ce da pobiju sve ostalo i tako se ponasaju svugde gde su u vecini... kad se nasele u neki grad npr u austriji samim svojim postojanjem u tom gradu teraju sve ostalo dok ih ne ostane 100% !! tako ulicu po ulicu selo po selo grad po grad ! pa ih ti i dalje smatraj ljudskim bicima..
Rece Adolf za Jevreje... i tako u krug... kokoska ili jaje? Zajebano.
:: ce da pobiju sve ostalo i tako se ponasaju svugde gde su u vecini... kad se nasele u neki grad npr u austriji samim svojim postojanjem u tom gradu teraju sve ostalo dok ih ne ostane 100% !! tako ulicu po ulicu selo po selo grad po grad ! pa ih ti i dalje smatraj ljudskim bicima.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Zvuci kao da podrzava sta je ovaj uradio? to jest da se bolje izrazim, pokusava da nadje opravdanje za to sto je uradio onaj bolesnik.
Samo da ti kazem da ne razvlacimo temu, onaj manijak je u Shvedskoj imao mnoogo bolje uslove za zivot nego ti u Srbiji pa je ipak potegao oruzje. Ti u Srbiji imas mnogo losije uslove, ali nisi potegao, dali mislis da si trebao...
Nemoj previse da zameris Phuku. On je dezurni paranoik a neko mora i to da bude. Sad, neke teorije su mu ovakve, neke onakve. Nekad ugodi, nekad iznervira. Tako je to. Uglavnom, siguran sam da ne misli da treba da poubijamo svu decu da za 10 godina ne bi bila levicari, desnicari, Srbi, Muslimani, Marsovci.
I da, Norveska je u pitanju.
:: Zvuci kao da podrzava sta je ovaj uradio :: to jest da se bolje izrazim, pokusava da nadje opravdanje za to sto je uradio onaj bolesnik :: :: Samo da ti kazem da ne razvlacimo temu, onaj manijak je u Shvedskoj imao mnoogo bolje uslove za zivot nego ti u Srbiji pa je ipak potegao oruzje :: Ti u Srbiji imas mnogo losije uslove, ali nisi potegao, dali mislis da si trebao... :: ::
:: ce da pobiju sve ostalo i tako se ponasaju svugde gde su u vecini... kad se nasele u neki grad npr u austriji samim svojim postojanjem u tom gradu teraju sve ostalo dok ih ne ostane 100% !! tako ulicu po ulicu selo po selo grad po grad ! pa ih ti i dalje smatraj ljudskim bicima.. ::
Ha... lepa igrarija u shopu. Bilo bi smesno da nije tuzno. Mada ne sumnjam da ima onih koji bi ove dve slike drzali zajedno na nebeskom zidu.
:: :: :: :: ce da pobiju sve ostalo i tako se ponasaju svugde gde su u vecini... kad se nasele u neki grad npr u austriji samim svojim postojanjem u tom gradu teraju sve ostalo dok ih ne ostane 100% !! tako ulicu po ulicu selo po selo grad po grad ! pa ih ti i dalje smatraj ljudskim bicima.. :: :: :: :: :: http://goo.gl/zokY3
Za poboljsanje nataliteta se u Francuskoj dobija novac za vise dece, znaci dodje musliman napravi 8-moro dece dobija pomoc od drzave i on nista ne mora da radi, sta se postize tim, povecava se broj tih neki alziraca tamo, koje finansira drzava.
Novac koji zarade vecinom evropljani koji vredno rade u toj istoj Francuskoj daje se na muslimane koji ne rade nista, jel to realno ? Isto sada kada bi doslo u Srbiju milion kineza da ne rade nista imaju 10-oro dece i da zive isto kao i ti koji crncis po ceo dan, dakle ti bi crncio po ceo dan da bi njima drzava mogla da plati dodatak na mesecnom nivou, a on bi se zezao po ceo dan.
Znam da ne moras nista ali skoro bukvalno nijedan radni sat da imas a mozes da primas taj deciji dodatak. To je sa nase tacke gledista super, odes tamo napravis 10 oro dece i bole te uvo, zivis solidno i to je to,...
Eto vidis burka je zabranjena da se nosi u Francuskoj, i koliko znam to nije povuceno.
A u Saudijskoj Arabiji da bi dobio njihovo drzavljanstvo moras da budes muslimanske veroispovesti,...
Inace ovaj akt sto je ovaj uradio ne podrzavam nikako, svoju poruku je mogao drugacije da prenese, a ne da pobije toliko neduznog naroda,...
A pravo da ti kazem, mene za sve to zabole uvo, samo zelim da zivim normalno i nista vise, ima neko ko je placen time da se bavi,...
Ako vec nesto hocete da promenite gledajte u nase dvoriste a ne u tudje, iznesite ovde neke probleme, mozda neko vidi i pokusa nesto da promeni,...
Pozdrav!
:: Pa sta ako su Merkelova i Sarkozi rekli to sto su rekli. Desnica je trenutno jaka u evropi, pa eto pricaju price. Danas su glavni sutra nisu. To nije nikakav fakat. Multikulturalno drustvo je utopija? A sta je realnost? Da dignemo ruke od svega i vodimo verske ratove? Jel to treba da radimo? Da se pokoljemo? Da porusimo dzamije i proteramo muslimane iz evrope? Da ih sateramo u rezervate :: Vitez, templar, viking, medved ... i na kraju pobije decu koja nisu mogla da se brane.
Tako `liberali` (to jest, kulturni marksisti) najčešće i funkcionišu. Za njih je nešto `imperativ` ili `jedini mogući ishod` - a ako misliš drugačije, onda te njihovi mediji odmah klasifikuju kao `desničara`, `fundamentalistu`, `ekstremistu` ili nešto slično.
`Libertad o muerte` :) `Sloboda ili smrt` - to jest - ili misliš na njihov način, ili treba da te nema.
Uglavnom - ako ne misliš kao oni koji cene i vole `slobodu`, a koji za sopstvena razmišljanja i stavove misler da su `jedini logični` - odmah završiš u nekoj od svega PAR `kutija`, koje oni imaju za sve ostale koji ne misle kao `Prosvećeni Oni`.
Zato je, na primer, Beee92 NON-STOP za rušioce na beogradskim ulicama u toku gej parade imao naziv `huligani`, i ni jedan drugi epitet/naziv osim `huligani` - a zatim, kad su bile paljevine, razbijanja i rušenja u Francuskoj - JOŠ LUĐE I VEĆE NEGO U BGD, to su bili `protestanti` - jer oni nisu `zatucani Srbi` koji protestuju protiv `divnih` i `ekološki-korisnih gejeva`, IAKO I JEDNI I DRUGI PALE, RUŠE i RAZBIJAJU sve živo.
Pa ček` sad, da li to (onda) znači da sam i ja `liberal` (to jest, kulturni marksista)? (Klasifikacije se moraju pisati u svakom CV-u.)
:: ::Zvuči kao naređenje nekog komandanta :: :: Tako `liberali` (to jest, kulturni marksisti) najčešće i funkcionišu :: Za njih je nešto `imperativ` ili `jedini mogući ishod` - a ako misliš drugačije, onda te njihovi mediji odmah klasifikuju kao `desničara`, `fundamentalistu`, `ekstremistu` ili nešto slično. :: :: `Libertad o muerte` :) `Sloboda ili smrt` - to jest - ili misliš na njihov način, ili treba da te nema :: :: Uglavnom - ako ne misliš kao oni koji cene i vole `slobodu`, a koji za sopstvena razmišljanja i stavove misler da su `jedini logični` - odmah završiš u nekoj od svega PAR `kutija`, koje oni imaju za sve ostale koji ne misle kao `Prosvećeni Oni` :: :: Zato je, na primer, Beee92 NON-STOP za rušioce na beogradskim ulicama u toku gej parade imao naziv `huligani`, i ni jedan drugi epitet/naziv osim `huligani` - a zatim, kad su bile paljevine, razbijanja i rušenja u Francuskoj - JOŠ LUĐE I VEĆE NEGO U BGD, to su bili `protestanti` - jer oni nisu `zatucani Srbi` koji protestuju protiv `divnih` i `ekološki-korisnih gejeva`, IAKO I JEDNI I DRUGI PALE, RUŠE i RAZBIJAJU sve živo : :
Daću ti primer... Pa proveri da li jesi. Recimo - ja ti kažem da su `u Americi danas *najvećim* delom crnci kriminalci, silovatelji, lopovi, provalnici - mnogo više u odnosu na druge rase`... I ne SAMO da kažem to, nego pružim i proverljive statističke podatke koji to potvrđuju.
Ako me:
a) ODMAH etiketiraš da sam `rasista` - samo zato što sam spomenuo crnce u negativnom kontekstu, i potpuno ignorišeš podatke/statistike koje sam podneo - onda SVAKAKO JESI kulturni marksista, to jest, liberal mrtvog mozga - neko kome je politička korektnost daleko bitnija od razuma
b) razumeš šta sam hteo da kažem, i PROVERIŠ moje podatke PRE nego što pokušaš da odbaciš moju tvrdnju - onda NISI liberal zaslepljen političkom korektnošću, nego normalan čovek koji rezonuje, razmišlja, procenjuje SVE svojom glavom - a ne samo da reprodukuje tuđa mišljenja.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: Pa ček` sad, da li to (onda) znači da sam i ja `liberal` (to jest, kulturni marksista) :: (Klasifikacije se moraju pisati u svakom CV-u.
Phuck, pa ti si najveci liberal. Toliko si liberalan da menjas notorne cinjenice da bi sluzile tvom cilju - covek nije rekao `jedini moguci ishod` nego `jedini moguci MIRNI ishod`. Sitnica. I nije rekao u iskljucivom nego u pretpostavnom smislu. On misli da ce tako da bude. I ja volim da mislim da ce se ljudi pre opametiti nego sto se poubijaju. Ali izgleda da nece.
:: ::Zvuči kao naređenje nekog komandanta :: :: Tako `liberali` (to jest, kulturni marksisti) najčešće i funkcionišu :: Za njih je nešto `imperativ` ili `jedini mogući ishod` - a ako misliš drugačije, onda te njihovi mediji odmah klasifikuju kao `desničara`, `fundamentalistu`, `ekstremistu` ili nešto slično. :: :: `Libertad o muerte` :) `Sloboda ili smrt` - to jest - ili misliš na njihov način, ili treba da te nema :: :: Uglavnom - ako ne misliš kao oni koji cene i vole `slobodu`, a koji za sopstvena razmišljanja i stavove misler da su `jedini logični` - odmah završiš u nekoj od svega PAR `kutija`, koje oni imaju za sve ostale koji ne misle kao `Prosvećeni Oni` :: :: Zato je, na primer, Beee92 NON-STOP za rušioce na beogradskim ulicama u toku gej parade imao naziv `huligani`, i ni jedan drugi epitet/naziv osim `huligani` - a zatim, kad su bile paljevine, razbijanja i rušenja u Francuskoj - JOŠ LUĐE I VEĆE NEGO U BGD, to su bili `protestanti` - jer oni nisu `zatucani Srbi` koji protestuju protiv `divnih` i `ekološki-korisnih gejeva`, IAKO I JEDNI I DRUGI PALE, RUŠE i RAZBIJAJU sve živo.
znali `ko ovde voli da krade`, verovatno su rezonovali, procenjivali i ostalo blabla svojom celavom nazi glavom i poverovali nekoj statistici...
Mislim, svako za sebe moze da smatra da je pure, najbolji, u pravu, arijevac itd. Tako isto i muslimani, hriscani, pederi i ostale skracenice. E ali u multikulturalnom drustvu toga nema, nacija, drzava, granice su prevazidjeni koncepti. A alternativa su plemenski, nacionalni ratovi do istrebljenja. I da se ne lazemo, muslimani ne kontrolisu nikakva oruzja za masovno unistenje, mogu da budu koliko hoce u vecini. Tako da bice to jedno lepo multikulturalno drustvance.
:: Phuck, pa ti si najveci liberal. Toliko si liberalan da menjas notorne cinjenice da bi sluzile tvom cilju - covek nije rekao `jedini moguci ishod` nego `jedini moguci MIRNI ishod`.
JA NISAM CITIRAO NJEGA-Antilohija, nego Krkub-a. Vidiš li?
A što se tiče toga da sam ja `dežurni paranoik` - RADIJE ću uvek JA u TVOJIM očima biti `samo dežurni paranoik`, nego da ti u mojim očima budeš neko ko ume da razmišlja i da SVOJOM GLAVOM procenjuje određene informacije, BEZ da ih apriori, unapred, odbacuje kao `paranoju` i `teorije zavere`.
Ovo je ZID kojim LICEMERI, Izraelci, oni koji su NEKADA bili iza ograda i zidova - u konc. logorima - SADA ISTO TAKO OGRAĐUJU DRUGE... A ograđuju ih, navodno, `jer su Palestinci teroristi, a to što mi nasilno gradimo jevrejska naselja na njihovohj zemlji i tako im otimamo komad po komad zemlje - to nema veze.
::E ali u multikulturalnom drustvu toga nema, nacija, drzava, granice su prevazidjeni koncepti. A alternativa su plemenski, nacionalni ratovi do istrebljenja
Jel` ti to REALNO ZNAŠ da jedino tako može da bude, ili je to tvoja religija - u smislu da je to nešto u šta ti VOLIŠ DA VERUJEŠ - iako nemaš argumente za takav stav?
Misliš da je `zlatna sredina` nemoguća? Ili `potpuno-crno` - ili `potpuno belo`? Misliš da su SLOBODNJAČKE/LIBERTARIJANSKE države - ali sa kontrolom granica i imigracije - kao zlatna sredina između dve krajnosti koje si naveo - nemoguće?
KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU LIBERALA - to jest - levičara/kulturnih marksista, i LIBERTARIJANACA-slobodnjaka?
`Libertarianism is the political philosophy that holds individual liberty as the organizing principle of society. Libertarianism includes diverse beliefs, all advocating minimization of the state and sharing the goal of maximizing individual liberty and political freedom.`
`1) Libertarians do not trust government, but neither do Liberals. So what is the difference here, you ask? Well, it is in the reaction to this distrust. The Libertarian does not trust government so he wants less of it. The Liberal does not trust government, but demands more. 2) Libertarians see the instituting of more and more laws as an affront to the law abiding. Liberals feel every new law will surely cause wrongdoers to change their evil ways. 3) Libertarians understand life is difficult, always has been, and accept it thus. Liberals feel any discomfort is reason for another Federal program. 4) Libertarians believe a man’s change of condition and circumstance must come from the inside. Liberals feel it should be coerced by some external force. 5) Libertarians buy into the idea of independence. Liberals sell dependence. 6) Libertarians believe in sacrifice. Liberals demand imposition. 7) Libertarians believe in personal responsibility. Liberals believe in shared responsibility. 8) Libertarians believe all men are equal. Liberals feel white men are evil. 9) Libertarians believe all men are equal. Liberals feel some men are less so. 10) Libertarians believe freedom is worth fighting for. Liberals, rather, feel appeasement is. 11) Libertarians believe each man spends his own money most wisely. Liberals feel some stranger in Washington has the best interest of their hard earned money at heart. 12) Libertarians believe The U.S. Constitution is a sacred document. Liberals feel the same about the EU Constitution. Although definitely not about the Iraqi Constitution. 13) Libertarians believe a man answers only to himself. Liberals feel he answers to each of his comrades. 14) Libertarians believe hard work creates wealth. Liberals feel the need to forcefully take and redistribute that very same wealth. 15) Libertarians believe capitalism creates wealth. Liberals feel capitalism creates injustice. 16) Libertarians believe you can have their guns when you pry them from their cold dead hands. Liberals feel it is time to establish a Federal Department of Corpse Disarming. 17) Libertarians believe taxes are their own money. Liberals feel taxes are the government’s money. 18) Libertarians believe big corporations are institutions of employment. Liberals feel all corporations are evil. 19) Libertarians believe safety is a personal responsibility. Liberals feel safety should be dictated. 20) Libertarians believe government should work for the governed. Liberals feel the governed should work for the government. 21) Libertarians believe the Legislature enacts law. Senator Dick Durbin feels it is a Jurist’s duty.`
... svaki nacionalni i verski fundamentalizam moze da se pacifikuje boljim uslovima zivota, razvojem tehnologije, privrednim rastom, ekonomijom. Posle toga od nacionalog i verskog identiteta ostaju obicaji i folklor, ali nista fundamentalno... Naravno da takvi uslovi nece biti stvoreni na celom svetu ni odmah ali, na svim onim mestima gde je to bitno hoce. Na nama je da pokazemo da smo jedno od onih mesta na svetu gde vredi uloziti, u suprotnom ostacemo shithole zauvek. TO JEST UKOLIKO VEC NIJE KASNO.
Ne znam koje si godiste ali za mog zivota gotovo sam siguran da ce Srbi biti manjina u nekoj velikoj islamskoj drzavi tako da nemoj da brines da li cemo postati shithole...svake godine nas je manje ~30 000 ako taj trend nastavi da raste za ~50ak godina nas moze biti manje od 1.5 milion do 2 miliona, jos ako bude neka veca epidemija u tih 50godina ili nekih ratova - sam sracunaj...
Jbg beda i sirotinja i sve sto je prati ima za uzrok da narod nema para za ono najvaznije da gaji decu, evo primer roma, oni imaju solidan natalitet ali zbog extremnog siromastva i loseg kvaliteta zivota ne mogu da se namnoze, kratak im je zivotni vek, sa 50godina matori cigan je mudrac, vrac...jbg
frekfencija
:: ... svaki nacionalni i verski fundamentalizam moze da se pacifikuje boljim uslovima zivota, razvojem tehnologije, privrednim rastom, ekonomijom. Posle toga od nacionalog i verskog identiteta ostaju obicaji i folklor, ali nista fundamentalno.. :: Naravno da takvi uslovi nece biti stvoreni na celom svetu ni odmah ali, na svim onim mestima gde je to bitno hoce. Na nama je da pokazemo da smo jedno od onih mesta na svetu gde vredi uloziti, u suprotnom ostacemo shithole zauvek :: TO JEST UKOLIKO VEC NIJE KASNO :: :: ::
bice nas vise negde drugde, u Australiji npr. ili u prvoj ljudskoj koloniji na Marsu?
I ne brinem se ja posebno za muslimane, Kinezi ce tu da odigraju vazniju ulogu a oni ipak imaju to komunisticko nasledje. Da ne kazem kulturno i marksisticko.
...oni koji se tobož bore za rasnu jednakost i ljudska prava a prećutkuju tepih bombardovanja i hiljade pobijenih muslimana ( Irak,Libija itd.) a sami odobravaju kolektivnu krivicu čitavih naroda (to je činio i Hitler tamaneći Jevreje a danas čine i svi teroristi uključujući i ovog Andersa Beringa). Takvi takođe odobravaju i kažnjavanje čitavog naroda Libijskog, Iračkog ali i Srpskog i mada je pred Hagom optuženo samo 125 pojedinaca Srpske nacionalnosti cela generacija mladih odrasta sa osećajem kolektivne krivice zbog gomile lažnih boraca za ljudska prava finansiranih od strane zainteresovanih za rasturanje naše zemlje. Gde je tu pamet nabijati krivicu nevinima i maltretirati čitav podmladak ove zemlje kada 99,99..% građana nije počinilo nikakav zločin, to je obično iživljavanje sa podmuklim ciljevima. Šta imam ja koji nikom ništa nisam uradio da se suočavam sa zločinima drugih pojedinaca, ostavite to onima koji bacaju kasetne bombe po civilima (Niš) i one koji bacaju atomske i bombe sa osiromašenim uranijumom i onima koji su sejali agens Oranž i napalm bombe po Koreji i Vijetnamu, izvolite pa ih suočite sa njihovim zločinima a ostavite ovog Norveškog pacijenta on će dobiti šta je zaslužio -> Ludaru. E to je najodvratnija sorta ljudi pored ratnih zločinaca i spada u ratne profitere a vi znate koji su to.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.