Pa jel` bolje ovako da se malo ovako raspravljamo, nego da bude stalno tema tipa: `Intel je car, napušite mi se Memori stick-a!` i `AMD je Bog, Jebem vas, nevernike, u sve slotove!`. Ovako svi zajedno ratujemo protiv vanzemljaka!Za Graaaand!Sejooooo! http://tiny.cc/qqv09
:: Samo neka dođu, nema problema ni ovde, meni je uvek masan i spreman za akciju :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ja se za to spremam odavno... :: :: Ako nece So i Hleb popusice olovo :: :: Idem da razmastim 3 krajisnika......
A,neeee, mi smo demokratska zemlja sada, nemamo vojsku, ne ratujemo više! Sada se sve rešava demokratski, glavonje na vlasti imaju demokratsko pravo da izvade kare i sa skupštinske terase pišaju po nama.Mi imamo isto tako demokratsko pravo da izvadimo kare i uzvratimo na gore.E sada, to što nsa jebe gravitacija pa bi opet sve išlo po nama, to je nešto drugo.Mi ćemo da ponudimo pregovore vanzemaljcima.Oni nas da pobiju, ali da urade koridor 10 i da zaposle 10 000 ljudi.Kako će to da ispune ako moraju sve da pobiju, e to je njihov problem...
A možda da se cenkamo malo pa da u zamenu za koridor dobiju na pobistvo samo naše političare, tajkune i pokojeg pandura što je osobito lak na pendreku?
To za odbor za doček bi bio osobit sevap ako naiđu vanzemaljci ko Asari iz Mass Effecta.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Mi ćemo da ponudimo pregovore vanzemaljcima.Oni nas da pobiju, ali da urade koridor 10 i da zaposle 10 000 ljudi.Kako će to da ispune ako moraju sve da pobiju, e to je njihov problem.. :: :: ::
Ako pobiju sva govna od političara do mafijaša ovde, ja sam završavam koridor 10, i gradim novu `Gazelu` od Zemuna do njihove planete!Samo da mi obezbede dve `pomoćne radnice`. :)
:: A možda da se cenkamo malo pa da u zamenu za koridor dobiju na pobistvo samo naše političare, tajkune i pokojeg pandura što je osobito lak na pendreku :: :: To za odbor za doček bi bio osobit sevap ako naiđu vanzemaljci ko Asari iz Mass Effecta :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Mi ćemo da ponudimo pregovore vanzemaljcima.Oni nas da pobiju, ali da urade koridor 10 i da zaposle 10 000 ljudi.Kako će to da ispune ako moraju sve da pobiju, e to je njihov problem.. :: :: :: :: :: ::
Ali oni postoje verovali vi ili ne, i raznih ih ima, kao i nas, samo postoji organizacija razlicitih rasa, nesto kao nas UN npr. tako da nesto sumljam u taj napad, mada ko zna, mozda su nas dali na milost i nemilost ... Smesno mi je samo da su pojedinci tek u 5 do 12 progovorili o svojim iskustvima, ili neke organizacije tek sada otkrile te tajne fajlove... Reci cu vam samo nesto jako prosto, onaj ko je imao neko iskustvo sa tim stvarima, zna da je to normalna stvar, a svako normalan zna da drzati druge u mraku, pa jos lagati ne moze nsita dobro da donese. Svim naprednim ljudima su se nazadni i neobavesteni smejali, istorija nas je tome naucila, evo ja vam garantujem da postoje, a vi se tucite sa njima ako ocete, ali ne ide to tako... Naravno da ce svaki slepac imati zelju da nesto slaze i odglumi, ali istina postoji, pitanje je samo koju ce verziju da nam serviraju... Zvanicno ce nam reci da potoje druge rase tek kada bude nemoguce da se krije, odnosno kada te rase odluce da se predstave masama... Jadno :(.
Vanzemaljci: Gde se nalazi država koja se zove SAD Srbin: Tamo preko pola sveta, samo ideš levo i nema šanse da promašiš, prvo naravno skreneš kod Lajkovca a onda samo levo. Vanzemaljac: Hvala, idem da im se na... keve, stalno vrše neke probe i testove u svemiru, idu mi više na živce. Srbin: Rokni i nekog za mene.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.