Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Pomoz`te da nadjemo nekoga
STRANA 2 OD 2
ctrl Re: Re: Zile 24.06.2011. 10:35 #338703

status: user
broj poruka: 779
U jeee b`te.Ja se zezao,pa na kraju dobro ispalo.
Sky,sorry na spominjanju,nedostajao mi cicija pa rekoh ... sad će da oplete po trovanju kao pre neki dan u onoj temi za grafičku.

Alrad,Sorry za so

:: Kapiram da ne zezas, da znas coveka, te da je stvar pod kontrolom. Kul onda
:: Sacekacemo da se vrati, nije toliko hitno. Bitno je samo da znamo da nije duh
:: Hvala za info :) Msm, ozbiljan si, ne bi valjda sipao so na ranu...
::
:: :: je na moru.Neće da pila u roming
:: :: Vidi sa Sky-jem da ti to zameni
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Jaooo, opet taj gigabyte!!! 24.06.2011. 12:34 #338740

broj poruka: 1577
Imam istu ploču i takođe mi zadaje samo giga glavobolje. Skini lepo ploču i pogledaj lemove ispod slotova za RAM. Moji su nekako misteriozno nagoreli posle par nedelja rada, crni su k`o arapi iz naših narodnih pesama (kod mene su u pitanju crveni slotovi za RAM ako je ista revizija ploče). Povremeno mi se dešavao restart i bsod, ali od kada sam ih premestio u druga 2 kanala rade dobro.

Ako nisu nagoreli onda je definitivno jedan od modula počeo da brljavi i ja imam neosnovanih razloga da mrzim gigabyte.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

Ishmerish Jedan od najprostijih nacina 24.06.2011. 13:32 #338756

broj poruka: 7285
Isprobas modul po modul, prvo da li dize normalno sistem sa svakim.
Zatim udjes u filmove ili slike i roknes thumbnail view, ako je neispravna ima da te zakolje explorer momentalno.

Veoma banalan ali nadasve efikasan nacin za check.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

alrad Re: Batice... 24.06.2011. 17:35 #338866

broj poruka: 4873
Pa znas kako je...to je sad pitanje morala, i ko koliko drzi do sebe. Po kurvinskom zakonu niko ne bi nikom zamenio nista. Ne bi meni zamenili rezac u Win-u, mogli su da kazu da je prestao da cita diskove jer sam narezao mali milion diskova (sto nisam). Inace, ortak nije nista radio, on to i ne zna. Cak mu memorija radi na 800, iako je nominalno 1066, vise ne moze zbog zastarelog procesora. Sto se vise sile tice, to stvarno ne znam kako se dokazuje da jeste ili nije, tako da i to potpada pod eticki pristup prodavca. Mislim, verovatno bi covek znao da ga je gadjao grom :) A tada ne verujem da bi od celog sistema stradao samo jedan memorijski modul.

@ctrl
Hm...proveri da li si vidovit. Rekao si da je covek na moru i pomenuo Sky-a, posle pet minuta Vozd se javlja sa mora, a i Sky odnekude. http://www.youtube.com/watchv=NzlG28B-R8Y

@stefan
Nije ploca, belive you me, provereno. btw, mozda nema veze, ali meni je logicnije da su moduli u zutim slotovima je su to slotovi 1 i 2, a crveni 3 i 4.

:: ... vidiš da je od stečene zarade zapalio preko grane, moča noge u slanoj vodi i uživa... sad će da se vrne, kako da ne! (Ja bi ga naterao da pošalje one `original crnogorske fore` razglednicu, kao dokaz....)... možda radi i na građevini tamo, sezona je do novembra... Nego, ako je taj tvoj lik PROBAO memorije, i one radile, po malo kurvinskom zakonu prodaje polovnih stvari, kako sad da bivši gazda ne pomisli da je novi drkao voltaže i gnječio megahurtze? Ili ga prosto strefio neki naponski udar iz nesavršene ploče, el. mreže, thunderstruck-a........ materijal za kenjanje samo takav
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs