e pa zato sto si ti isao i sve to radio jednom godisnje, zbog toga sada sve to mi placamo i to debelo...
:: Ako se stariji sjecaju :: Za vrijeme Tita isao sam na more 3 i po mjeseca i mjesec dana na planinu :: Jugoslavija je imala ugovore sa svim zapadnim zemljama da svaki film ili muzika ili spot sto je isao za africke zemlje, Rusiju, Kinu i Južnu Koreju kosta nas samo 1 dolar ( ugovor potpisan 12 aprila 1949 u Vašinktonu) :: samo Energoinvest iz Sarajeva je donosio profit od 2.6 milijardi dolara svake godine, nevezano za sponzorstvo sportskih klubova, koji su bili obaveza za sve firme :: Novkabl je imao zaradu od 762 miliona dolara te iste 1986 godine :: Energopetrol od milijaru i 18 miliona dolara :: Petrohemija od 361 miliona dolara :: Građevinske firme od 4 milijarde dolara( ukljucujuci i naftovode sto smo radili i naftne platforme) :: Prosecna plata je bila oko 1800 maraka iz realnih izvora :: Svako je mogao da uzme kredit ko je radio :: Svako je mogao da napravi kucu, pa cak i cistacica( doduse u skupstini grada NS sada je cistacica zena sa 2 fakulteta) :: Jedino sto mi je falilo u zivotu, jeste malo slobodnog vremena, posto sam trenirao u 3 kluba :: Nisam crkavao po kaficima, kao uostalom i svi koji su radili i bili normalni :: Svako je mogao da ima auto :: Svako je mogao na godisnji odmor :: A sada :: Ma, da ne navodim vise i ne smaram, to je pojam i onih koji imaju plate od 700+ eura a imaju 2 djece :: Cijela prica je samo predstavljanje, gdje smo bili, a gdje smo sada :: Primera radi do 1984 godine moj otac je imao platu od 3600 DMa, dnevnice od 200 DM i sve placeno :: Keva oko 2400 DMa :: Ja sada zaradim oko 1000 e, malo u Hrvatskoj, malo u Bosni malo u Srbiji, a zivim kao pas :: To je ponta svega sto sam navodio :: I jos nesto vrlo bitno :: Nije se desavalo da ti nekoo ne uplati radni staz ili da nemas pravo na godisnji, vec si mogao da biras da li ce ti se platiti :: A o `trulom Zapadu` o kojem pričamo stalno, tamo razmišljaju šta će da rade za 13tu ili 14tu platu sto nisu dobili. Toliko o tome :: A nama je te iste godine predlozeno da vratimo spoljne dugove, ako se odreknemo 2 plate :: Koliko smo se du zadnjih 10 godina odrekli, malo po malo, da sada 80 % Srbije nema 3 normalna obroka :: Sramota, beda i unezverenost za buducnost. :: Da smo tekovine onih ljudi koji su ginuli za našu slobodu nastavili sve bi bilo ok :: Sada predsednik govori o 3 milijarde eura direktne pomoci :: Idiot blago receno ili samo jos jedan instruisani poltron USa, jer ako niste znali, usvajamo ubrzano sve NATO standarde :: Srbija polako gubi svoj identitet, a to je najtragicnije :: Razmislite malo o ovome :: :: operator :: ::
Dobro bi ti došlo malo konstruktivne kontrole troškova ako s 1000e živiš kao pas.
Komša razvozi lebac za BPI i ima nekih 450e uz još neku kap kapitala sa strane kad se ukaže prilika od kojih žive on, žena i dvoje dece u osnovnoj školi. Održava pritom svoja i ženina kola i ide svake godine na letovanje.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: :: Ja sada zaradim oko 1000 e, malo u Hrvatskoj, malo u Bosni malo u Srbiji, a zivim kao pas :: ::
Ja trenutno zivim sam od 300e plate, aj da kazem 400 jer ortak zivi samnom i dajem mu tu sobu, samo da plati racune bez ikakve kirije. win-win za oboje. Tako da se moze reci da zivim sa 400e,u Pancevu sam, ali nije bas toliko jeftinije od Beograda. A sa 1000e bi ziveo ko car...
dzaba ti sto zaradjujes tih 1000eu ako moras da radis po tim relacijama, ako je na tvoj trosak, onda ti ostaju cistih 600eu pa i manje..
:: Dobro bi ti došlo malo konstruktivne kontrole troškova ako s 1000e živiš kao pas :: :: Komša razvozi lebac za BPI i ima nekih 450e uz još neku kap kapitala sa strane kad se ukaže prilika od kojih žive on, žena i dvoje dece u osnovnoj školi. Održava pritom svoja i ženina kola i ide svake godine na letovanje :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: :: Ja sada zaradim oko 1000 e, malo u Hrvatskoj, malo u Bosni malo u Srbiji, a zivim kao pas :: :: :: ::
Ko zna... voli li ortak da ustaje noću i pustoši frižider?
:: Ja trenutno zivim sam od 300e plate, aj da kazem 400 jer ortak zivi samnom i dajem mu tu sobu, samo da plati racune bez ikakve kirije. :: win-win za oboje. ::
:: Ko zna... voli li ortak da ustaje noću i pustoši frižider :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ja trenutno zivim sam od 300e plate, aj da kazem 400 jer ortak zivi samnom i dajem mu tu sobu, samo da plati racune bez ikakve kirije. :: :: win-win za oboje. :: ::
:: Onda je mačka, to su noćne životinje :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ili on ili macka , neko jeste.. :: :: :: ::
:: http://pixdaus.com/pics/1219288146ItzJbrm.jp :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: A zamisli koliko bi bili debeli i cimer i macka da imam 1000e umesto 300 :: :: ::
Osnovni problem je u tome sto su dolar, evro i funta privatne valute u vlasnistvu Britanske kraljevske porodice, Rotsilda i Rokfelera. Svi moraju da se zaduze kod njih i to sa kamatom da bi od njih dobili te papirice da bi im funkcionisale drzave. Tako su svi u startu u dugovima a kada dugovi postanu preveliki onda ti dodju i traze mere stednje i da im prodas drzavnu imovinu za sitne pare kao sada u Grckoj. Ove krize nebi ni bilo da gore navedene porodice ne manipulisu pomenutim valutama.Sada kao resenje problema hoce da nam nametnu svetsku valutu naravno u njihovom vlasnistvu sto ce nam napraviti trajan problem iz koga se niko nece izvuci. Globalizam je veliko zlo, to cete tek videti...
Pogledajte ovo pa ce vam biti sve razumno, zasto se to dogadja na Zemlji
24.06.2011. 14:30
status: user broj poruka: 1083
Svima se to dogadja osim Izraelu, jel samo u Izraelu drzu Bozje Zapovesti, vise od 50 % stanovnika. I kod nas da vise od 50% stanovnika drze Bozje Zapovesti, niko nebi mogo da nas bombarduje ili bilo sta da nam radi lose,a svi bi lepo ziveli, ovako vecina ce da se muci.
Re: Pogledajte ovo pa ce vam biti sve razumno, zasto se to dogadja na Zemlji
24.06.2011. 14:47
status: user broj poruka: 9006
Baš tako. Čuo sam i ja da Božji raketni štit jebe kevu.
:: :: I kod nas da vise od 50% stanovnika drze Bozje Zapovesti, niko nebi mogo da nas bombarduje ili bilo sta da nam radi lose,a svi bi lepo ziveli, ovako vecina ce da se muci. :: :: :: http://bit.ly/jQA01 ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.