Razumem ja tebe brate, ali zato si izložen ko zna kakvom sranju koje može da ti sjebe zdravlje skroz, i sam kažeš da je pogoršano.Ako uvedu opet tu paranoju, furaš masku ako si u rizičnoj zoni, i boli te uvo.Mislim, ni maska ni vakcina te 100% neće zaštititi, to znaš i sam.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Nikad se nisam u zivotu vakcinisao protiv gripa, mada sa pojavom H1N1 ni lekari nisu bili informisani kako i shta uraditi, zaista pneumonija je bilo veoma mnogo u nasem mestu-ustanovi(nije bitno koja), zabelezen je i jedan smrtni slucaj mlade zene - obostrana pneumonija koja je ubrzo krenula u drasticno pogorsanje, ja sam odlucio da se vakcinisem iz razloga jer nisam zeleo da bolest donesem kuci - deci, inace extra sam izlozen svim virozama jer snimam ljude kojima je takva pomoc neophodna. :: :: Ove godine bilo je pneumonija ali u manjem obimu nego prosle godine.. :: Pre pojave H1N1 pneumonija su bile retkost u nasoj ustanovi u kojoj radim nekih 10 godina pa otprilike mogu ispratiti situaciju.. :: :: :: :: Žao mi je, ali što brate, što slušate sve što kažu budale na vlasti?Razumem ja da ste zabrinuti , ali bez ikakve potrebe ste se izlagali nekoj vakcini za koju se ni danas ne zna čemu služi i šta može da uradi organizmu na duži period.Gde to ima da se vakcina pre dugih testiranja pusti u promet?Što bi plaćali zamorce kada mogu da ubrizgaju svima to i onda prate kroz medicinsku evidenciju kome se šta desilo.Gde je taj drugi talas epidemije?Treći, najgori talas?NIKO više ne spominje H1N1, i nigde ga nema!Čim je prošla patka sa krizom, odma je stala priča :: :: :: :: :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! : :: :: :: :: :: zaista nije smesno, ne bih nikom od vas pozeleo ono kroz shta ta zena prolazi svakodnevno....
Jbg, treba malo razmisliti da bi znao da nema potrebe da se vakcinišeš od gripa. Zato sam i prekočio celu zajebanciju sa vakcinama... __________________ Scourge of PCBerza
Maske koje su nam prvobitno podelili nemaju nikakvu svrhu - kasnije receno, naravno nosim je..., frekvencija pacijenata je velika, prostor mali bez ventilacija shta cesh lepshe.
Inace, same prirode posla se ne bojim niti bolesti, bilo mi je bitno da ne donesem svojoj porodici... E kad se setim kako su se pojedine kolege sakrivale ....tuga...
Imaju neki vid zaštite te maske, ali se moraju stalno menjati, jbg, bolje je sa njima nego bez njih.A ako neko nikada nije imao običan grip, najverovatnije neće zakačiti ni taj izmišljeni, ili overklokovani domaći grip.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! :)
:: Maske koje su nam prvobitno podelili nemaju nikakvu svrhu - kasnije receno, naravno nosim je..., frekvencija pacijenata je velika, prostor mali bez ventilacija shta cesh lepshe :: :: Inace, same prirode posla se ne bojim niti bolesti, bilo mi je bitno da ne donesem svojoj porodici.. :: E kad se setim kako su se pojedine kolege sakrivale ....tuga...
Da, maske se menjaju na 2 sata... Naravno ko ima veka taj ima i leka .)
:: Imaju neki vid zaštite te maske, ali se moraju stalno menjati, jbg, bolje je sa njima nego bez njih.A ako neko nikada nije imao običan grip, najverovatnije neće zakačiti ni taj izmišljeni, ili overklokovani domaći grip :: :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 5 macaka,dve iste, i tri razlicite! : :: :: :: Maske koje su nam prvobitno podelili nemaju nikakvu svrhu - kasnije receno, naravno nosim je..., frekvencija pacijenata je velika, prostor mali bez ventilacija shta cesh lepshe :: :: :: :: Inace, same prirode posla se ne bojim niti bolesti, bilo mi je bitno da ne donesem svojoj porodici.. :: :: E kad se setim kako su se pojedine kolege sakrivale ....tuga...
Ako `mlatis` beli i crni luk na suvo, vakcina ti ne treba. U tom slucaju masku nosis da zastitis one oko sebe :):):)
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 15:09
status: user broj poruka: 3241
Ali sprečava i pojavu riba u tvojoj blizini, ako ga često jedeš. :)
:: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: :: :: Ako `mlatis` beli i crni luk na suvo, vakcina ti ne treba. U tom slucaju masku nosis da zastitis one oko sebe :):): :: :: Apsolutno tačno. Beli luk je pogotovo moćan. Rusi ga odvajkada zovu `antibiotik` :: Ubija u telu sve što nevalja, sprečava masu tumora/kancera, itd...
Re: Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 15:24
status: user broj poruka: 1886
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: Ali sprečava i pojavu riba u tvojoj blizini, ako ga često jedeš. :
Brate, imaš one kojima ODMAH zasmeta svaki k*rac u vezi tebe... Trudiš se `na njoj` - oznojiš se zbog toga - a ona počne da ti sere kako joj smeta tvoj jzno... Ne obriješ se jednog dana - odmah kukumavči kako si `izgrebao fini sloj svile koji ona ima po koži`, itd, itd...
Dalje od takvih `smaračica na zrnu graška`... Osim toga - nikad ga ne jedem solo, nego uz suljpa ili nešto drugo... Pa to drugo `potopi` miris.
Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 15:57
status: user broj poruka: 9006
Koriste Rusi odvajkada još nešto što ubija i sve što ne valja i sve što valja.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Apsolutno tačno. Beli luk je pogotovo moćan. Rusi ga odvajkada zovu `antibiotik` :: Ubija u telu sve što nevalja, sprečava masu tumora/kancera, itd...
Re: Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 16:05
status: user broj poruka: 3241
Naravno, gde idu pasulji beli lukac nez rakije.Ili Vodke u njihovom slučaju. :)
:: Koriste Rusi odvajkada još nešto što ubija i sve što ne valja i sve što valja :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Apsolutno tačno. Beli luk je pogotovo moćan. Rusi ga odvajkada zovu `antibiotik` :: :: Ubija u telu sve što nevalja, sprečava masu tumora/kancera, itd...
Re: Re: Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 16:24
Dobro si me podsetio, idem sad da smutim jedno dalmatinsko meze, osećam da će da mi legne.
Ide ovako: Sitno se isecka beli luk (opciono stručak peršuna), malo posoli, zalije hladno ceđenim maslinovim uljem i ostavi da odstoji petnaestak minuta. Onda se u to umače lebac i pritom obilato zaliva domaćom lozom.
Jednostavno, ukusno i zdravo. Malo neprijatno za društvo al ionako ne očekujem nikoga, ukoliko neko samoinicijativno svrati - sam je kriv.
:: Naravno, gde idu pasulji beli lukac nez rakije.Ili Vodke u njihovom slučaju. : :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 16:56
status: user broj poruka: 7285
Sto si se ti toliko flameovao na tu lozu????
Ja sad vec kao uvazenih(da ne kazem pocasni) clan arheoloskog udruzenja za ispitivanja koja se vrse na dnu flasa mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je loza jedan od najgorih nusproizvoda svetog balkanskog moonshine-a.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Dobro si me podsetio, idem sad da smutim jedno dalmatinsko meze, osećam da će da mi legne :: :: Ide ovako :: Sitno se isecka beli luk (opciono stručak peršuna), malo posoli, zalije hladno ceđenim maslinovim uljem i ostavi da odstoji petnaestak minuta :: Onda se u to umače lebac i pritom obilato zaliva domaćom lozom :: :: Jednostavno, ukusno i zdravo. Malo neprijatno za društvo al ionako ne očekujem nikoga, ukoliko neko samoinicijativno svrati - sam je kriv :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Naravno, gde idu pasulji beli lukac nez rakije.Ili Vodke u njihovom slučaju. : :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 17:07
U proseku jeste. Al što zna dobra da bude ako navataš... Mislim i ne mora loza, al geografski ide uz meze, tamo skoro da nema od čega drugog da pečeš rakiju.
Lako je vama Lalama, govno na njivu da bacite nikao bi poljski wc sa sve septičkom.
:: Sto si se ti toliko flameovao na tu lozu??? :: :: Ja sad vec kao uvazenih(da ne kazem pocasni) clan arheoloskog udruzenja za ispitivanja koja se vrse na dnu flasa mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je loza jedan od najgorih nusproizvoda svetog balkanskog moonshine-a ::
:: Probala 100% :: :: ... i izgleda da nije bila osobito dobra :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: http://tiny.cc/o1cp :: :: Samo za Rajića-još jedna mačka :: :: :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: U proseku jeste. Al što zna dobra da bude ako navataš.. :: Mislim i ne mora loza, al geografski ide uz meze, tamo skoro da nema od čega drugog da pečeš rakiju :: :: Lako je vama Lalama, govno na njivu da bacite nikao bi poljski wc sa sve septičkom. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Sto si se ti toliko flameovao na tu lozu??? :: :: :: :: Ja sad vec kao uvazenih(da ne kazem pocasni) clan arheoloskog udruzenja za ispitivanja koja se vrse na dnu flasa mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je loza jedan od najgorih nusproizvoda svetog balkanskog moonshine-a :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ako koristis pravu zastitu vakcina ti ne treba...
13.07.2011. 18:37
status: user broj poruka: 3746
Amin!
:: :: Ja sad vec kao uvazenih(da ne kazem pocasni) clan arheoloskog udruzenja za ispitivanja koja se vrse na dnu flasa mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je loza jedan od najgorih nusproizvoda svetog balkanskog moonshine-a ::
:: :: :: :: Dobro si me podsetio, idem sad da smutim jedno dalmatinsko meze, osećam da će da mi legne :: :: :: :: Ide ovako :: :: Sitno se isecka beli luk (opciono stručak peršuna), malo posoli, zalije hladno ceđenim maslinovim uljem i ostavi da odstoji petnaestak minuta :: :: Onda se u to umače lebac i pritom obilato zaliva domaćom lozom :: :: :: :: Jednostavno, ukusno i zdravo. Malo neprijatno za društvo al ionako ne očekujem nikoga, ukoliko neko samoinicijativno svrati - sam je kriv :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Naravno, gde idu pasulji beli lukac nez rakije.Ili Vodke u njihovom slučaju. : :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.