Jebes pare bre!Ja mislim da je najbolje sada kupovati drogu...
02.12.2011. 19:03
status: user broj poruka: 3241
konkretno mislim na heroin i kokain.Tome cena sigurno nece padati.Cak stavise, moze samo da skace cena jer su Saricu i ostalima pojebali transportne rute, pa sada umesto na tone, salju na kilograme.Skoro zaplenise na brodu samo 35 kila Sariceve robe, sto je , morate priznati, za njega smesno.
Ja da imam neke pare, uloyio bih ili u belo ili u zuto! :)
E, sad, druga strana (tamna strana) price je cinjenica da je tesko nabavljati zlato i druge dragocene metale (kao i druge dragocene materije - retke metale, drago kamenje...) u Srbistanu...
Ma ja bih nabavio bilo sta, ne mora da bude zlato ili srebro, nek bude kalaj, kobalt... Evo recimo 150kg kalaja moze se naci djuture verovatno ispod 3500eur. Cena ne moze da pada, moze samo da raste.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.