ali, evo ti cene drugih zemalja, i cene kod nas. http://tinyurl.com/6ftuww7 - najgori smo od sve dece. Za te sto su se onda rokali, zabole me patika, oni su zbog kesha to radili i gledali svoja posla, ali danas je svako neko mudo, i svaki klinac poteze prangiju na nekoga ko ga `pogresno` pogleda.
A redovi za ulje?Pa ko jos koristi ulje?Nema sine, dobrog rucka, ako nije na masti! 0:) Helb je posle bio 3 dinara, struja smesna, ako je i bilo nekoga da je placao, karte za GSP niko nije kupovao, a skolarine - besplatne! P aposle ne valja Sloba.Ako, sada nek lupa narod onim serpama u glavu.
:: Izvini ali nije najskuplje gorivo u evropi, tu je negde ali malo ispod cene, cak je i u Nemackoj opao standard, a za pucnjave sam bar ja licno pricao za Cacak, pre su radili hekleri u sred dana i noci . :: Uostalom kao sto rekoh 100 ljudi 100 cudi, nekome je odgovaralo, nekome ne :: Jbg imas i kod nas sad dobre plate u javnom sektoru, budes neki asistent na faxu i imas 600-700 evra, sad sto bi mi voleli da imamo po 1000 i vise to je drugo, jbg, ne moze, neki imaju po 2-3k ali takvih je jako mal :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=137581 :: ::
burazeru,zasto se uopste zamaras da nekom nesto objasnis ? svako kome ganglije makar i malo rade,shvata da je 5-ti oktobar jedna velika prevara,bukvalno repriza danasnje Libije! sprovodjenje ``demonkratije`` u delo.. upravo taj kolaps je namenski izazvan 90-tih godina,kako bi se skinuli ljudi koji su razmisljali drugacije od ovih jevropskih okupatora.. daleko od toga da je Sloba bio dobar,ali ovo je ``survivor`` pozz
:: ali, evo ti cene drugih zemalja, i cene kod nas. http://tinyurl.com/6ftuww7 - najgori smo od sve dece :: Za te sto su se onda rokali, zabole me patika, oni su zbog kesha to radili i gledali svoja posla, ali danas je svako neko mudo, i svaki klinac poteze prangiju na nekoga ko ga `pogresno` pogleda :: :: A redovi za ulje?Pa ko jos koristi ulje?Nema sine, dobrog rucka, ako nije na masti! 0: :: Helb je posle bio 3 dinara, struja smesna, ako je i bilo nekoga da je placao, karte za GSP niko nije kupovao, a skolarine - besplatne! P aposle ne valja Sloba.Ako, sada nek lupa narod onim serpama u glavu
ali je poenta u tome da je tada, pored takvog rasula i loše vlasti, bilo mnogo više mogućnosti za preživljavanje i skupljanje nešto parica u štek, nego danas pored svih `demokratskih` prednosti.Isti je kurac, sada nema rata, ali ljudi umiru kao zečevi jer nemaju para za privatne lekare, a teritorije nam otpisuju bez opaljenog metka, i gaće same padaju...a svi se vade na Slobu, jeb`o ih on...
upravo kao da je taj pokojni prodao sve fabrike po zemlji, rasterao narod pa sad imamo 1,4 miliona nezaposlenih ako mene pitas, sve su to ista govna, treba im jedan Stefan Uroš IV-ti da se vrati i za 3 dana da zavede red eto
:: ali je poenta u tome da je tada, pored takvog rasula i loše vlasti, bilo mnogo više mogućnosti za preživljavanje i skupljanje nešto parica u štek, nego danas pored svih `demokratskih` prednosti.Isti je kurac, sada nema rata, ali ljudi umiru kao zečevi jer nemaju para za privatne lekare, a teritorije nam otpisuju bez opaljenog metka, i gaće same padaju...a svi se vade na Slobu, jeb`o ih on.. ::
samo da ti pojasnim za firme, nalazis se pod sankcijama, dok ceo svet razvija tehnologiju ti sedis i cutis i onda kada te sankcije prodju ti hoces ponovo na svestko trziste ali prc, tvoj proizvodni proces em traje duze em je skuplji i onda treba da se proda firma ali u prave ruke tj strateskom partneru i tako drzava napreduje, ko god je imao dodira sa tehnologijom obrade to kapira, ali na nasu zalost to kod nas nije slucaj :(
:: uprav :: kao da je taj pokojni prodao sve fabrike po zemlji, rasterao narod pa sad imamo 1,4 miliona nezaposleni :: ako mene pitas, sve su to ista govna, treba im jedan Stefan Uroš IV-ti da se vrati i za 3 dana da zavede re :: et :: :: CPU-Z: http://bit.ly/mx7ZPJ :: :: :: :: ali je poenta u tome da je tada, pored takvog rasula i loše vlasti, bilo mnogo više mogućnosti za preživljavanje i skupljanje nešto parica u štek, nego danas pored svih `demokratskih` prednosti.Isti je kurac, sada nema rata, ali ljudi umiru kao zečevi jer nemaju para za privatne lekare, a teritorije nam otpisuju bez opaljenog metka, i gaće same padaju...a svi se vade na Slobu, jeb`o ih on.. :: :: ::
Ovo sada je posledica tih, proteklih vremena. Razmislite: privatna inicijativa, kakvu danas poznajemo, je uveo baš taj Slobica. A sve današnje glavonje i kuronje su njegova škola (kadar).
@tukul Koliko godina imaš? Vidim, statističar si. Porediti cifre `danas` i `tada`, u najmanju ruku nema smisla. Tada smo imali x-y-z `zaposlenih`, od kojih ko zna koliko nije radilo (sankcije, hiperinflacija, ratovi).
Uostalom, ne vredi raspravljati: benzin iz cocacola flaša, beskrajno prazni rafovi u prodavnicama, najniži socijalni slojevi roma, rumuna i ostalih kao glavni export/ import bizMismeni, Cobetovo medijsko ispiranje lobanje, daljinsko grejanje na ćebad i kvarcnu, elektrodistribucija koja vežba pamćenje (kad je ko isključen?)
Sve su ovo diivne stvari. Daj bože da se vrate, ne mogu više ovako da živim.
:: ali je poenta u tome da je tada, pored takvog rasula i loše vlasti, bilo mnogo više mogućnosti za preživljavanje i skupljanje nešto parica u štek, nego danas pored svih `demokratskih` prednosti.Isti je kurac, sada nema rata, ali ljudi umiru kao zečevi jer nemaju para za privatne lekare, a teritorije nam otpisuju bez opaljenog metka, i gaće same padaju...a svi se vade na Slobu, jeb`o ih on.. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: ... pa je ovih nekoliko (sto slave Slobu) - ipak manjina. U realnom zivotu, ne poznajem niti jednog :: :: :: :: I nisam zut :: ::
@krkub ako te bas zanima, imam 39 godina a sto se statistike i izjava tice mogao bih do sutra da citiram (maj 2008 - od naseg nam vaterpoliste - 200.000 novih radnih mesta) a u medjuvremenu (od onda) ostalo bez posla jos 400.000 ali ... da ne zalazimo u sociolosko-demagoska raspravljanja ko je voleo 90-te voli ih i danas, ko ih nije voleo ne voli ni danas ovi sto su mladjani, toga se i ne secaju i tako ... sve u svemu, svi pod jednu sljivu, za platu od 200 evra a kome se ne svidja siroko mu polje (da radi sa crncima, bugarima i ostalima po evropi) u zdravlje svima
nije ni sad idealno ali daleko da ih mozemo porediti sa 90-tim..
Na primer: mozete i sad besplatno da se skolujete i po detetu u osnovnoj skoli dobiti 5000din mesecno ali vecina nas ne pripada povlascenoj grupi,... a mi ostali sa prosecnim prihodom i koji radimo necemo ni skolovati decu..., definitivno neke stvari treba menjati, samo da raja popizdekne a ne treba joj mnogo....
@toocool slazem se red treba zavesti ali malo teze za 3 dana...
