mnogo veliku funkciju ima taj fb,da ispegla ovaj mladi narastaj i spremi ga za robovlasnicki sistem (new age,200e?) da bi neko bio u stanju da ozbiljno stane na put tom komplikovanom mehanizmu,bolje reci masineriji..haha
:: pogotovo ne ddos-om. A i sta ako ga uguse...to moze da traje max pola sata... I sta smo/su onda dobili? Kita cveca... :
pazi, na FB odmah vidis slike koje tvoji prijatelji izbacuju, i odmah vidis sta se desava, i po statusima i po onome sto chatujete, malo je glupo da ti na skype salju non-stop slike sta im se desava u zivotu, ovako izbace i lepo pogledas kao covek. na skype se prebacim samo kad se gledamo preko kamere.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: Uskoro necemo morati buhaahahah :: :: :: Skype rullez, pigs go home LO :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: ako se nekome ne svidja, neka ga zaobidje, kratko i jasno. ::
Nisam neki vernik,ali kad procitam nesto sto je neko napisao mnogo davno i kada kaze da ce LJUDI, biti zigosani i da ce dobiti znak ZVERI,u tome jedino prepoznajem FB.
Mislis :), ja imam mnogo razloga da mislim da je 10 puta bolji od facebook-a kada se integrise u full-u :). Skorasnje promene na face su po ugledu na G+ :).
Pozdrav!
:: G+ je takav sh*t! Juuuu... :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: G+ je otvoren public milioni se uclanjuju dnevno tako da uvek ima alternativa :) :: :: :: :: Pozdrav!
Postalo je više smešno gledati ljude na failbook-u
25.09.2011. 00:17
status: user broj poruka: 1577
Tačno se vidi da svi oni samo hoće da postanu poznati, da ih ljudi prepoznaju. Boli me uvo baš za one slike sa mora ili za slike iz onog kluba. Boli me trepavica za onu đus votku što drži u ruci, putanje je da je nije negde maznula/maznuo...
A najbolji su kad počnu da postavljaju stihove iz najgorih turbo folk pesama misleći da su romantični i pametni. A tek one slike kasapljene u paint-u, a naravo kad neko pita šta ti je ovo, oni sa sve osmehom `PHOTOSHOP, JER sam swatka`.
E zbog takvih ljudi je dobro ugasiti to. Naravno to će doneti štetu ljudima koji tamo rade nešto pametno, za ove ostale morone bih voleo da ga skembaju.
Šteta samo što neću većinu svojih poznanica videti u agoniji kako klikću na refresh i arlauču: Nema fejsa, jaooooo.
Re: Postalo je više smešno gledati ljude na failbook-u
25.09.2011. 09:42
status: user broj poruka: 2076
a sto svima vama odmah na pamet padaju devojke koje se slikaju? to imam kad god hocu uzivo, FB mi sluzi za drugaciju vrstu komunikacije. a druga stvar, u sta da se kladimo da nema sanse da ga sjebu? i da ga sjebu bice to na kratak period, vi se zaradovali kao da ce ga unistiti zauvek.
Phenom II X4 955BE @4.2ghz, Noctua NH D14, Gigabyte 970A UD3, 4gb ddr3 kingston hyper x @1728 9-9-9-24-1T, Asus gts450 DirectCu 1gb, Hitachi 500gb, Lg 24`, NitroX 500w by CWT, Chieftec modded case + 2X Scythe S-Flex 12cm, Antec trio 12cm
:: Tačno se vidi da svi oni samo hoće da postanu poznati, da ih ljudi prepoznaju. Boli me uvo baš za one slike sa mora ili za slike iz onog kluba. Boli me trepavica za onu đus votku što drži u ruci, putanje je da je nije negde maznula/maznuo.. :: :: A najbolji su kad počnu da postavljaju stihove iz najgorih turbo folk pesama misleći da su romantični i pametni. A tek one slike kasapljene u paint-u, a naravo kad neko pita šta ti je ovo, oni sa sve osmehom `PHOTOSHOP, JER sam swatka` :: :: E zbog takvih ljudi je dobro ugasiti to. Naravno to će doneti štetu ljudima koji tamo rade nešto pametno, za ove ostale morone bih voleo da ga skembaju :: :: Šteta samo što neću većinu svojih poznanica videti u agoniji kako klikću na refresh i arlauču: Nema fejsa, jaooooo :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Mi se tamo realno sprdamo, zabavljamo i sve to, niko nije tamo na silu... Cela baza kojom oni raspolazu je nasa(slike, tekstovi, podatci, sve bre)... Oni zive jer te informacie prodaju paranoidnim bolidima koji tripuju da ce nekoga drzati u saci, a u stvari su bolesni klinci(nezreli), koje ce vreme da zgazi(citaj vanzemaljci, nove tehnologije)... Zive od prodaje tudjih stvari, a gomila drugih zivi od procenta(mizernog, samo na vece kolicine i nije lose)... Ne znam kako vama, ali meni deluje da se oni hvataju za slamku... Pa bre sutra da nema kompa, da li mislite da ljudi ne bi izasli na basket ili navratili na klopu jedni kod drugih... Pre svega toga mi smo povezani 4 dimenzijom(kolektivna svest), ceo internet je samo servis, nista drugo... Kao sve je dz, ali zato sve sto mi uradimo tamo, neko se trudi da unovci. Ok je i to, ali nema mesta za hejt, sve je to privremeno...
Ali ajde opet, watta hell... Osim sto ce Zakerberg & Co. da prsnu nekoliko desetina miliona i sto ce zene da polude jer ne mogu da menjaju sliku na profilu svakih 2 sata, ne vidim neke druge posledice. Profunkcionisace sajt posle dan-dva. Ako uopste do svega i toga dodje...
:: Tačno se vidi da svi oni samo hoće da postanu poznati, da ih ljudi prepoznaju. Boli me uvo baš za one slike sa mora ili za slike iz onog kluba. Boli me trepavica za onu đus votku što drži u ruci, putanje je da je nije negde maznula/maznuo.. :: :: A najbolji su kad počnu da postavljaju stihove iz najgorih turbo folk pesama misleći da su romantični i pametni. A tek one slike kasapljene u paint-u, a naravo kad neko pita šta ti je ovo, oni sa sve osmehom `PHOTOSHOP, JER sam swatka` :: :: E zbog takvih ljudi je dobro ugasiti to. Naravno to će doneti štetu ljudima koji tamo rade nešto pametno, za ove ostale morone bih voleo da ga skembaju :: :: Šteta samo što neću većinu svojih poznanica videti u agoniji kako klikću na refresh i arlauču: Nema fejsa, jaooooo :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Ja sam primetio 10 puta goru pojavu od svih ovde navedenih, a ona iziskuje davanje novca.
Posto devojke vole da imaju lepe slike na face-u, one angazuju profesionalne fotografe da ih fotkaju, pred 18-ti, maturu ili ovako kao neki photosession, kada se izbace slike koje su fotkane DSLR-om i malo preradjene u PS-u izgledaju brutalno dobro, tako da te devojke na tim fotkama izgledaju super, a cim prodjes te DSLR fotke vidis slicne fotke fotkane digitalcem od 100e ili nekim mobilnim telefonom.
Tako ako neko ne zna sta ce gde ce, neka kupi DSLR prodje preko neta neke kurseve fotografije i PS-a, taj fotoaparat ce se jako brzo isplatiti :).
Sve treba umereno koristiti kao i taj facebook, on je ekstremno koristan, ako ga koristite na pravi nacin, recimo nemam potrebu prakticno za mob telefonom ako hocu da ugovorim da izadjem sa drugarima negde ili da porazgovaram sa nekim sa kim se nisam video dug vremenski period.
Pogledajte kako mudro zbori, ne moze covek a da ga ne pohvali! Nije bio dzabe djak generacije :)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ja sam primetio 10 puta goru pojavu od svih ovde navedenih, a ona iziskuje davanje novca :: :: Posto devojke vole da imaju lepe slike na face-u, one angazuju profesionalne fotografe da ih fotkaju, pred 18-ti, maturu ili ovako kao neki photosession, kada se izbace slike koje su fotkane DSLR-om i malo preradjene u PS-u izgledaju brutalno dobro, tako da te devojke na tim fotkama izgledaju super, a cim prodjes te DSLR fotke vidis slicne fotke fotkane digitalcem od 100e ili nekim mobilnim telefonom :: :: Tako ako neko ne zna sta ce gde ce, neka kupi DSLR prodje preko neta neke kurseve fotografije i PS-a, taj fotoaparat ce se jako brzo isplatiti :) :: :: Sve treba umereno koristiti kao i taj facebook, on je ekstremno koristan, ako ga koristite na pravi nacin, recimo nemam potrebu prakticno za mob telefonom ako hocu da ugovorim da izadjem sa drugarima negde ili da porazgovaram sa nekim sa kim se nisam video dug vremenski period :: :: Pozdrav!
:: Pogledajte kako mudro zbori, ne moze covek a da ga ne pohvali! Nije bio dzabe djak generacije : :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ja sam primetio 10 puta goru pojavu od svih ovde navedenih, a ona iziskuje davanje novca :: :: :: :: Posto devojke vole da imaju lepe slike na face-u, one angazuju profesionalne fotografe da ih fotkaju, pred 18-ti, maturu ili ovako kao neki photosession, kada se izbace slike koje su fotkane DSLR-om i malo preradjene u PS-u izgledaju brutalno dobro, tako da te devojke na tim fotkama izgledaju super, a cim prodjes te DSLR fotke vidis slicne fotke fotkane digitalcem od 100e ili nekim mobilnim telefonom :: :: :: :: Tako ako neko ne zna sta ce gde ce, neka kupi DSLR prodje preko neta neke kurseve fotografije i PS-a, taj fotoaparat ce se jako brzo isplatiti :) :: :: :: :: Sve treba umereno koristiti kao i taj facebook, on je ekstremno koristan, ako ga koristite na pravi nacin, recimo nemam potrebu prakticno za mob telefonom ako hocu da ugovorim da izadjem sa drugarima negde ili da porazgovaram sa nekim sa kim se nisam video dug vremenski period :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.