ali treba distancirati svoj od onog najboljeg i opšte prihvaćenog kao takvog.

Dexter013 Ma ben chmar je takva bagra...Wlada je car 08.06.2011. 16:46 #332513

broj poruka: 17098
Ako volis bas kratke postove idi na Wladinu temu-brain storm ili ona druga
boiling point
pa gledaj samo Wladine aka UncleSam kratke logicne i smislene postove, i naravno uzivaj...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: tamo je zlo koliko je napacenih likova...
:: Ovde je do kese, al samo malo kraci postovi... Kad vidim kilometar... smor..
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 08.06.2011. 16:58 #332520

broj poruka: 9006
Voli i jedan moj poznanik muvanje preko fejsbuka, evo jedne njegove avanture...

Priča on s nekom devojčicom koji dan, gledajo malo slike, podjebavaju se i tako padne dogovor da odu na kafu. Ode on u njen kraj da je pokupi, javi joj se a ona odvrati da se ovaj prvo popne do nje na gajbu, kao nije još spremna a bez veze joj da čeka ispred zgrade... ni traga od zenta da bi lik mogao da bude neki manijak. Popne se ovaj, sednu malo da popiju sok i tu se odma dovate... u neko doba lik se seti da nema gumicu pri ruci, što bi se reklo tom kolaču se nije nadao i ponudi da skokne do trafike na šta ova promrsi nešto nalik: `ma ko ga jebe, samo ti umači` što je ovaj i uradio.

Nije sad da sam neki moralista al sa čistog aspekta bezbednosti i higijene pitam se ko tu nije čitav, ona, on, oboje?
Neki se odomaćiše ko da im je fejsbuk rođena avlija.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Snoopy- Re: re 08.06.2011. 17:10 #332533

Oboje u slucaju da ona nema sidu, samo on ako ona ima sidu pa htela jos jednog da povuce sa sobom.

Edit: ipak vise on- koji djavo ides ribi na gajbu bez kese??

:: Voli i jedan moj poznanik muvanje preko fejsbuka, evo jedne njegove avanture..
:: Priča on s nekom devojčicom koji dan, gledajo malo slike, podjebavaju se i tako padne dogovor da odu na kafu. Ode on u njen kraj da je pokupi, javi joj se a ona odvrati da se ovaj prvo popne do nje na gajbu, kao nije još spremna a bez veze joj da čeka ispred zgrade... ni traga od zenta da bi lik mogao da bude neki manijak. Popne se ovaj, sednu malo da popiju sok i tu se odma dovate... u neko doba lik se seti da nema gumicu pri ruci, što bi se reklo tom kolaču se nije nadao i ponudi da skokne do trafike na šta ova promrsi nešto nalik: `ma ko ga jebe, samo ti umači` što je ovaj i uradio
:: Nije sad da sam neki moralista al sa čistog aspekta bezbednosti i higijene pitam se ko tu nije čitav, ona, on, oboje
:: Neki se odomaćiše ko da im je fejsbuk rođena avlija
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs