Zezate vi debelog,a on ce na kraju ispasti prorok. Mi veze nemamo sta se desava u ovom svetu,samo znam da sigurno nismo Sami. Od toliko galaksija u svemiru i potencijalnih mesta za razvoj zivota,to je nemoguce.
:: Zezate vi debelog,a on ce na kraju ispasti prorok :: Mi veze nemamo sta se desava u ovom svetu,samo znam da sigurno nismo Sami :: Od toliko galaksija u svemiru i potencijalnih mesta za razvoj zivota,to je nemoguce :: :: Zivi bili pa videli....
Nista ja turio pivo da se ladi kad dodju da odmore malo od puta, svince cu da pocnem da gojim polako da ima sta da okrenemo na razanj ako nece tu je Leskovacki rostilj sa novim porezom na mas-t(ako ovo ne upali imam pasulj u rezervi :D).Za predjelo serviram Lozovu-rakiju iz mog kraja, uz lagane ritmove Delarno benda, a onda kasnije da ih provedem kroz grad da vide lepe Srpkinje.
E ako im se ovo sve ne svidi onda ce drugacije da popricamo ako smo mogli da ratujemo sa Amerima i jos 29 zemlje ili koliko bese, mocicemo i sa par svemirskih brodova, iovako nema boljeg PVO-a na svetu od naseg osim ako nas Gadafi ne zezne.
:: :: :: :: Nista ja turio pivo da se ladi kad dodju da odmore malo od puta, svince cu da pocnem da gojim polako da ima sta da okrenemo na razanj ako nece tu je Leskovacki rostilj sa novim porezom na mas-t(ako ovo ne upali imam pasulj u rezervi :D).Za predjelo serviram Lozovu-rakiju iz mog kraja, uz lagane ritmove Delarno benda, a onda kasnije da ih provedem kroz grad da vide lepe Srpkinje. :: :: E ako im se ovo sve ne svidi onda ce drugacije da popricamo ako smo mogli da ratujemo sa Amerima i jos 29 zemlje ili koliko bese, mocicemo i sa par svemirskih brodova, iovako nema boljeg PVO-a na svetu od naseg osim ako nas Gadafi ne zezne.
bre najjaci forum na netu ..idemo od loze do ratovanja sa elijenima...al lepo kaze nigrutin svi misle da su marsovci zeleni,u stvari su metalik roze i debeli haha ja bi voleo da dodju u miru i da donecu neku spejs rakijetinu a ako ne boze moj tolike sam pobio po igricama mogu valjda i ovako da roknem par debelih elijena ...hehe oprostite bio sam na suncu danas (bez ladnog piva,al zato sad nadoknadjujem)
Pa svi veruju da ce se 2012 polovi zameniti svoja mesta,i cini mi se zemlja poceti da se vrti u kontra smeru,tako nesto,sto je samo po sebi,nezamisliva katastrofa....
mislim,najbolje je pogledati serijal ` ancient aliens `... mislim da on najbolje pokazuje neke stvari kroz istoriju do danas....
Ma dovoljno je samo reci da su piramide izgradjene za 22 godine.... trebalo bi da je svaki od onih dzinovskih blokova isecen dopremljen i stavljen na svoje mesto,obradjen,na svakih 8 sekundi,sto je nemoguce...
a ima jos toliko stvari u tom serijalu za koje jednostavno ne postoji objasnjenje.
:: Kad sagledamo sinhronizaciju Mayanskog kalendara sa Biblijskim proročanstvima, prateći i proročanstava Nostradamusa, te niz naučnih predpostavki, može se tvrditi da će se nešto zaista i desiti. :: :: Postoji i niz naučnih predpostavki koji upućuju na kulminaciju 2012. godine. Solarno aktivnost neprestano raste u vidu solarnih baklji i oluja. Celi ovaj period od nekoliko godina naučnici očekuju snažne solarne aktivnosti koja ce kulminirati baš 2012. Takođe, slabljenje zemljinog magnetskog polja koje je u zadnjih 150 godina slabije za 10-15 % medjutim sa tendencijom akceleracije intenziteta slabljenja. :: :: Takođe, promene u Schumannovoj rezonanci, koja je, kako se navodi, porasla na gotovo 13 Hz u poslednjih 20 godina, a iznosila je 7.53 Hz.(Hiljadama godina Shumanova Rezonanca ili Puls planete Zemlje bila je 7,53 ciklusa po sekundi,vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu referencu.Međutim od 1980 god. ta rezonanca polako raste :: :: :: U Otkrivenju tako, u poglavlju 12, odmah na početku Jovan kaze: `Na nebu se ukaza veliko znamenje. Ugledam ženu obučenu u Sunce, s Mesecom pod nogama i vencem od dvanaest zvezda na glavi.` Žena obučena u sunce? :: Astronomi tvrde da će 2012. godine desiti tranzit Venere preko Sunca, tj. relativno redak astronomski dogadjaj (koji se odvija svakih 105 godina), koji je u savršenoj sinhronizaciji s poravnanjem Sunca s galaksijom! :: :: :: Kad smo kod religije, postoji i proročanstvo nekog sveštenika iz 11. veka koji je imao predvidjenje jos 112 papa. Po njegovom proročanstvu sada trenutno vlada 111. papa koji je `Lažni prorok` i koji će pripremiti postolje za Antihrista koji je u stvari 112 `papa` po istom proročanstvu.
Ubacio bi joj bioloski PCI-E desete generacije 20cm stndarda .) , neverovatan protok...
Milunka opusti se, desi ce se sto mora nemoj da brines, nego me nerviraju jadnici sa izmisljenim pricama i video montazi. Razne teorije postoje. Prvo pitanje zasto smo mi ovde? Niko ne zna mnogo vece pitanje od piramida, samo lagano sve ce doci gde mora .)
:: Ubacio bi joj bioloski PCI-E desete generacije 20cm stndarda .) , neverovatan protok.. :: :: Milunka opusti se, desi ce se sto mora nemoj da brines, nego me nerviraju jadnici sa izmisljenim pricama i video montazi. Razne teorije postoje. Prvo pitanje zasto smo mi ovde? Niko ne zna mnogo vece pitanje od piramida, samo lagano sve ce doci gde mora . :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Koje bre zboris pa Bog je vanzemaljac posto ne zivi na zemlji nego na nebu tj nebesima...
I tacno je bog nas je stvorio a planeta zamlja i ona `jedna celija` u zenskom mozgu su ucinile sve ostalo...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: kad smo kod biblije, zabeleženo više puta, kod Jezekije, dva puta. u boga ne verujem, al` vanzemaljci , to je već verovatnije :: :: edit: još su stari rimljani, kad kod vlastela proceni da se raja isuviše opustila, izmišljali i proizvodili tenzije, nepsredna ratna opasnost, na obodima carstva, pa čak i fingiranje napada sa komšijske strane. sve u cilju odvraćanja pažnje od suštinskih problema, tiranije, čime raja ume da se bavi u periodima `blagostanja`. ipak je i planeta za neku oligarhiju globalno selo :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: ::
@Antimatery Smanji malo probices je ko dete balon i posle ima da kukas... gde te probode... gde te probode...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ubacio bi joj bioloski PCI-E desete generacije 20cm stndarda .) , neverovatan protok.. :: :: Milunka opusti se, desi ce se sto mora nemoj da brines, nego me nerviraju jadnici sa izmisljenim pricama i video montazi. Razne teorije postoje. Prvo pitanje zasto smo mi ovde? Niko ne zna mnogo vece pitanje od piramida, samo lagano sve ce doci gde mora . :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Da nisu bili tako jebeno radoznali za ukus sad bi ja umesto da se krčkam sedeo u ladovini ispod drveta s bavarskim kiflama, odma pored penušavog potoka špricera a oko mene bi trčkarali pečeni prasići.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: I tacno je bog nas je stvorio a planeta zamlja i ona `jedna celija` u zenskom mozgu su ucinile sve ostalo.. ::
Samo molite Boga da ne dodju, jer sama cinjenica da mogu da dodju do nase planete govori o njihovoj tehnoloskoj superiornosti?! Sta kao doci ce da kazu `Vozdra Zemljani mi dosli:))))), kao da se upoznamo?!` Licno mislim da svako ko misli tako bi trebalo dobro da razmisli. Npr. to bi bilo nesto poput. Ja krenuo odavde do Australije, usao nekom nasumicnom liku u gajbu i rekao `pozdrav dolazim u miru:)` Ma vazi, prvo spremim sotkicu i haubicu, pa tek onda idem i pozdravljam nasumicno, za svaki slucaj da ne bude kuku lele posle:)
Posto ste svi primetili da me slabo bilo ovih dana na forumu, dosao je red da vam kazem da sam bio na jednom od ova dva broda (onom sto je blize Jupiteru). Moram da kazem da ove informacije koje su date nisu tacne. Prvo, planeta se ne zove Zeeba, nego Zeema. Drugo, nece stici na jesen ove godine, nego na zimu, planiraju tad da dodju posto je na njihovoj planeti uvek decembar, i moraj usput da svrate u MegDonalc. Dalje, brod im nije 320km, nego 3200km, ovi nasi zemljani vecito imaju problem sa nulama. I na kraju, nece to tek da bude invazija, invazija je pocela odavno, samo sto mi nismo to primetili jer su se kamuflirali pomocu tela u ljudskom obliku, ili nesto priblizno antropomorfnom organizmu (boki trinajes, jelena karleusa, bil gejts, pumba, i papa su samo neki od njih). Ostaje samo da sacekamo avgust da vidimo sta ce nasi da izvedu i kako ce da upozore javnos`, pa da se vanzemuljci slatko ismeju.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: E ovako :: :: Posto ste svi primetili da me slabo bilo ovih dana na forumu, dosao je red da vam kazem da sam bio na jednom od ova dva broda (onom sto je blize Jupiteru). Moram da kazem da ove informacije koje su date nisu tacne. Prvo, planeta se ne zove Zeeba, nego Zeema. Drugo, nece stici na jesen ove godine, nego na zimu, planiraju tad da dodju posto je na njihovoj planeti uvek decembar, i moraj usput da svrate u MegDonalc. Dalje, brod im nije 320km, nego 3200km, ovi nasi zemljani vecito imaju problem sa nulama. I na kraju, nece to tek da bude invazija, invazija je pocela odavno, samo sto mi nismo to primetili jer su se kamuflirali pomocu tela u ljudskom obliku, ili nesto priblizno antropomorfnom organizmu (boki trinajes, jelena karleusa, bil gejts, pumba, i papa su samo neki od njih) :: Ostaje samo da sacekamo avgust da vidimo sta ce nasi da izvedu i kako ce da upozore javnos`, pa da se vanzemuljci slatko ismeju. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
Ja i dalje gajim nadu da će da nas posete mlade Asarijanke, ne starije od 300-400 godina, željne našeg genetskog materijala... jebemliga ako znam koji će im al dobro, sudeći po filmovima svi vanzemaljci su malo blesavi.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Ako vanzemaljci izgledaju kao Karleušai Boki 13, ja ću , što bi rekao Đorđe Balašević, da `odem na tavan, da se od sramote obesim međ` šunke! :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.