Cinjenica je da su ljudi za dzabe lupali u serpe i doveli ovu stoku na vlast, samo da bi ih sada jebalo 100 Sloba i da bi ih cerupalo 1000 lopova umesto 10.Pored njihove demokratije, opet nam prete otimanjem Kosova, Vojvodine, i Raske.Ponizili su narod i zaduzili drzavu kao niko u istoriji Srbije, a nista nisu uradili, bukvalno nista. Isto kao sto si onda mogao da nadjes flasu-dve benzina(koji je i dalje isti krs kao i tada), tako danas vecina ljudi sipa za 1000 dinara, jer je benzin skuplji nego u Austriji, Spaniji, Sloveniji,... Danas imas posao kod privatnika za 180-200e, sa kojim mozes da se jebes, jer sve ode na prevoz i hranu, tako da si opet bez gaca.Ali, to vise nije onaj isti privatnik iz 90-ih, jer njega vise nema, unistili su ih razni Miskovici, Djilasi, Dinkici, Jelasici, Djelici, i ostali lopovi koji su preko noci postali najbogatiji ljudi u Srbiji.Niko dinara nije imao, i svi su vodjeni `patriotizmom` dojurili posle 2000. u Srbiju, da puste sve OVK teroriste, i da uniste privredu, trgovinu, a sada, na kraju, i agrar, samo da bi dobili jos kesha od svojih tatica sa zapada. Studenti treba da protestuju sad kod svojih roditelja, jer su im oni doveli ove lopove koji su ukinuli besplatno skolovanje, a sada svi cute kao picke, i nece vise niko da izadje na ulice.Sada placajte skolarine kao bubreg, i zalite se mami i tati. Ovi vec 11 godina jebu u mozak kako je za sve kriv Sloba, i tako ce biti sve dok nas ne doteraju do ivice propasti, kada vise nece biti hleba ni u kontejnerima. -Jebi magare dok je u blatu.-
samo tada je i bilo rusenje vlasti na ulicama Begrada i nikada vise do toga nece doci.. samo se raspitaj koliko je Amerika ulozila novca u kampanju za 5-ti oktobar! sada se mala sacica ljudi skupi na ulicama i sve to sredi Dinkic,kada izvede 5000 bedno placenih masnih(burek style) i ogavnih lobanja,koje doteraju u lastinim autobusima kao stoku iz pickovca tamo nekog... mislim da sam slikovito opisao situaciju ajd` u zdravlje..
:: Cinjenica je da su ljudi za dzabe lupali u serpe i doveli ovu stoku na vlast, samo da bi ih sada jebalo 100 Sloba i da bi ih cerupalo 1000 lopova umesto 10.Pored njihove demokratije, opet nam prete otimanjem Kosova, Vojvodine, i Raske.Ponizili su narod i zaduzili drzavu kao niko u istoriji Srbije, a nista nisu uradili, bukvalno nista :: Isto kao sto si onda mogao da nadjes flasu-dve benzina(koji je i dalje isti krs kao i tada), tako danas vecina ljudi sipa za 1000 dinara, jer je benzin skuplji nego u Austriji, Spaniji, Sloveniji,.. :: Danas imas posao kod privatnika za 180-200e, sa kojim mozes da se jebes, jer sve ode na prevoz i hranu, tako da si opet bez gaca.Ali, to vise nije onaj isti privatnik iz 90-ih, jer njega vise nema, unistili su ih razni Miskovici, Djilasi, Dinkici, Jelasici, Djelici, i ostali lopovi koji su preko noci postali najbogatiji ljudi u Srbiji.Niko dinara nije imao, i svi su vodjeni `patriotizmom` dojurili posle 2000. u Srbiju, da puste sve OVK teroriste, i da uniste privredu, trgovinu, a sada, na kraju, i agrar, samo da bi dobili jos kesha od svojih tatica sa zapada :: Studenti treba da protestuju sad kod svojih roditelja, jer su im oni doveli ove lopove koji su ukinuli besplatno skolovanje, a sada svi cute kao picke, i nece vise niko da izadje na ulice.Sada placajte skolarine kao bubreg, i zalite se mami i tati :: Ovi vec 11 godina jebu u mozak kako je za sve kriv Sloba, i tako ce biti sve dok nas ne doteraju do ivice propasti, kada vise nece biti hleba ni u kontejnerima :: -Jebi magare dok je u blatu.
Kada bi samo bio svestan o čemu govoriš. To što si nalup... napisao, je tipičan pseudo-komunjarski recept/ koncept, patentiran 1989., by Cobe®, tamo negde, na nekom Gazimestanu. Gubim vreme.
:: samo tada je i bilo rusenje vlasti na ulicama Begrada i nikada vise do toga nece doci. :: samo se raspitaj koliko je Amerika ulozila novca u kampanju za 5-ti oktobar :: sada se mala sacica ljudi skupi na ulicama i sve to sredi Dinkic,kada izvede 5000 bedno placeni :: masnih(burek style) i ogavnih lobanja,koje doteraju u lastinim autobusima kao stoku iz pickovca tamo nekog.. :: mislim da sam slikovito opisao situaciju ajd` u zdravlje. ::
Blizu si zdravog rezona, veoma, samo ne kapiram zašto se indoktrinišeš tamo nekim toma-sam-pa-šta-sns rezonima. Takođe kapiram da si (enciklopedijski) oportunista, i da samo čekaš vetar pod kojim ćeš se saviti. Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali tebi nikada neće biti po volji. Zanima me tvoja komparacija, koji je to model na koji bi se ti ugledao? A da sve bude potaman...
Ponavljam, i ovu skupštinu bih spalio. Samo što bih, još jednom, spalio onu predhodnu. Za svaki slučaj.
Mada, nemam više toliko snage (bilo koje).
:: Cinjenica je da su ljudi za dzabe lupali u serpe i doveli ovu stoku na vlast, samo da bi ih sada jebalo 100 Sloba i da bi ih cerupalo 1000 lopova umesto 10.Pored njihove demokratije, opet nam prete otimanjem Kosova, Vojvodine, i Raske.Ponizili su narod i zaduzili drzavu kao niko u istoriji Srbije, a nista nisu uradili, bukvalno nista :: Isto kao sto si onda mogao da nadjes flasu-dve benzina(koji je i dalje isti krs kao i tada), tako danas vecina ljudi sipa za 1000 dinara, jer je benzin skuplji nego u Austriji, Spaniji, Sloveniji,.. :: Danas imas posao kod privatnika za 180-200e, sa kojim mozes da se jebes, jer sve ode na prevoz i hranu, tako da si opet bez gaca.Ali, to vise nije onaj isti privatnik iz 90-ih, jer njega vise nema, unistili su ih razni Miskovici, Djilasi, Dinkici, Jelasici, Djelici, i ostali lopovi koji su preko noci postali najbogatiji ljudi u Srbiji.Niko dinara nije imao, i svi su vodjeni `patriotizmom` dojurili posle 2000. u Srbiju, da puste sve OVK teroriste, i da uniste privredu, trgovinu, a sada, na kraju, i agrar, samo da bi dobili jos kesha od svojih tatica sa zapada :: Studenti treba da protestuju sad kod svojih roditelja, jer su im oni doveli ove lopove koji su ukinuli besplatno skolovanje, a sada svi cute kao picke, i nece vise niko da izadje na ulice.Sada placajte skolarine kao bubreg, i zalite se mami i tati :: Ovi vec 11 godina jebu u mozak kako je za sve kriv Sloba, i tako ce biti sve dok nas ne doteraju do ivice propasti, kada vise nece biti hleba ni u kontejnerima :: -Jebi magare dok je u blatu. :: :: :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Bole me kurac i za Tomu Nikolica, i za SNS, i za bilo koju stranku na politickojsceni Srbije. A ne znam odakle si izveo zakljucak da sam oportunista i da cekam `vetar pod kojim cu se saviti`? Ja postujem vlast koja dobro radi, i kritikujem je kada ne valja.Ova vlast nista ne valja, to je cinjenica, svi su lopovcine, SVI do jednoga.Cinjenica je da su svi dosli gole guzice posle 2000., a da sad imaju pola Srbije.Oni su unistili SVE firme, ubili sve male trgovce kada su otvorili svoje mega markete, i sada su se usmerili na agrar(opet preko Miskovica), da bi unistili i seljaka, koji je uvek bio poslednji oslonac Srbije.Unistili sve banke da bi doveli strane, koje sada cerupaju narod kamatama kojih nema ni u Dominikanskoj republici, ni u picki lepoj materini. I ne zaboravi da su svi koji su podrzavali zute, kukali da se zavrsi bombardovanje, da se potpise bilo sta, samo da stane!Kao juce da je bilo kada su Draskovic, Djindjic i ostali vikali `ovo je veliki dan za mir, ovo je veliki dan za Srbiju!`, kada je potpisan Kumanovski sporazum! Njime je savrseno jasno definisano da je Kosovo sastavni deo Srbije, i da se garantuje suverenitet Srbije, kao i povratak dela nase vojske i policije. Ali, vi ne zelite da vidite da nas sada ta ista vasa `dobronamerna` EU jebe kao volove i krsi i rezoluciju 1244 i nas suverenitet.Ko je bre lud da pored svojih govana jede i nasa, i da nas vadi iz govana dok sebe uvaljuje? Ako vas boli kurac za nase ljude koji su ubijani na Kosovu, za decu koju su braca Mazreku bacala u krecane, mene ne boli, i nisam zaboravio nijednu zrtvu.Svi iz DOS-a koji su ucestvovali u pustanju OVK zlocinaca iz zatvora, posle 2000. su za mene govna izdajnicka, i u svakoj normalnoj zemlji bi im narod sudio za izdaju.Ako Beogradjani misle da su njihova deca vaznija od one dece dole koja brane NASE Kosovo, onda je rat bio na pogresnoj strani, trebalo je Beograd da najebe najvise, a ne da se svi skupe u njega, i da seru i poklanjaju Srbiju kao da im je tata kupio. Cinjenica je da mi vise trebamo Evropi nego ona nama, zbog strateskog polozaja, prirodnih bogatstava, i jeftinije radne snage nego u ostatku EU.Zato ne treba da trcimo za sargarepom kao budale nego treba malo da prikocimo i da odredimo neke granice tolerancije.Niko u istoriji nije bio uslovljavan teritorijom, kao mi danas.Nadjite mi jednog Jevreja ili palestinca, koji bi bio spreman da se odrekne Gaze radi clanstva u bilo kakvoj organizaciji, makar usli i u uniju sa samim SAD-om.
:: Blizu si zdravog rezona, veoma, samo ne kapiram zašto se indoktrinišeš tamo nekim toma-sam-pa-šta-sns rezonima :: Takođe kapiram da si (enciklopedijski) oportunista, i da samo čekaš vetar pod kojim ćeš se saviti :: Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali tebi nikada neće biti po volji. Zanima me tvoja komparacija, koji je to model na koji bi se ti ugledao? A da sve bude potaman.. :: :: Ponavljam, i ovu skupštinu bih spalio. Samo što bih, još jednom, spalio onu predhodnu. Za svaki slučaj :: :: Mada, nemam više toliko snage (bilo koje) ::
opet sebi nabijas pritisak i trudis se da objasnis nesto..kome? ili je to bes koji se akomulirao i sada kipi iz tebe ? :( pa jel vidis da je zuti dosao da podjebava ovde,komotno ga zaobidji i to je to..
:: Bole me kurac i za Tomu Nikolica, i za SNS, i za bilo koju stranku na politickojsceni Srbije :: A ne znam odakle si izveo zakljucak da sam oportunista i da cekam `vetar pod kojim cu se saviti` :: Ja postujem vlast koja dobro radi, i kritikujem je kada ne valja.Ova vlast nista ne valja, to je cinjenica, svi su lopovcine, SVI do jednoga.Cinjenica je da su svi dosli gole guzice posle 2000., a da sad imaju pola Srbije.Oni su unistili SVE firme, ubili sve male trgovce kada su otvorili svoje mega markete, i sada su se usmerili na agrar(opet preko Miskovica), da bi unistili i seljaka, koji je uvek bio poslednji oslonac Srbije.Unistili sve banke da bi doveli strane, koje sada cerupaju narod kamatama kojih nema ni u Dominikanskoj republici, ni u picki lepoj materini :: I ne zaboravi da su svi koji su podrzavali zute, kukali da se zavrsi bombardovanje, da se potpise bilo sta, samo da stane!Kao juce da je bilo kada su Draskovic, Djindjic i ostali vikali `ovo je veliki dan za mir, ovo je veliki dan za Srbiju!`, kada je potpisan Kumanovski sporazum :: Njime je savrseno jasno definisano da je Kosovo sastavni deo Srbije, i da se garantuje suverenitet Srbije, kao i povratak dela nase vojske i policije :: Ali, vi ne zelite da vidite da nas sada ta ista vasa `dobronamerna` EU jebe kao volove i krsi i rezoluciju 1244 i nas suverenitet.Ko je bre lud da pored svojih govana jede i nasa, i da nas vadi iz govana dok sebe uvaljuje :: Ako vas boli kurac za nase ljude koji su ubijani na Kosovu, za decu koju su braca Mazreku bacala u krecane, mene ne boli, i nisam zaboravio nijednu zrtvu.Svi iz DOS-a koji su ucestvovali u pustanju OVK zlocinaca iz zatvora, posle 2000. su za mene govna izdajnicka, i u svakoj normalnoj zemlji bi im narod sudio za izdaju.Ako Beogradjani misle da su njihova deca vaznija od one dece dole koja brane NASE Kosovo, onda je rat bio na pogresnoj strani, trebalo je Beograd da najebe najvise, a ne da se svi skupe u njega, i da seru i poklanjaju Srbiju kao da im je tata kupio :: Cinjenica je da mi vise trebamo Evropi nego ona nama, zbog strateskog polozaja, prirodnih bogatstava, i jeftinije radne snage nego u ostatku EU.Zato ne treba da trcimo za sargarepom kao budale nego treba malo da prikocimo i da odredimo neke granice tolerancije.Niko u istoriji nije bio uslovljavan teritorijom, kao mi danas.Nadjite mi jednog Jevreja ili palestinca, koji bi bio spreman da se odrekne Gaze radi clanstva u bilo kakvoj organizaciji, makar usli i u uniju sa samim SAD-om
Brate, ne znam zasto svi mislite da ja pizdim i nabijam pritisak oko ovakvih diskusija? Uopste se ne nerviram, samo iznosim cinjenice, i detaljno obrazlazem cinjenice koje iznosim. Postujem ja svacije misljenje, nisam ja sad neki Staljin, pa da bih pobio sve neistomisljenike. :) Uopste se ne nerviram jer ja iznosim cinjenice koje niko ne moze ospori, zbog drugih ljudi na forumu koji uvazavaju moje misljenje i slazu se sa njim.A istina boli, otuda i reakcije ljudi koji su razocarani sto su ih belosvetska govna iskoristila da bi jos vise sjebala zemlju. Ponavljam, uzmite svima SVE kartice, kredite i ostale kurce-palce, pa da se poredimo sa devedesetima.Neka neko ode sada u Tempo i napuni kolica, ali za kesh.Oce, al` u kurcu. Danas se zivi na kredit 100%, i kada bi to uzeli narodu, bez opcija sverca i snalazenja privatnih poslova i ostalih stvari koje su odrzale narod 90-ih(a ovi su sve te `seme` sada uzeli samo za sebe, i hapse svu konkurenciju), narod bi ziveo gore nego Etiopljani.
:: opet sebi nabijas pritisak i trudis se da objasnis nesto..kome? ili je to bes koji se akomulirao i sada kipi iz tebe ? : :: pa jel vidis da je zuti dosao da podjebava ovde,komotno ga zaobidji i to je to. ::
Ma slažem se ja sa tobom, u velikoj većini stvari. Ali mi je krivo što ne vidiš kako je sve ovo samo logična posledica i nastavak svega minulog. Pesimista nisam, ali te 2000. godine nisam očekivao ništa spektakularno. U tom smislu, nisam ni razočaran... Kurta, murta, i glagol `jahati` između - to je banalizovana predstava svih tih (šatro) promena. A što se tiče sive ekonomije i `snalaženja` na svakojake načine, u onim ratnim godinama, ne trebaš biti nikakav politički analitičar da shvatiš da je to jedina stvar koju je Cobe i mogao da uradi (čitaj: dozvoli) - ne bi li svoju guzicu održao na vlasti. Da nije, 5. oktobar bi se desio mnooogo pre nego što je `planirano`. Uostalom, i to je izrežirano do jaja.
A ti Adzem - odjebi, ja žut NISAM, nikad ni bio, i ne podjebavam nikog. Iznosim svoja mišljenja i razmišljanja, što je i jedna od elementarnih osobina foruma, kao takvog. Idi tamo i mitinguj stiroporski... Za to vreme bi mogao malo i da se opismeniš.
mogli bi da se upoznamo,kako bi mi ukazao na gramaticke greske koje pravim ? za dobrobit mladjih generacija? volim i ja tebe,pozic
:: A ti Adzem - odjebi, ja žut NISAM, nikad ni bio, i ne podjebavam nikog. Iznosim svoja mišljenja i razmišljanja, što je i jedna od elementarnih osobina foruma, kao takvog :: Idi tamo i mitinguj stiroporski... Za to vreme bi mogao malo i da se opismeniš.
Slazem se da je 5. oktobar izreziran, ali sve ovo nije posledica 90-ih i prethodne vlasti, nego uticaj zapada i cepanje Srbije. Uvek smo bili trn u oku svim mocnim drzavama jer nismo nikada hteli da robujemo u svojoj zemlji, i zato nas jebu jos od raspada SFRJ, za koji oni i zasluzni. Po zavrsetku Balkanskih ratova, Alnbaniju su formirale zapadbne sile, da ne bi Srbija i Bugarska podelile tu teritoriju, jer je Srbija neocekivano opstala. U I Svetskom ratu, kada se Srpski narod povukao iz svoje drzave, saveznici su odbili da pomognu Srbima, sve dok Rusija (tacnije, car Nikolaj Romanov) nije zapretila da ce se povuci iz saveznickog pakta , ukoliko pod hitno saveznici ne evakuisu i spasu srpski narod i srpsku vojsku.Onda su, uprkos pretnji nemacke jake mornarice, dosli brodovi i evakuisali srpski narod ma Krf. Tu je ponovo pokusano precutno da se dozvoli unistenje srpskog naroda i srpske drzave, da bi velike sile podelile medju sobom srpsku drzavu.Ponovo je Srpski narod, uprkos svim ocekivanjima, sam krenuo u proboj fronta, jer su saveznici odbili da napreduju dalje od Grcke granice.Ostalo mozete i sami procitati u bilo kom udzbeniku, rekordno napredsovanje od 600km za 40 dana, koje je uslo u istoriju... Srbi ponovo uprkos desetostruko jacem neprijatelju, pobedjuju i osvajaju nazad svoju zemlju, time kvareci ponovo planove mocnih zapadnih sila. Zbog toga smo kaznjeni ubistvom Kralja Aleksandra Karadjordjevica, coveka koji je pretio da napravi najjacu Srpsku drzavu ikada, i da objedini Slovenske narode(sto je plasilo zapad, zbog sirenja Ruskog uticaja)....
:: Ma slažem se ja sa tobom, u velikoj većini stvari :: Ali mi je krivo što ne vidiš kako je sve ovo samo logična posledica i nastavak svega minulog :: Pesimista nisam, ali te 2000. godine nisam očekivao ništa spektakularno. U tom smislu, nisam ni razočaran... Kurta, murta, i glagol `jahati` između - to je banalizovana predstava svih tih (šatro) promena :: A što se tiče sive ekonomije i `snalaženja` na svakojake načine, u onim ratnim godinama, ne trebaš biti nikakav politički analitičar da shvatiš da je to jedina stvar koju je Cobe i mogao da uradi (čitaj: dozvoli) - ne bi li svoju guzicu održao na vlasti :: Da nije, 5. oktobar bi se desio mnooogo pre nego što je `planirano`. Uostalom, i to je izrežirano do jaja :: :: A ti Adzem - odjebi, ja žut NISAM, nikad ni bio, i ne podjebavam nikog. Iznosim svoja mišljenja i razmišljanja, što je i jedna od elementarnih osobina foruma, kao takvog :: Idi tamo i mitinguj stiroporski... Za to vreme bi mogao malo i da se opismeniš.
A zašto? Zato što i jedni i drugi dolaze iz naroda u kome su dominantni želja da komšiji crkne krava, potreba da sva sela u komšiluku čuju `kako domaćin ženi sina`, spremnost da se opljačka i rođena majka, a kamoli država, drugim rečima - primitivizam, bezobrazluk, udvorištvo, lopovluk i licemerje. Lepo je rečeno da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Naravno, prosečnom Srbistancu uvek su drugi za sve krivi i uvek je prvi kada se treba smejati drugima, jer on je, zaboga, pripadnik `nebeskog naroda`... Bljak.
Žali bože normalnih ovde nad kojima `vlada` takva većina, zvala se ona SPS, DS, SNS, Kurta ili Murta...
i ponovo isto sranje, jedino se srpski narod usprotivio istom neprijatelju, imao najvise zrtava, i ponovo, uprkos jos vecoj sili, ponovo uz pomoc Rusije, pomrsio konce i plan o rasturanju Srbije. Devedesete su opet pokazale isti plan zapada.Mozete vi da poricete koliko god hocete, ali to je tako.Nije to nikakva teorija zavere, jednostavno su cinjenice.Danas imate NDH, drzavu koja se ponovo javno kiti ustaskom prosloscu, i imate cak i Papu koji je nacista, javno velicanje ustaskih vodja, podrsku OVK koja je registrovana kao teroristicka organizacija, a svaki dan se javljaju nove cinjenice, kao naprimer, da je osnivac IKEA-e nacista, oslobadjanje bivsih komandanata logora od svih optuzbi,... i sve se vrti u krug. Jednostavno, Srbi, kao narod, ne odgovaraju zapadnim silama, jer ne trpe jaram, za razliku od ostalih naroda koji su izgubili svoj nacionalni identitet, i zive na kredit, koji ce , kada Evro pukne, da im se obije o glavu samo tako.Zivi bili pa videli, kada je Italija jedna od najzaduzenijih drzava evro-zone, kojem kurcu vredi takva unija, i sta mi tamo trazimo?
Jbt Ovakvo samozaluđivanje i nesvest o sopstvenoj ulozi i mogućnostima u svetu se retko viđa... Lepo ja rekoh, `nebeski narod` u borbi protiv svetskog zla... u pauzama između gledanja `grand parade` i gledanja u šoljicu.
Mi valjamo drugima jer smo previse dobri.Svima pomazemo i svima smo dobri, i pomocicemo drugome, cak i na svoju stetu, samo sebi ne valjamo.Sto kaze onaj poljoprivrednik: `Srpski narod treba jebati`.Zato ovom narodui treba cvrsta ruka, a ne da svako ima previse prava.Cim srbinu das malo vlasti, odmah ide ono `Znas ti bre, ko sam ja?`.E, zbog toga demokratija ovde ne prolazi.Pogledaj koliko danas ima stotina `Marka Milosevica` i tatinih sinova, a onda, kada je i bilo neke vlasti, bilo je samo dva-tri.Zato je za vreme Tileta bilo dobro, imas sve sto ti treba, lepo zivis, ali ako cacnes drzavu, nema te.Ako ti je dobro i imas sve sto i tvoj komsija ima, sta hoces vise?Podrivas sistem koji odgovara za 98% ljudi, znaci, kvaris sistem... Zapad nas tako jebe u mozak sa pricom o boljem zivotu u EU, i sargarepama, da smo mi poceli da gazimo jedni po drugima zbog toga, samo da se uvucemo njima u dupe.Iako 70% Nemaca zali za DEM, i ceka raspad EU, nas narod se nalozio na to, makar bili jedini u toj EU, makar mi placali sve njihove dugove i nemali nikakve koristi.
:: A zašto? Zato što i jedni i drugi dolaze iz naroda u kome su dominantni želja da komšiji crkne krava, potreba da sva sela u komšiluku čuju `kako domaćin ženi sina`, spremnost da se opljačka i rođena majka, a kamoli država, drugim rečima - primitivizam, bezobrazluk, udvorištvo, lopovluk i licemerje. :: Lepo je rečeno da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje :: Naravno, prosečnom Srbistancu uvek su drugi za sve krivi i uvek je prvi kada se treba smejati drugima, jer on je, zaboga, pripadnik `nebeskog naroda`.. :: Bljak :: :: Žali bože normalnih ovde nad kojima `vlada` takva većina, zvala se ona SPS, DS, SNS, Kurta ili Murta.. ::
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.