Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Zanimljivost o izradi katane
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Ovo ja cekam cetiri meseca,dobicu tek u martu mesecu 2012 19.12.2011. 10:08 #385418

status: user
broj poruka: 19078
svaka cast domacine(kolega), trebalo bi i meni nesto tako da znas, samo nesto seckam sa tupim nozevima.. mada je manje opasnije tako, s ovim ode prs` dok si reko `prs``...

:: Mirakle Blade World Clas
::
:: http://www.youtube.com/watch?v=T2N4U7B1Jo
:: Obrati paznju kad stavi paradajz na stub pa ga dva puta presece,onaj donji deo i ne mrdn
:: A ovde katana sece paradaj
:: http://www.youtube.com/watch?v=GoE42Wu9pg
:: Pao je i donji deo
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
hogar81 Kada vec pominjete zanimljivosti katane 19.12.2011. 10:10 #385420

broj poruka: 365

jeste li znali da katana koja je do nekog 17, 18 veka uglavnom bila oruzije vlastelina, razumljivo zbog dugotrajnog procesa masovna proizvodnja nije bila moguca.
Dakle zanimljivost je bila da vlastelin kada mu mac bude gotov izadje na polje gde mu po zemlji caprkaju seljaci i da mac proba na vratu nekog seljaka na kog prvog naleti, ako je mac dobar odfikarice seljanu glavu u jednom potezu.
Japanci cak imaju i ime za ovaj cin.
imarkovic Re: Kada vec pominjete zanimljivosti katane 19.12.2011. 10:17 #385422

broj poruka: 19078
nisam znao, ali sam uzivao u Oblivionu dok sam seckao sa Katanom, uzivo bih uzivao u secenju paradajza, saaaap sap sap gotovo

:: jeste li znali da katana koja je do nekog 17, 18 veka uglavnom bila oruzije vlastelina, razumljivo zbog dugotrajnog procesa masovna proizvodnja nije bila moguca
:: Dakle zanimljivost je bila da vlastelin kada mu mac bude gotov izadje na polje gde mu po zemlji caprkaju seljaci i da mac proba na vratu nekog seljaka na kog prvog naleti, ako je mac dobar odfikarice seljanu glavu u jednom potezu
:: Japanci cak imaju i ime za ovaj cin.
CrowBgd Japan 19.12.2011. 10:57 #385426

broj poruka: 1376
prica o katani nije samo prica o macu vec o celoj jednoj naciji oja je uspela da izadje na kraj sa ludim USA kaubojima. Odrali su tradiciju pijenja caja,Kendo,Aikido.....da ne govorim o perfekciji svega sto urade. To mi iz IT sveta bar znamo.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs